Folytatódik a Fappening, vagyis 2014 legnagyobb celebes szexbotránya: újabb privát és pucérkodós képek kerültek elő, többek között Jennifer Lawrence-ről, Kim Kardashianről, Kaley Cuocóról, és Amber Heardről. Valószínűleg ugyanaz a csapat teszi közzé a képeket, de most már sokkal gyorsabban törlik azokat

A legújabb fejlemény, hogy valakik összedobtak egy oldalt, amelyen állításuk szerint néhány nap múlva Emma Watson meztelen képei lesznek láthatók. Az oldalon egy pocsékul kivágott kép látható a színésznőről, illetve egy visszaszámlálás, eszerint már nincs sok idő hátra. 

A Fappeningben részt vevő hackerek eddig nem hazudtak, egymás után jelentek meg olyan emberekről képek, akikről megígérték, hogy lesznek. Viszont az első képadag után az egész internet azzal viccelődött, hogy Emma Watsonnal ilyesmi nem történhet meg, hiszen nem csinál magáról pucér szelfiket.

És mi történt még?

Egyelőre úgy tűnik, ugyanabból a forrásból, vagy forrásokból érkeznek a híres nők magáncélú fotói, mint eddig: erre abból következtetünk, hogy az újonnan feltöltött képek szereplőit mind megnevezték azon a listán, amelyen már az elő körben felsorolták, kikről vannak egyáltalán fotók. (Nem, mi nem mutatjuk meg ezeket, itt leírtuk, miért.)

A képek helyi idő szerint szombat reggel kerültek a 4chanre és a Redditre a TMZ szerint, de már nem olyan egyszerű megtalálni a felvételeket, mert mióta a Reddit kellőképpen megszedte magát az előző eresztésen, bőszen törölgetik a linkeket és aloldalakat, ahová posztolták a fotókat. Mindenesetre előkerült néhány intim kép Kim Kardashianről (aki az első kör után arra hívta fel a figyelmet egy rádiós interjúban, hogy itt az idő mindenkinek ellenőrizni a biztonsági beállításait), Vanessa Hudgensről, továbbiak Jennifer Lawrence-ről és Kaley Cuocóról, és Amber Heardről. Utóbbiról olyanok is, amelyeken a meztelen színésznő kézzel írt szerelmes üzenetet tart maga előtt, Johnny Deppnek küldve a sorokat. 

A fotók most főleg egymás után lekapcsolt oldalakon, a tumblren és a Twitteren terjednek. Érintett az említetteken kívül Candice Swanepoel, Emily Ratajkowski, Hayden Panettiere, Rihanna, Mary-Kate Olsen és Gabrielle Union is. Utóbbi színésznő jogászai egyenesen az FBI-hoz fordultak, Union és férje pedig közleményt adtak ki. Ebben többek közt azt írják: „tudomásunkra jutott, hogy keselyűk kiszivárogtatták közös intim pillanatainkat, amelyeket kizárólag egymással osztottunk meg, majd töröltünk.” Mary Winstead színésznő korábban ugyanezt közölte az őt meztelenül ábrázoló képekről, ami tovább erősíti az elméletet, hogy ezeket a fotókat már nagyon régen megszerezték, és azóta egymás közt cserélgetik hackerek, meg azok, akik megvették tőlük a képeket.