Az elmúlt napok legnagyobb port kavaró hírét Kulcsár Edina válásának híre szolgáltatta. Minden bizonnyal nehéz lenne olyat találni, aki ne hallott volna arról, hogy az egykori szépségkirálynő a Csutival való szakítását követően Varga Márk, azaz G.w.M mellett talált rá a boldogságra, de most már azt is tudni lehet, mivel foglalkozik a zenész volt párja.

Arról, hogy Csuti, azaz Szabó András hogyan vélekedik arról, hogy a modell-üzletasszony új párra lelt, korábban a Velveten is olvashatott: az üzletember azt nyilatkozta, rettentően csalódott amiatt, ami a házasságukkal történt; elmondása szerint a volt felesége nem mindig volt hozzá őszinte. Néhány hónappal ezelőtt ő volt az, aki bemutatta egymásnak a 31 éves modellt és a 25 éves rappert, akiről kiderült, hogy nem veti meg a méregdrága ruhákat, a ritka autókat és az ékszereket.

A zenészről többek között az is kiderült, hogy karácsony előtt hagyta ott a családját; feleségével, Nagy Melanie-val két gyermeket neveltek együtt. A 31 éves anyuka pár nappal ezelőtt egy 24 órán át elérhető Instagram-bejegyzésben reagált a kialakult helyzetre: azt írta, lelketlen ízléstelenségnek tartja a történteket, és értetlenül áll az egész előtt. Bár eleinte úgy tervezte, nem fog megszólalni a szakítás körüli dráma kapcsán, most az RTL Klub Fókusz című műsorában mégis vallott érzéseiről.

A nyolc általánost végzett rapper exe elmondta: másra sem tud gondolni, csak arra, hogyan tovább. kétgyermekes anyukaként számára az a legfontosabb, hogy családját biztonságban tudja.

Meglátása szerint a szakítást lehetett volna úgy intézni, hogy kevésbé sérüljenek.

A riportban Nagy Melanie-ról többek között az is kiderült, hogy:

  • Volt párjára egy végtelenül tehetséges, intelligens emberként tekint. Elmondása szerint nem okozott köztük feszültséget az, hogy milyen tanulmányokat végeztek.
  • Jelenleg a DikH Rádióban dolgozik műsorvezetőként. Emellett tolmácsként keresi a kenyerét: éjszakánként szokott leveleket fordítani egy kanadai ügyvédi irodának, miután lefektette a gyerekeket. Angolul és héberül is beszél.
  • A szakítást követően állt munkába, előtte otthonülő anyukaként látta el csemetéit. 
  • A Nemzeti Közszolgálati Egyetem hadtudományi karán végzett, szakiránya a nukleáris fegyverkezés.
  • Korábban, a házassága előtt több nagykövetségen is dolgozott. Washingtonban egy ösztöndíjat is elnyert. A Fehér Házban, Barack Obama korábbi amerikai elnök csapatában dolgozhatott volna, ám éppen akkoriban ismerkedett meg Varga Márkkal, ezért úgy döntött, Budapesten maradt, hogy elkezdhessék építeni közös életüket.

Nem szeretne celeb lenni

Bár a drámai szakítás miatt annyira az érdeklődés középpontjába került, hogy a közösségi oldalán a követőinek a száma 50-ről hirtelen 30 ezerre ugrott, a fiatal anyuka nem szeretne szerepelni. Nem csábítja az ismertség.

Semmiképpen sem szeretnék, sem celeb, sem influenszer-babérokra törni. Szeretném tisztázni, hogy ilyen jellegű törekvéseim abszolút nincsenek. Ezt meghagyom azoknak, akik értenek hozzá és szeretik ezt csinálni. Nekem egészen más képesítéseim vannak. Azt azonban megígérhetem azoknak, akik követnek vagy esetleg követni fognak, hogy a wc-ről biztosan nem fogok posztolni

– mondta Nagy Melanie.

(Bors, 24.hu)