Legújabb Instahíradónkban összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról hazánk hírességei az elmúlt egy napban.
  • Ismét bepillantást engedett otthonába Rácz Jenő. A Michelin-csillagos séf azt mutatta meg az Instagram-oldalán, hogyan alakította irodává az egyik szobáját.

„Szerintem jó munkát végeztünk. Egy kupi-szobát láthatunk az első képen (ahogyan átvettük a házat), a második képen pedig az én kis birodalmam, az irodám látható.  Meglepően sokan kértétek, hogy küldjek képet, hogy miből mi lett!?...” – árulta el a séf, aki megmutatta azokat a bekeretezett újságokat is, amelyeknek korábban a címlapján szerepelt. Bár az egyik követője szerint ez igencsak kínos, Rácz nem hagyta szó nélkül a bántó kommentet.

„Ezek történései az életünknek, amire büszkék vagyunk! 4 éve még csak álmodtunk volna arról, hogy egy nap címlapra kerüljünk valamiért... ezt sem szabad elfelejteni, hogy volt ilyen! Ha hozzám érzelmileg közel áll, akkor neked miért fáj? Te vagy inkább a ciki a kicsinyes kijelentéseddel” – vágott vissza a Konyhafőnök sztárséfje.

  • Sokakat foglalkoztat, mit visel az asztal alatt Erős Antónia, amikor az RTL Híradóját vezeti. A népszerű híradós megjelenése mindig kifogástalan, ám azzal nem mindig fárad, hogy elegáns szoknyát vagy nadrágot viseljen.

„Felül »rendes« híradós, alul... Igen, alul szerintem rendes kutyasétáltatós. Régi visszaterő kérdés, hogy mi van az asztal alatt. Sok mindentől függ. Tegnap ilyen farmeros nap volt” – árulta el követőinek Erős.

  • A közösségi oldalán értékelte röviden Sáfrány Emese, hogyan telt az elmúlt egy éve. A légtornász úgy érzi, sok minden megváltozott az életében.

„Ez az év egy igazi átalakulás volt, de semmiképp nem tudom azt mondani rá, hogy rossz, inkább csak azt, hogy sok minden átalakult körülöttem. Rengeteg »mérföldkövet« léptem át, és annál is több akadályt ugrottam meg, és még nincs vége az évnek... Az évek óta működő Légtorna Stúdiómban decemberben új fejezet indul; nagyobb és magasabb belmagasságú helyre költözünk. Izgatottan várom, de persze így év végére jól elintéztem, hogy véletlenül se unatkozzam” – osztotta meg követőivel az egygyermekes édesanya.

  • Újabb poszttal jelentkezett a közösségi oldalán Fekete Dávid. A Megasztár egykori felfedezettje jelenleg házi őrizetben éli az életét, legfrissebb Instagram-bejegyzése pedig arról árulkodik, hogy újra zenél.

„Az egyik legjobban átélt feléneklésem, amelyet valaha felvettem...” – újságolta az énekes.

  • Fehérneműs felvételeket tett közzé az Instagramján Nyári Dia. A színésznő viszonylag gyakran mutat magáról ilyen, s ehhez hasonló ízléses képeket, amelyekhez általában egy-egy vallomás is társul.

„Ha az alakom nem is mindig tökéletes, azért a fehérneműimtől mégis elvárom ezt. Szeretek játszani a színekkel, és az anyagokkal, de fontos, hogy a melltartóm merevítő nélkül is tökéletes tartást biztosítson. A mai napom árnyalata ez az üde narancs, ebben a szürke időben sokkal jobb lesz tőle a kedvem” – írta Nyári, aki a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban is megmérettette magát. A kép alatt több követője is kritizálta, amiért édesanya létére bevállal ilyen fotózásokat.

  • Feleségével, Járai Kírával forgat Járai Máté. A Jásza Mari-díjas színész és neje hamarosan a NőComment! című műsorban lesz látható.

„Egész nap együtt forgattunk!!! Szeretem, ha a közelemben van! Klassz kis műsor lesz!” – vetítette előre az RTL Reggeli műsorvezetője.

  • Különleges helyen, a mexikói Tulumban pihen jelenleg Gelencsér Tímea. A modell a Miss Balaton 2023-as naptárfotózása miatt utazott el.

„Nem vagyok egy korán kelő típus, de ez a csodaszép napfelkelte kicsalt az ágyból hajnalban” – árulta el az egykori szépségkirálynő.

  • Ugyanebből az okból Tulumban tartózkodik most Iszak Eszter is.

(Borítókép: Rácz Jenő, Erős Antónia. Fotó: Index/Kaszás Tamás, Velvet)