Ma is egy csokorba szedtük, mit tettek közzé hazánk hírességei.
  • Visszaszerezte közösségi oldalát Hajdú Péter. A tévés néhány nappal ezelőtt csalók áldozata lett: ellopták 165 ezres követőtáborral rendelkező Instagram-oldalát, melyet végül sikeresen visszaszerzett.

„Nem sokat aludtam az éjjel, de végül sikerült visszaszereznem az oldalamat. Mindenkinek köszönöm, aki segített. Ne felejtsétek el: nagyon figyeljetek arra, hogy ki az üzenete feladója és milyen linkre kattintotok rá!” – hívta fel követői figyelmét a Frizbi házigazdája.

A történtekről Hajdú párja, Láng Eszter is írt pár sort.

„Sajnos mi is csalók és zsarolók áldozatául estünk, akik feltörik és ellopják az Instagram oldalakat minden emlékkel és üzenettel együtt. Borzasztóan dühös vagyok, hogy

ez a maffia még mindig következmény nélkül megkárosíthat embereket.

Olyan szuper közösség volt, ami sok év munkájának volt köszönhető” – írta a fiatal anyuka, hozzátéve, soha nem szabad kiadni személyes adatot. Hajdúval ezt egy életre megtanulták.

  • Lehengerlő felvételek láttak napvilágot Csobot Adélról. A Dancing With The Stars győztese egy fotósorozat erejéig stílust váltott, amivel le is sikerült hengerelnie a rajongóit. Többen megjegyezték: az énekesnő úgy fest, akár az Olivia Newton-John által alakított Sandy a Grease című filmből.
  • Megindító bejegyzéssel jelentkezett Nánási Pál. A fotóművész a feleségével, Ördög Nórával kapcsolatos érzéseiről írt követőinek.

„Én sokszor ülök otthon, a feleségem (Nóri) mellett az ebédlőasztalnál, miközben virslit eszünk, és arról dumálunk hogy holnap ki viszi a Vencit edzésre. Aztán Ő felmegy a Sportaréna színpadára, 13.000 ember elé, és olyan lazán levezeti a előadást mintha ez egy könnyű dolog lenne. Én hátulról figyelem, csodálom Őt, és arra gondolok, hogy hálás vagyok a sorsnak, hogy ilyen büszke lehetek a szerelmemre.”

„A 2022-es év pár kedvenc pillanatával zárom le ezt az időszakot, ami nálam leginkább a megerősödés, elcsendesülés, visszahúzódás, türelem gyakorlás, »felülről vizsgálás«, újratervezés és a tanulás jegyében telt.  Mindenkinek azt kívánom erre az évre, hogy teljesüljön az összes kitűzött célja, legyen boldog, egészséges és éljen szeretetben” – üzente követőinek.

  • Hírt adott állapotáról Rácz Jenő. A Michelin-csillagos séf tegnap este komoly műtéten esett át: keresztszalagpótlása volt. Azért feküdt kés alá, hogy ne fájjon többé a térde. Az operáció után három hónapra kényszerpihenőre megy.

„Köszönöm szépen nektek a jókívánságokat. Nincs más hátra, mint 3 hónap kőkemény rehabilitáció. A legnagyobb fájdalom mégis csak az számomra, hogy most kényszerpihenőn kell lennem. Ez egy olyan dolog, amit

már 10 éve nem csináltam, lehet rám is fér picit.

3 hét múlva már állhatok, sétálhatok, úgyhogy valahogy ki kell bírni ezt az időt” – üzente követőinek a séf.

  • Cserpes Laura az ausztriai Pátfalu településről osztott meg egy csokor képet.

„Annyira hálás vagyok a testemnek! Lassan 3 hónaposak leszünk és még mindig csak anyatejjel táplálom Őt!” – osztotta meg követőivel az influenszer.

  • Idén lesz 15 éve annak, hogy Király Viktor.megnyerte a Megasztár című tehetségkutató műsort. Az énekes azt mondja, máig hihetetlen számára, hogy rajongói azóta is kitartanak mellette.

„Itt az új év, 2023! Az azt jelenti, hogy idén 15 éve, hogy megnyertem a Megasztárt! Hihetetlen kimondani, hogy ennyi év telt el és hogy ennyi év ellenére még mindig velem vagytok. A Megasztár volt az a műsor, ami igazán elindította az utamat, nagyon szépen köszönöm az összes szereplőnek és stábnak. És nem utolsósorban az összes követőmnek, akik kitartóan szavaztak rám” – hálálkodott az énekes.

(Borítókép: Rácz Jenő, Hajdú Péter. Fotó: RTL, Velvet)