Ritkán van része klasszikus randiban Árpa Attilának, akit elszomorít, hogy a közösségi média miatt már az ismerkedés sem olyan, mint régen. A színész-producer továbbra sem talált párt a Bachelor – A Nagy Ő című társkereső reality óta, amiért részben „lustaságát” is okolja.

„A socialmedia kora sokat változtatott az ismerkedési szokásokon. Én nem abban a korban éltem, amikor elég volt jobbra húzni, és elküldeni a f*rkamat. Kifejezetten szomorúnak érzem, hogy a mai fiataloknak ez elég” – árulta el a színész-producer, aki arról is mesélt, mit meg nem tett egy randi reményében régen.

„Régen készülni kellett, erőfeszítés kellett. A nőnek a gondolatában olvasni kell. Egyszer egy reptéren vártam egy járatot, és egy közepesen ismert amerikai színésznő ült velem szemben. Láttam, hogy olvas egy könyvet. Életemben nem hallottam róla, de ugye ott van a Google. A szerzőről hallottam azért, Carl Joung” – idézte fel a részletekre nagyon figyelő Árpa, aki egy tudományos szöveget reprezentálva ült a nő mellé.

„Én sem voltam már kezdő, tudtam, hogy most a gödrös mosolyt teszem fel. Meg ilyen apró trükkök, hogy vettem magamnak egy zöldséges szendvicset, mert olvastam a szerzőről, hogy vegán, szóval eldobtam a hamburgert” – mesélte a színész, akinek erőfeszítései jóformán hiábavalóak voltak, mert a hölgynek vőlegénye volt.

Az ismerkedést a jelek szerint a jelenlegi benzinárak is befolyásolják.

Ritkán történik a klasszikus randi, ismerkedés. K*rva lusta lettem, otthon Netflixet nézek és tökmagozok,

és jön egy üzenet, egy gyönyörű modell ír nekem, huszonéves, hogy: most szakítottam a barátommal, megittam egy üveg bort, mit csinálsz?  Az én koromban és kényelmemben komoly döntés, főleg a jelenlegi benzinárak mellett, elmenni Újpestre egy nőért, azért, hogy lefektessem. Vagy gyorsan a jobbkezem segítségével gyorsan elintézni, és folytatni a kis Netflix-sorozatomat... A cél első körben a szex, utána meg a remény, hátha tud lenni belőle több is ” – magyarázta a Nő a Tét című műsorban Árpa.

(Bors)

(Borítókép: Árpa Attila. Fotó: TV2)