Ma is egy csokorba szedtük a legfontosabb és legfrissebb információkat hazánk hírességeiről.

Istenes Bence

Pikáns kérdésekre is válaszolt az IstenEst legutóbbi adásában Istenes Bence. A műsorvezető YouTube-on is elérhető podcastjében ezúttal az izgalmas, Kiss, Marry, Kill névre hallgató játékot játszotta vendégeivel, Járai Mátéval, Fluor Tomival és Varga Ádámmal – így derült ki, hogy kire cserélné le párját, Csobot Adélt, kit csókolna és kit ölne meg.

„Nehéz ez, de akkor itt vannak a válaszaim: Kovács Patríciát venném el, csókolnám Dobos Evelint, és szegény Trokán Nóri maradt a végére...” – adott választ a tévés, hozzátéve, természetesen senkire nem cserélné le két gyermeke, Nátán és Ádin édesanyját.

Az is kiderült, hogy Istenesnek nem volt sok egyéjszakás kalandja, emelte ki a Ripost.

„Nekem kategóriáim vannak a szerelemben. Én korábban is máshogy gondolkoztam a női nemről, nem szeretem, ha valaki könnyen adja magát, azzal én nem tudok hosszabban tervezni... Valahogy elvész az izgalom. Első estén látsz mindent...” 

A Nagy Ő

Sejtelmesen nyilatkozott Árpa Attilával való kapcsolatáról és annak exfeleségéről, Tomán Szabináról a TV2 párkereső reality-jének győztese, Nyergesi Tímea. A Bachelor – A Nagy Ő szőkesége úgy véli, a színész-rendező korábbi párja olyan magasra tette a lécet, hogy azt kevesen tudják majd megugrani, de nem hasonlítgatja magát az üzletasszonyhoz, aki egyébként évek óta egy másik férfi oldalán boldog.

„Szabinát nem ismerem, de nem is igazán érdekel. Elvileg ő már a múlt, viszont azon nagyon meglepődtem, amikor Attila előrukkolt a műsorban egy olyan dallal, amit Szabinának írt. Nem tudom, mennyire zárta le a házasságát magában. Lehet, még ott van benne valami nagyon mélyen. Mindenesetre nekem nem beszélt róla, és én sem hasonlítgatom magam a volt nejéhez. Persze miért is tenném, látszólag semmi hasonlóság nincs közöttünk. Az idő pedig úgyis eldönti, hogy mennyire illünk össze Attilávali” – mondta a Story magazinnak a 32 éves lovász.

Lagzi Lajcsi

Bár ítéletét a szerdán megtartott tárgyaláson súlyosították, Galambos Lajos egyáltalán nem készül a börtönbe vonulásra. Mint ismert, a trombitaművész megdöbbenve fogadta, hogy másodfokon is elítélték az áramlopási ügyében. Az első fokon kiszabott két év és tíz hónap helyett három év hat hónap szabadságvesztést kapott.

A Blikknek sikerült elérnie a zenészt, aki töretlenül hisz abban, hogy nem kell börtönbe mennie.

„A másodfokú bíróság hatvan napon belül nyújtja át nekünk az ítéletet, ezt követően tudunk érdemi jogi választ adni. Mindenesetre érdekes volt, hogy a bírónő a szóbeli indoklásban kimondta:

példát akar statuálni velem.

Nyilván ebben az energiaválságos időszakban, amikor a fél ország arra készül, hogy – úgymond – »miként tud áramot, gázt és vizet lopni« – mondta a lapnak Lagzi Lajcsi, akit elmondása szerint az ítélet mégsem küldött túlságosan padlóra.

„Voltam én már ennél nagyobb bajban is... Ettől függetlenül nemcsak én, hanem az ügyet jól ismerők közül mindenki biztos volt a felmentésemben, így nagyon meglepett bennünket, hogy egyedül az én ítéletemet súlyosították. Nem készülők arra, hogy börtönbe vonuljak, amint megkapjuk az írásbeli indoklást, rendkívüli beadványokkal élünk. Ma van a kislányom születésnapja, ezt a szép napot még ez az ítélet sem tudja elrontani” – fogalmazott.

Fotó: Index/Bodnár Patrícia

Peller Mariann

Nem menekül az önsajnálatba Peller Mariann. A Reggeli műsorvezetőnője csupán nemrég tudatta a nyilvánossággal, hogy 12 együtt töltött év után elválik férjétől, Juni Györgytől, az okokról azonban nem sokat tudni és a tévés a jelek szerint nem is szomorkodik. A minap tartott könyvbemutatóján csak úgy sziporkázott.

„Csak a szerelem tud annyira megzakkantani, hogy teljesen ki tudj vetkőzni önmagadból, és változtatni tudj az életeden. Szerelmesként lehetetlenség észnél lenni. De mégis, ha tudatosan figyeled a magad körül kialakult helyzeteket, akkor a kezedbe tudod venni a sorsod irányítását. Erről szól a könyv is, hogyan lehet átváltozni” – nyilatkozta a Best magazinnak Peller, aki könyvében egy tökéletes házasságban élő nő elcsábulásáról ír.

Ambrus Attila

Tíz évvel a börtönből való szabadulása után sem lélegezhet fel Ambrus Attila. Az egykori Viszkis rabló, aki manapság keramikusként keresi kenyerét, jó ideje igyekszik törvénytisztelő polgárként élni életét. Sem tömegrendezvényekre vagy szórakozóhelyekre, sem pedig kocsmába nem jár, amire megvan az oka: minden olyan helyzetet kerül, ahol támadási célpont lehet, a három csapás törvénye értelmében ugyanis akár élete végéig börtönbe kerülhet, ha újra bajba kerül. 

„Az én esetemben visszaeső bűnözőként már nincs a bírónak mérlegelési jogköre, azonnal sittre vágnak, és életfogytiglant kapok, ha bajt hozok a fejemre. Elég egy jól célzott ütés, egy 8 napon túl gyógyuló sérülés, és máris börtönbe kerülök, ahonnan garantáltan nem jövök ki. (...)

Inkább megiszom otthon a piámat, a balhét viszont messziről elkerülöm, mert abból nem tudok jól kijönni.

Ha megfutamodom, körberöhögnek, ha visszaütök, lecsuknak, úgyhogy inkább esélyt sem adok arra, hogy provokáljanak. (...) Már van vesztenivalóm: a feleségemet és a két gyerekemet nem hagyhatom cserben”” – mesélte az egykori bankrabló a Story magazinnak.

Fésűs Nelly

Két gyermek után, 50 évesen is kirobbanó formának örvend Fésűs Nelly, akinek titkára sokan kíváncsiak. A színésznőről sokan azt gondolják, hogy többször plasztikáztatta magát, ám mint kiderült, nem sok mindent csináltatott meg magán. Fésűs Osváth Zsolt YouTube-videójában vallott a szépészeti beavatkozásokról.

„A szemem olyan volt, mint a bernáthegyi kutyáé... genetikusan. Tehát reggel, ha rossz napom volt, nem láttam ki. Azt megcsináltattam, mert azt mondtam, az nem létezik, hogy nem látok... Kinyitottam a szemem és nem láttam semmit. Ennyit csináltattam meg, de egyébként semmit. Ezt is csak azért, mert már zavart...” – vallotta be a színésznő, hozzátéve, nem ítéli el azokat az embereket, akik a plasztika mellett döntenek.

Csepregi Éva

Fésűs Nellyéhez igencsak hasonló nyilatkozatot tett Csepregi Éva is. A Neoton Família sztárja sokat tesz azért, hogy remek formának örvendjen. Ennek érdekében korábban botoxoltatott is, de megbánta.

„Heti kétszer tornázom, és van egy szobabiciklim, amit rendszeresen használok. A kutyám, Charlie miatt minden nap sétálok, ami szintén jót tesz az ízületeknek. Nem mondom, néha nekem is sajog a lábam és a térdem, de amikor felmegyek a színpadra, egy csapásra elmúlik a fájdalom. (...) Imádok enni, de mivel hízásra hajlamos vagyok, nem engedhetem el magam. Odafigyelek arra, hogy ne legyen jelentős túlsúly rajtam, mert az a színpadi mozgásban is korlátozna. A bőrömre is vigyázok, rendszeresen járok kozmetikushoz, szeretem a jó arckrémeket. A megelőzésben hiszek, nem a ránctalanításban. Elfogadom, ha valakinek a közérzetén javít a plasztikai műtét, de jelenleg én nem érzem szükségét.

Van a homlokomon egy mélyebb ránc, amit egyszer botoxszal feltöltettem, hogy kevésbé látszódjon. Nagyon megbántam, mert olyan természetellenesen nézett ki az arcom.

Szerencsére pár hónap alatt kiment a botox, azóta a frufrummal takarom el a ráncot” – mondta a Storynak az énekesnő, akinek szavait a Blikk idézte.

(Borítókép: Istenes Bence, Árpa Attila. Fotó: RTL, TV2)