Először adott közös nyilatkozatot Árpa Attila és választottja, Nyergesi Tímea. Bár a színész-producer úgy érezte, hogy a Bachelor – A Nagy Ő című műsorban a szívéért küzdő 19 lány közül a 32 éves lovászhoz húz leginkább a szíve, románcuk a párkereső reality végeztével együtt véget is ért.

A szőkeséggel, akinek többször is sikerült privát randit nyernie, végül nem alakult ki köztük szerelem, nem alkotnak egy párt. Árpa úgy fogalmazott, a forgatás egy igazi kaland, egy romantikus mese volt, de nem tudott működni köztük ez a dolog. Annak okát, hogy a való életben miért nem folytatódott románcuk, nem árulták el, de annyit tudni lehet, hogy nem haraggal váltak el.

A színész-producer a párkeresőnek köszönhetően a romantikus, sebezhető oldalát is meg tudta mutatni a tévénézőknek. Sokan kételkedtek benne, Árpa ugyanis egy korábbi interjújában azt nyilatkozta: nárcisztikus szociopatának tartja magát. Ebben a saját diagnózisban azonban a Bachelor – A Nagy Ő igencsak elbizonytalanította.

„Azt szeretném kérni a nárcisztikus szakértőktől és pszichiáterektől, pszichológusoktól, hogy nézzék vissza A Nagy Ő-t, és mondják már el ők, hogy tényleg az vagyok-e vagy sem! Mert mióta ezt nyilatkoztam, egy csomó nárcisztikus szociopata jelentkezett nálam, hogy »Én is az vagyok!«, és ahogy összehasonlítottam magamat, a viselkedésemet és a mintáimat azokkal az igaziakkal, én esküszöm, most már kételkedem benne. Szerintem nem vagyok az. A Nagy Ő meggyógyított” – mondta a Tények Plusz riportjában Árpa, aki azt is elárulta, a műsor óta nem randizott senkivel. Attól azonban – legalábbis sejtelmesen erre utalt – nem zárkózik el teljesen, hogy Timivel újra megpróbálják a jövőben. 

(Borítókép: Árpa Attila. Fotó: TV2)