Vasárnap este indul a Sztárban sztár kilencedik évada a TV2-n, melynek zsűrijében ezúttal egy szerelmespár is helyet kapott. Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila és Papp Szabi mellett Tóth Andi és párja, Marics Peti is értékelni fogja a showműsor idei szériájának versenyzőit, az énekesnőben azonban eleinte voltak kétségek, hogy jó ötlet-e együtt zsűrizni a szerelmével.

Az X-Faktor korábbi győztese attól tart, hogy a ValMar duó tagjához fűződő viszonya miatt nem arról fog szólni a munkája, amiről szeretné, hogy szóljon.

„Ismertek: én nem szeretem, ha nem arról van szó, amiről akarom, hogy szó legyen. És azt akarom, hogy arról legyen szó, hogy tök jól zsűrizek, a párom is tök jól zsűrizik, egyébként meg remek produkciók vannak és szórakoztatjuk a népet. És nem azt látom minden egyes újságban, hogy »a szerelmespár!« »Úristen!« »Hogy néztek egymásra!« »Megpuszilták egymást!« Ezektől én kivagyok. Emiatt húztam a számat” – magyarázta a TV2 Mokka című műsorában péntek reggel Tóth, akiben nincs különösebb félelem amiatt, hogy a munkát összekapcsolja a szerelemmel, ugyanis Mariccsal tudják tudják, mit kell tenniük ahhoz, hogy megmaradjon köztük a harmónia, jóllehet még csak pár hónapja alkotnak egy párt.

Bár kétségek gyötörték a félkérés elfogadása előtt és óta, az énekesnő a szakma egyik csúcsának tekinti a rá váró feladatot.

Mariccsal arról is beszéltek, hogyan fogják kezelni a zsűrizésük során a ValMar duó másik tagját, Valkusz Milánt, aki versenyzőként fog vasárnaponként a színpadra lépni.

„Nem találkoztam nagyon sokat a Milánnal, nem egy olyan nagyon közeli baráti, ismerősi viszony van kettőnk között” – tisztázta az énekesnő. Marics azonban egészen másképpen vélekedik a dologról. 

„Dehogy tudom objektíven kezelni majd, mindig 9 vagy 10 pont lesz ő” – nevetett az énekes.

Nemazalánynak segít

Tóth Andi azt is elárulta, hogy egy egészen „szokatlan” zsűri szerepet szeretne betölteni: nem csak pontozni, de segíteni is szeretné tanácsaival a versenyzőket.

„Én tökre azért vagyok itt, hogy segítsem az ő munkájukat, szóval hogy ha bármiben tudok segíteni, akkor nyugodtan hívjanak be a próbákra és én bármit elmondok...” – magyarázta az énekesnő, akinek máris akadt feladata, hiszen az egyik versenyző, Halastyák Fanni, azaz Nemazalány őt fogja alakítani az ország legnagyobb házibulijában. 

(Borítókép: Tóth Andi. Fotó: TV2)