Indítsuk a hetet érdekes hírekkel hazánk hírességeiről!

Hunyadi Donatella még csak 19 éves, de már különköltözött édesanyjától, Kiszel Tündétől, a modellkarrierje pedig szárnyal, nemrég például az olasz Vogue-ban is szerepelt. Most azonban nem egy fotózásról, hanem egy Belgrádban megrendezett nemzetközi énekversenyről számolunk be, melyen második lett. Erről az édesanyja adott hírt az Instagram-oldalán.

További hírek

Kárpáti Rebeka zombivideójával folytatjuk. A modell egy terméktesztelős posztot tett ki az Instagram-oldalára, egy pár kontaktlencsét rendelt, és nem voltak jók a tapasztalatai.

Egyrészt borzasztó kényelmetlen, egyáltalán nem ad természetes hatást mint a képen – hiányzik a lencse külső pereme és enélkül elég zombis – és konkrétan akárhányszor oldalra néztem kificcent a szemem a lencse alól ami látványban is fura, érzésben meg méginkàbb

– írta a videó mellé az influencer.

Oroszlán Szonja nosztalgiázott egyet az Instagram-oldalán és posztolt egy videót a Valami Amerika című magyar fim 2002-es forgatásáról.

Puskás Peti apukája elalélt Dallos Bogi játékától – írja a Bors. Ahogy korábban mi is megírtuk, az X-Faktor egykori mentora először debütált színésznőként, méghozzá vőlegényével, Puskás Petivel és apósával, Puskás Tivadarral. Az énekesnő a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színházban, A Napsugár fiúk című előadásban állt közönség elé.

Peti fiam és Dallos Bogi, a kis menyem a partnereim a színpadon. Sokan féltettek, hogy a családtagok nehezen fognak majd együtt dolgozni, nos csak annyit mondok a kétkedőknek, a partnereim lenyűgöztek a munka során, nem a fiamat és a majdani feleségét, hanem profi művészeket érzek magam mellett a darabban

– nyilatkozta a lapnak Puskás Tivadar.

Kovács Ági a Blikk információ szerint már nincs együtt a férjével, Gáborral. Az olimpiai bajnok úszónő még 2010-ben házasodott össze a férfival szűk családi körben, majd 2011-ben megszületett gyermekük, Gábor Dominik.

Mindhárom vállszalagja elszakadt és a csontja is kiállt Istenes Bencének, amikor az Öskü csapatában egy focimeccsen az ellenfél védőjével ütközött. A műsorvezetőt megműtötték, sérülését jelnek veszi, ezért visszavesz a tempóból.

Három-négy hét, amíg ebben a karrögzítő hevederben kell élnem, utána lehet megkezdeni a gyógytornát, ami további hat-nyolc hét. Ha addig minden rendben történik, akkor utána valamikor el lehet kezdeni szépen lassan edzeni és megnézni, hogy működik-e a dolog. (...) Hiszem azt, hogy a testünk folyamatosan jelez, hogy mi a jó a lelkünknek. A sérülésem is egy jel volt, hogy vegyek vissza. Éjjel-nappal dolgoztam és nem lehet ennyi mindent egyszerre csinálni. Nem véletlenül mondják, hogy amikor a vállunkon sok a teher, akkor jön egy vállsérülés

– nyilatkozta a Blikknek Istenes.

Lékai-Kiss Ramóna férjével, Lékai Mátéval a második házassági évfordulójukat ünnepelte a hétvégén.

Feldagadt száj, égő nyelőcső, viszkető és kiporosodott bőr. Ezeket a tüneteket produkálja Som-Balogh Edina, ha ázsiai ételt eszik. Ám a dolog érdekessége, hogy nem mindig jön elő az allergia, így a színésznő nem tudja pontosan meghatározni, hogy melyik összetevőre érzékeny ennyire.

Teljesen változó, hogy mikor jelentkeznek a tünetek. Biztos, hogy nincs benne mindegyik ázsiai ételben, mert ettem már thai tésztát külföldön is, ott nem lettem rosszul, de legutóbb egy belvárosi thai étteremben annyira erős volt az allergiás reakcióm, hogy azonnal kórházba kellett mennem. Feldagadt a szám, levert a víz, lángolt a nyelőcsövem, viszketett mindenem, és tele voltam duzzadt, piros foltokkal

– idézte fel a kellemetlen élményt a színésznő az Ízvarázsló műsorban. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hunyadi Donatella második lett egy nemzetközi énekversenyen és további hírek

Hírösszefoglalónkban Kárpáti Rebeka zombivideójáról és Istenes Bence horrorbalesetéről is megismerhet részleteket.

0 · Jun 14, 2021 10:51am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments