Február 25-én könnyek között, mégis nevetve fogadott egymásnak örök hűséget Kulcsár Edina és szerelme, Varga Márk, azaz G.w.M. Az egykori szépségkirálynő és a rapper nem szerettek volna nagy felhajtást, ezért csak a hozzájuk legközelebb állók vettek részt a legnagyobb titokban megszervezett szertartáson.

Ennek okait a harmadik gyermekével várandós modell-üzletasszony a Tények Plusz riportjában fejtette ki, de néhány soha nem hallott részletet is megosztott a nagy napról.

„Nagyon szerettünk volna csak befelé figyelni, és a lehető legmeghittebben átélni ezt a pillanatot. Márk oldaláról csak az anyukája és az ő élettársa volt jelen, az én oldalamról pedig a mamám és az anyukám, akik felneveltek engem” – mesélte a TV2-nek Kulcsár, hozzátéve,

mindent a legutolsó pillanatra hagytak, sőt: majdnem el is késett a ceremóniáról.

„Az utolsó másodpercben felhúztam a harisnyát, rohantam, mentem és én vezettem odáig. Ahogy ez a fátyol szerűség lobogott ki az ablakon, az nagyon vicces látvány lehetett kívülről és én is annak éltem meg! Minden úgy alakult, ahogy kellett” – mondta a sztáranyuka, aki azt is elárulta, hogy

hatalmas boldogság volt számára, hogy az oltárhoz a dédnagymamája kísérhette.

A világra szóló lagzit a közös kislányuk születése utáni időszakra tervezik. Nincs ellenére az sem, hogy aranyhintó is legyen a lagzin.

„Ezt annyira felkapta a média. Márknak vannak néha vicces elszólásai, hogy»óh, persze, aranyhintó is kell, meg minden«. Én speciel  nem ragaszkodok aranyhintóhoz, de nagyon rugalmas vagyok, tehát ha neki ez a szíve vágya és ez őt boldoggá teszi, akkor felszállok az aranyhintóra! – nevetett Kulcsár Edina.

A modell-üzletasszony ellen nemrég lejárató kampány indult, amit nehezen visel. Azt állítják, neki is köze lehet olyan lányokhoz, akik Dubaiban vállaltak erotikus munkát. A rágalmakra azonban nyilvánosan nem reagált, mert tiszta a lelkiismerete.

(Borítókép: Kulcsár Edina. Fotó: Index/Papajcsik Péter)