Az év első Instahíradójában egy csokorba szedtük azokat a bejegyzéseket, amelyeket a hazai hírességek az elmúlt napokban tettek közzé.
  • Igazi paradicsomi helyen, a Seychelle-szigeteken köszöntötte az újévet szeretteivel Majoros Péter, azaz Majka. A közös fotózkodás sem maradhatott el: a rapper-műsorvezető a feleségével, Majoros Hajnalkával, azaz Dundikával, valamint két közös gyermekükkel, Mariánnal és Olivérrel pózolt a tengerparton.
  • Jeges fürdővel indította az újévet Horváth Éva. Az egykori modell a Dunában mártózott meg.

„Újévi fürdőzés, nem egy balinéz időjárás volt ma” – írta a lapozható poszthoz.

  • Instahíradónk rendszeres szereplője, Metzker Viktória sem feledkezett meg arról, hogy összefoglalja, mi minden történt vele 2022-ben.

„Brutál sűrű év volt... De az én életemben a legmeghatározóbb! Férjhez mentem Nászutaztunk nyáron (sosem voltam nyaralni nyáron eddig), rengeteg gyönyörű pillanat (a rengeteg esküvőre készülődés mellett), közben EFOTT nagyszínpados show-t csinálhattam, elindult a saját estem a Plázson, ez az év a 7. évünk volt együtt, csináltunk a Kevinnel egy közel 1,5 millás Plázs Himnuszt szórakozásból, Yamival a TITS GANG formációnkkal bejártuk az országot és a nagy fesztiválokat + nyertünk egy díjat ezzel a duóval (is)! (...) Tényleg sorolni is nehéz...és nem szeretnék semmit se kihagyni, de lehetetlen. Köszönöm mindenkinek, aki kicsit is hozzám tett ebben az évben! Hálás vagyok és a közönségemnek is óriási köszönet, hogy velem vannak, újult erővel megyünk neki 2023-nak!” – fogalmazott a lemezlovas.

  • Rosszindulatú, s igencsak bántó megjegyzésekkel is elárasztották követői Tóth Andi legfrissebb posztját. Az X-Faktor és a Dancing With The Stars korábbi győztese azért vált az Instagram-felhasználók céltáblájává, mert erős sminkben örökítette meg magát. Sokan úgy vélik, hogy ez a megjelenés öregít a 23 éves énekesnőn.

„A kevesebb néha több! Ez esetben is jobb lett volna... búék.”

Kinézel vagy 50 évesnek, pedig csak huszonvalahány vagy. Te szép lány vagy. Nem is értem, mire jó ez a természetellenes arc, ami nem te vagy.

Semmi rosszindulat vagy ilyesmi, de van olyan férfi aki ilyen sok sminkkel elfogad? Téged szeret vagy a sminked?

Szép vagy és nagyon szeretem a produkcióidat, de nem értem miért jó az, ha a gyönyörű arcodból tucat női arcot sminkelnek? Ez nem fér a fejembe. Legyen jó éved!” – üzenték páran az énekesnőnek, míg mások nem értették, miért kapott ennyi kritikát. Tóth Andi egyelőre nem reagált a kommentekre.

  • Sejtelmes tükörszelfikkel lepte meg követőit szilveszterkor Vajna Tímea. Az Egyesült Államokban élő üzletasszony talpig elegánsban, a vőlegényével pózolt a tükör előtt, ám hátából és combjából többet mutatott meg, mint szerelméből. Bőven elég volt azonban ennyi, hogy az Instagram-felhasználók elkezdjenek találgatni, vajon úton van-e a közös gyermek. Többeknek szemet szúrt ugyanis, hogy a második felvételen mindketten Vajna hasára tették a kezüket.
  • Weisz Fanni kivételesen nem Áder Jánossal koccintott az újév első perceiben. A siket modellt sokan hiányolták is a tévéképernyőről, ám mivel már nem Áder a köztársasági elnök, hanem Novák Katalin, így a köztévé Weisztől is búcsút vett. A fiatal szépség, aki tíz évig jelelt
    Áder Jánossal szilveszter éjjelén, ezúttal az otthonából kívánt boldog új évet követőinek.
  • Évértékelő posztot Dobó Ági is közzétett.

„Többször futottam neki ennek a posztnak, engedtem el, majd kezdtem újra, de végül csak úgy döntöttem, hogy itthagyom Nektek a gondolataimat. ...2022 eddigi 34 évem legnehezebb éve volt. 2022 alapjaiban rengette meg a hitemet a világban, az emberekben, az általam megidealizált életben. 2022 megváltoztatott. Mondom ezt úgy, hogy olyan csodákat is megélhettünk, mint Minna születése, vagy például a varázslatos esküvőnk, de mindezt megannyi nehézség árnyékában.

Veszteségek, gyilkos betegségek, magánéleti krízisek sora szakadt a nyakunkba,

és amikor már azt hittük (többször is), hogy már nem jöhet ennél több, mindig lentebb zuhantunk. Úgy érzem, mintha 2022 kést szúrt volna a hátamba, és nem félt forgatni, forgatni, és képes volt még az év utolsó reggelén is tekerni rajta egyet, mert halálhírre ébredtünk ma reggel. Drága KeresztAPUKÁM. Fel sem épülhettünk az előző traumáinkból, máris újabb következett... És TUDOM, hogy nagyon sokaknál hasonlóan nehéz év volt ez. Azért osztom meg ezt Veletek, mert szeretném, ha tudnátok, hogy az, amit a közösségi felületeinken láttok, pusztán egyetlen kis ablak, egy kulcslyuk, amin betekintést engedünk, egyetlen »helyiségébe« az otthonunknak, az életünknek, de véletlenül sem a teljes, valódi kép rólunk, vagy bárkiről. Ez is a valóságunk, sőt, számomra sokszor terápia, a kreatív energiáim kiélése, kihívás, és szeretnék pozitív inspiráció lenni Számotokra. De azt is szeretném, ha tudnátok, hogy senki élete sem szól csak a csodás utazásokról, finom ételekről, sikerekről, mosolyról, tényleg mindenki szenvedni is szenved a maga szintjén, nem vagytok egyedül, és ne érezzétek magatokat egyedül soha, ha épp Ti vagytok mélyen. Egyelőre nem érzem magam a hamvaimból feltámadó főnixnek, de kőkeményen dolgozom rajta, magamon, hogy azzá váljak... Mert 2022 sok mindent elvett tőlem, belőlem, de őszintén hiszek benne, hogy azzal, hogy megváltoztam jó, sőt akár jobb dolgok is érkezhetnek majd az életembe, ami majd egyszer betölti ezt az űrt...” – foglalta össze az egykori szépségkirálynő.

 (Borítókép: Tóth Andi. Fotó: TV2/Ruff István)