Az elmúlt 15 évben három igazán meghatározó celebnő létezett a világon. Mármint olyan celebnő, aki azért celebnő, mert híres és kész. Midnen Paris Hiltonnal kezdődött, aztán jött Nicole Richie, és végül Kim Kardashian. Hilton szinte semmit nem változott a kétezres évek eleje óta, Richie viszont megtanult kulturáltan kinézni, Kardashian pedig átszabatta az orrát, és erősen megasszonyosodott.

Paris Hilton

Sokáig Paris Hilton neve egyet jelentett a celebnőséggel, mert ő aza híresség, aki amiatt híres, mert híres és kész. A fenti két két közt 14 év telt el. Akkor is, ha úgy néz ki, mintha Hilton hibernálták volna, vagy mintha bemerevedett volna egy pózba, amiből nem tud szabadulni. De legalább már tudjuk, hogy a celebnő 19 és 33 éves kora óta tuti nem feküdt kés alá. Már ami az arcát illeti.

Nicole Richie

Lionel Richie fogadott lányának viszont nagyon jót tettek az évek, meg az is, hogy végre megjött az esze és az ízlése. És bár a fogyást egy kicsit túlzásba vitte, most mérföldekkel jobban néz ki, mint 11 évvel ezelőtt. Persze ehhez az is kellett, hogy végre ne arról legyen híres, hogy Paris Hiltonnal agyonbulikázzák magukat.

Kim Kardashian

Azt hitte, hogy a celebnők celebnője semmit nem változott azóta, hogy híres lett? akkor csúsztatgassa még egy kicsit ide-oda a fenti képet, és döbbenjen rá arra, hogy az elmúlt nyolc évben mik történtek Kardashian arcával. Na? Feltűnt, hogy átszabatta az orrát? Bizony, a 25 éves Kardashiannak még nagyobb orra volt, a 33 éves Kardashiannak meg már sokkal piszébb és formásabb orra van. Meg mintha enyhén felpumpálták volna az ajkait is. És azt is fontos megemlíteni, hogy míg 25 évesen még tinilánynak nézett ki, addig mostanában annyira megasszonyosodott, hogy leginkább Monica Belluccira hasonlít. Vagy egy jobbfajta viaszbábura.