Miután Valentin-napon egyikük sem jelentkezett valamilyen romantikus, szerelmes poszttal, több hírportál is megírta, hogy baj lehet Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M kapcsolatával. A követőknek is feltűnt, hogy az egykori szépségkirálynő és a rapper egy ideje már nem jelentkezett közös fotóval a közösségi oldalakon, valamint a zenész új számát is sokan árulkodónak vélték.

Az egykori szépségkirálynő utoljára egy hónapja, az évfordulójukat ünnepelve osztott meg közös tartalmat vőlegényével, majd Valentin-napi bejegyzése szerint aznap szerelme nélkül, gyerekei társaságában ünnepelt. A találgatások azonnal megkezdődtek arról, hogy talán gond lehet a szerelmesek kapcsolatában,

a találgatásokat pedig tovább tetézte G.w.M új, Single állapot című, szakítós dala. 

A kommentcunamiban ugyanakkor több olyan hozzászólás is feltűnt, miszerint nincs miért aggódni, sokak szerint pedig a páros tudatos színjátékot űzött, hogy így csapjanak hírverést a rapper új dala körül. Kulcsár Edina mostanra jobbnak látta, ha pontot tesz a híresztelések végére: a közösségi oldalán írta le, mit gondol a kialakult helyzetről. Bejegyzését változtatás nélkül közöljük. 

„Kedves mindenki! Szeretnék egy sajnálatos dolgot közölni... a hír, miszerint @gwmmusic és én már nem alkotunk egy párt.... NEM IGAZ! Sajnálom, hogy ezt kell most írnom, hiszen tudom, hogy sokan örülnének, ha a hír igaz lenne, hogy legyen továbbra is valamin csámcsogni, de nem tudok sem most, sem pedig a jövőre nézve ilyet ígérni.

Megtaláltuk egymás oldalán a boldogságot és pont.

@gwmmusic énekes! Van, hogy szerelemről és van, hogy szerelmi bánatról énekel, és akkor osztja meg, amikor csak szeretné. Mindegy, hogy karácsony, húsvét, vagy éppen Valentin-nap van. A dalai nem mindig tükrözik a magánéletének az aktuális állapotát! Én pedig, hogy egy kicsit segítsek a médiában dolgozó szakembereknek a valentin-napi fotóm leírásának az értelmezésében, azt írtam #mindeszerelmemegyhelyen ! Ezek után a megjelenő cikkek közül olvastam olyat, amiben az alábbi kérdést tették fel: ...,ha minden szerelme rajta van a képen, akkor hol van G.w.M?” Tehát.. még egyszer! Én azt írtam, hogy EGY HELYEN, nem azt, hogy EGY KÉPEN. És egy ilyen szövegértésbeli problémából olyan tud kerekedni, hogy 2-3 napja az a hírverés, hogy mi már nem alkotunk egy párt?! Hát gyönyörű! Valahol vicces, valahol meg mélységesen felháborító és egyben elszomorító is. Hogy tényleg odáig jutott egy-egy hírportál, hogy ilyen hazugságokhoz kell folyamodniuk annak érdekében, hogy pörögjön az oldaluk? Én az embereket nem hibáztatom, akik ezeket elhiszik, csak azt kérem, hogy ha tényleg érdekel valakit a bulvár és a benne szereplő emberek, akkor kövesse ki azokat az oldalakat, akik megtévesztik őket! Állítsuk már meg a média azon részét, akik folyamatosan hamis állításokkal akarnak becsapni embereket, csak azért, hogy ők abból profitáljanak! Csodálkozunk, hogy a társadalmunk depressziós??? Manapság miért nem látni jó, és a szívünknek jól eső pozitív tartalmakat??? Mert szerintem utóbbi, elég elenyésző százalékban van jelen, amire annyira ki vagyunk éhezve!!!” – írta Kulcsár Edina, akinek bejegyzése ide kattintva érhető el. 

„100 szónak is egy a vége! Mi nagyon boldogok vagyunk továbbra is egymás oldalán és alig várjuk, hogy a kislányunk születésével hivatalosan is egy család legyünk! A médiát meg zárjátok ki! Nem érdemlik meg a drága figyelmeketeket!

Ha velünk valami történik, azt ígérem, hogy tőlünk fogjátok megtudni, nem holmi hírportálról!

Továbbra is köszönöm a sok kedves követőmnek a pozitív támogatást és, hogy vannak még olyanok akik nem dőlnek be butaságoknak és nem ítélkeznek ilyenek alapján” – folytatta gondolatait Kulcsár a kommentek között.

(Borítókép: Kulcsár Edina és G.w.M. Fotó: Szollár Zsófi/Index)