Sydney van den Bosch

Nagy titokról rántotta le a leplet a Szerencsekerék legutóbbi adásában Sydney van den Bosch. A TV2 műsorának szerencselányáról csak most árulta el, hogy szemüveges. Az egykori szépségkirálynőnek régóta szüksége van rá, s bár vezetésnél mindig viseli, a műsor alatt most láthattuk szemüvegben először. Elmondása szerint most látta először tisztán a versenyzőket.

„Három évadon keresztül vakon forgattad a betűket?” – szúrta oda a kérdést a Szerencsekerék műsorvezetője, Kasza Tibi.

Stohl Luca

Első gyermekét hordja a szíve alatt Stohl Luca. Az ATV Híradó műsorvezetője a naphire.hu-nak árulta el az örömhírt.

„Nyárra várjuk az első gyermekünket, nagyon boldogok vagyunk. Az szintén hatalmas megnyugvás, hogy az ATV csapata nagyon támogató és ők is együtt örülnek velünk. (...) A híradó olyan műfaj, amiben gyakorlatilag a szülésig folytathatom a munkát. Akkor fogok visszatérni, ha a család, a kicsi és én is úgy érzem, hogy itt az idő. Bízom benne, hogy nem kell sokáig nélkülözniük majd a nézőknek és a csatornának sem” – fogalmazott.

Molnár Gusztáv

Friss fotó került fel az internetre a két hónapja rehabra vitt Molnár Gusztávról. Mint ismert, az alkoholproblémákkal küzdő színészt a barátai vitték novemberben egy komlói rehabilitációs intézménybe, ahol a tervek szerint egy éven át kezelik majd. Molnár az utolsó időszakban életveszélyben volt: volt felesége, Fazekas Vivien elmondása szerint 110 kilóról 70 kilóra fogyott, véreset pisilt és véreset hányt. Az orvosai megmondták neki, hogy ha így folytatja, akkor decemberre meghal, a színész két gyerekkori barátja azonban közbelépett.

„Hogy őszinte legyek, tartottam attól, hogy Guszti ezt az elvonót is idő előtt otthagyja, ahogy korábban már volt erre példa. De már több mint két hónapja ott van, és bár beszélni nem tudtam vele, de láttam a fotót róla, és nagyon tetszik, amit láttam. Jól látható, hogy sokat hízott, és mosolyog is a képen. (...) Ahogy én tudom,

az a két barátja fizeti a havi hatvanezer forintos költséget, akik bevitték az intézménybe.

Ez egyébként igazán olcsó, tekintve, hogy a szállása, az étkeztetése, és természetesen a rengeteg program és terápiás foglalkozás is benne van az árban. Azt hallottam, hogy még némi zsebpénz is lehet nála, amivel gazdálkodhat, és ezt is a srácoktól kapja” – mondta a Borsnak a színész egyik ismerőse.

Az alábbi felvétel hétvégén készült a komlói városi sportközpontban megrendezett teremfoci bajnokságon. 

A Király

Kivételes fotósorozat került fel az RTL+-on futó A Király című sorozat Facebook-oldalára. A 22 évvel ezelőtt elhunyt legendás énekes, Zámbó Jimmy albumborítóit a sorozat szereplőivel, Nagy Ervinnel és Olasz Renátóval fotózták újra.

Nem ez az egyetlen friss hír az igazságokon és fikciókon alapuló 10 részes sorozattal kapcsolatban: az énekes középső fia, Szebasztián ugyanis azt nyilatkozta, hogy becsapta őt az RTL. A sorozat – állítása szerint – nem aszerint készült el, amiben megállapodtak.

„Az RTL nagyon becsapott engem! Személy szerint becsapva érzem magam. Csak haraggal tudok erről beszélni. Amikor leültünk az asztalhoz, hogy szerződést kössünk, megkérdeztem: méltón fognak megemlékezni apuról? Azt mondták, természetesen, ez a céljuk. Megígérték ezt, azután aláírtuk a szerződést. (...) A sorozatot készítő – hogy úgy mondjam – úriember most nem érti, hogy a Zámbó családból bizonyos tagok miért háborodnak fel, amikor ő hűen ábrázolta édesapámat. Hűen nem ábrázolt ő semmit! A sorozat minősége technikai szempontból elismerésre méltó. Viszont ez a rengeteg hazugság nonszensz, ez több, mint fikció. Azt állítják, ez kell Magyarországnak. A szép, az igazság nem kell! Márpedig az igazság szerintem sokszor izgalmasabb, mint a hazugság. (...)

A közönsége kiáltotta ki Királynak, nem ő saját magát, mint ahogyan a sorozatban mondják. Apukám soha nem volt beképzelt,

ahhoz képest, hogy mennyi mindent elért, a földön maradt. Azt megtanultam tőle, hogy mindegy, mit érsz el, maradj a földön! Ha ilyen gonosz lett volna, mint ahogy a sorozat beállítja, hogy lehet, hogy saját ötletből épített templomot, illetve támogatta több 10 millió forinttal a '90-es években az árvízkárosult családokat...? (...) Nincs olyan képkocka a sorozatban, ahol ne lenne alkohol a kezében! Én vele ébredtem, vele feküdtem, de a hétköznapokban sosem láttam, hogy ivott volna. A sorozatból az sem jön át, mennyire családcentrikus volt. Azt nem mutatják meg, hogy az egész családért mennyit tett, ahol tudott, segített. Számára az volt a lényeg, hogy boldogok legyünk” – magyarázta Zámbó Szebasztián a Borsnak.

Pap Dorci

Egyre több lehetőség találja meg az Exatlon Hungary című sportrealityből megismert influenszert, Pap Dorcit, aki a TV2-n hamarosan induló Zsákbamacska című műsorban tűnik majd fel Pápai Joci és Majka mellett.

„Úgy érzem, ez nagy előrelépés lehet a karrieremben, és sokat tanulhatok ebben az új szerepben. Majkával és Jocival nagyon élvezem a közös munkát, mindig jó a hangulat. (...) Elég feszített a tempó. Reggeltől estig bent vagyunk a stúdióban, persze, azért ebédszünetünk van. Amikor este hazaérek, beesek az ágyba, reggel pedig korán kelek, aztán indulok is dolgozni.

Magamra sincs most időm, nemhogy az ismerkedésre.

Őszintén, ha akad is olyan, aki érdeklődik irántam, nem igazán veszem észre, illetve engedem be őt az életembe. Egyszerűen jelenleg nincs rá kapacitásom a munka mellett” – nyilatkozta a Blikknek Pap.

(Borítókép: Trepljov szerepében Molnár Gusztáv Anton Pavlovics Csehov Sirály című drámájának próbáján a Miskolci Nemzeti Színházban. Fotó: MTI/Vajda János)