Egyre inkább úgy néz ki, hogy míg a 2013-as évet egyértelműen Miley Cyrus uralta, addig az idei, vagyis a 2014-es évet Taylor Swift nyerte meg magának. Ehhez nem kellett se segget ráznia, se villantania, vagy botrányosan viselkednie. Taylor Swift simán csak azzal nyerte meg magának ezt az évet, hogy rettenetesen cuki, jófej és vicces volt.

Nincs még vége az évnek, de Taylor Swift máris megnyerte 2014-et.

És nem úgy, mint Miley Cyrus, aki a 2013-as évet uralta a seggrázásával, a vetkőzéseivel és a botrányos viselkedésével, hanem inkább úgy, mint Emma Watson. Csendben, szépen, kedvesen és olyan finoman, kecsesen, nőiesen.

Sokáig azt hittük, hogy Taylor Swift egy idegesítő és elkényeztetett kislány, aki játszadozik a pasikkal, aztán kiderült, hogy ő a világ egyik legjobb fej nője. Mutatjuk is, hogy miért.

1.

Ahhoz képest, hogy Taylor Swift most decemberben lesz 25 éves, vagyis tényleg nagyon fiatal még, mégis körülbelül annyira ért az internethez, mint egy átlagos nagymama. És ezt nem is titkolja, sőt még ki is röhögi magát. Az is sok időbe telt neki, mígy megtanulta használni a Tumblr-t, és felfogta a reblog fogalmát. De szerencsére már nagyon megy neki, és emiatt Swift tumblre lett a világ egyik legjobb dolga. Szinte mindenkinek válaszol, reagál és cukiskodik.

2.

De nemcsak online cuki az énekesnő, hanem élőben is. Ugyanis képes volt házibulit rendezni pár (jó sok) rajongójának, akik Swift lakásában hallgathatták meg még meg nem jelent albumát, miközben azokból a sütikból zabálhattak, amit Swift sütött nekik.

3.

Igen, mert Taylor Swift még sütni is szeret. És nem csak szeret, de tud is. Nézze csak!!

 
 

Chai sugar cookies with cinnamon eggnog icing AKA Christmas in September.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

4.

És amikor nem süt, akkor totálisan idióta videóklipeket készít számaihoz, amelyekben nagyon bénán táncol. De persze attól, hogy nem úgy mozog, mint Beyoncé, még sokkal jobban imádnivaló.

5.

Amúgy meg gond nélkül visszaszól bárkinek, ha az sértőt mond rá, vagy a macskájára. Akkor is, ha ez a valaki mondjuk John Cleese, és igazából csak viccel. Cleese ugyanis megkérdezte Swiftet, hogy mikor történt a baleset a cicájával, mert az olyan szerencsétlenül néz ki.

6.

Persze Olivia Bensont – mert így hívják Swift macskáját – mi is bármikor megvédenénk.

 
 

Last time I let my parents cat-sit, this portrait session/photo shoot happened. There's really no telling what I'll be coming back to this time...

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

És valószínűleg mi is az utcán cipelnénk őt, hisz csodálatos.

7.

És igen, mi is szeretnénk ilyen tökéletes telefont.

 
 

Making erratic and impulsive decisions as a result of missing my roommate.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

8.

Ha pedig még mindig nem érti, hogy miért imádjuk Taylor Swiftet, nézze meg legújabb alakítását Jamie Oliverrel együtt.

Igaz, hogy az egész videó csak egy kissé erőltetett vicceskedés, de Swift olyan szépen alázza a túlpörgött szakácsot, hogy öröm nézni.