Ebben a posztban hazai hírességekkel kapcsolatos híreket foglalunk össze röviden, kezdve ott, hogy Árpa Attila szerepelt a Mondd el Tatár Csillának című műsorban az ATV-n. Íme az adás előzetese.

A műsorban szóba került például Árpa Attila problémás kapcsolata az exével, valamint elhangzott, hogy a 48 éves színész-producer nárcisztikus pszichopatának tartja magát. A Bors ezzel kapcsolatban meg is interjúvolta Árpa Attilát, aki többek között a következőket mondta a lapnak:

Foglalkoztam pszichopata, szociopata, borderline és még sok fajta személyiségzavarral a filmjeimben megjelenő karakterek miatt a szo­ciopata típusban abszolút magamra ismertem. Egészen pontosan a nárcisztikus szociopatában. Ezt a felismerésemet pedig azóta orvosi szakvélemény is alátámasztja.

A Wikipédia a pszichopátiáról

A pszichopata ember gyakran igen jó intellektusú, simulékony modorú ember, aki kedvességével még a szakembert is megtéveszti. Leginkább a fejletlen erkölcsi ítélőképesség, a többi ember érzelmeinek figyelmen kívül hagyása, a megbánás és bűntudat hiánya jellemzi. Viselkedésszintjén a pszichopátiás személyiségvonások általában bűnözéssel, hazudozással, sekélyes érzelmi élettel párosulnak, ami gyakran a partner(ek) kihasználásával vagy promiszkuitással (=gyakori partnercsere), házasságszédelgéssel is párosul, azaz állandó hódítási, uralkodási igénnyel. A betegség okait a szakma még kutatja, vélhetőleg genetikai okai vannak.”

Olvasson többet erről a Wikipédián vagy a Randiblogban!

További hírek:

  • Még a múlt héten derült ki, hogy Lékai Máté kézilabdázó koronavírusos. Felesége, Lékai-Kiss Ramóna, aki szombaton a Dancing With The Starst vezette, azóta nem is találkozott a férjével. Azért persze őt is letesztelték, de negatív lett az eredmény, írja a Blikk.
  • Weisz Fanni öt évig szóba se állt az édesanyjával, de mostanra már nagyon megbánta, elment hozzá, és könnyek között kibékültek. Az egymásratalálásról a Blikknek beszélt részletesen.
  • Kadarkai Endre Világtatlálkozó című műsorában Morcsányi Géza mellett Fluor Tomi volt hallható és látható, ő arról beszélt, hogyan vesztek össze a Wellhello bizonyos tagjaival, akik azóta sem állnak szóba vele, és akikkel most bírósági ügyük is lesz. „Szerintem engem az életemben nem árultak el ennyire, hátba szúrtak” – fogalmazott Fluor Tomi a műsorban.
  • A TV2 közzétette, milyen hírességek fognak szerepelni a Farm VIP című realityvetélkedőben. Tizennégyen lesznek, mégpedig: Závodi Marci, Szögecki Ági, Vasvári Vivien, Ambrus Attila, Kerényi Miklós Máté, Novák Zalán, Baj Éva, Sebők Vilmos, Terecskei Rita, Horváth Éva, Sydney van den Bosch, Kucsera Gábor, Vásáry André és Jóni Máté. A műsort Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti vezeti majd.
  • Friderikusz Sándor új, öregítős műsorának pár vendégpárjáról már lehet tudni, azóta kiderült, hogy szerepelni fog az Életünk történetében az RTL-en Rubint Réka és Schobert Norbert is. Erről szól az alábbi beharangozó, de hadd emlékeztessünk a legutóbbi alkalomra, amikor Friderikusz Sándor és Rubint Réka találkoztak a képernyőn, hátha ilyen erős lesz az új műsor is.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Árpa Attilának orvosi papírja is van személyiségzavaráról: nárcisztikus pszichopata

A hírekben még: Ambrus Attila szerepel majd a Farm VIP-ban, és újra Friderikusznál szerepel majd Rubint Réka, mert az előző tali olyan jól sikerült.

22 · Oct 26, 2020 09:50am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments