Ma is egy csokorba szedtük a legfrissebb és legérdekesebb híreket hazánk hírességeivel kapcsolatban. Tartson velünk, hosszú lesz!

Galambos Lajos

Elutasította a bíróság Galambos Lajos halasztási kérelmét, ezért a mulatóssztár mégsem úszhatja meg a börtönbüntetést. Az igazságügyi orvosszakértő csak részben látta indokoltnak a közvetlen életveszélyre való hivatkozást. Mint ismert, a trombitaművészt tavaly dececemberben áram-, gáz- és vízlopásért jogerősen 3 év 6 havi börtönbüntetésre ítélték, melynek letöltését idén február 15-én kellett volna megkezdenie a kecskeméti börtönben, ám Galambos a megromlott egészségi állapotára hivatkozva kérelmezte a büntetés végrehajtásának elhalasztását. Azt, hogy a kérelmet elutasították, a Budapest Környéki Törvényszék tegnap egy közleményben tudatta – írja a Blikk.

„A bíróság kirendelte az orvosszakértőt, aki szakkonzulenst is bevont maga mellé, mielőtt döntést hozott. A szakértői véleményt aztán beadták a bíróságnak, onnan pedig tovább küldték a büntetés-végrehajtásnak. Ebben azt fogalmazták meg, hogy a közvetlen életveszélyes állapot fennállását csak részben látják igazoltnak, és

véleményük szerint ügyfelem betegsége a büntetés-végrehajtás keretein belül is kezelhető és orvosolható.

Ez nem jogerős döntés, és természetesen fellebbezést nyújtunk be ellene. Ennek legfontosabb oka, hogy a szakértői vélemény személyes vizsgálat nélkül, a korábbi orvosi vizsgálatok eredményein alapulva született” – mondta dr. Csontos Zsolt ügyvéd Hajdú Péter műsorának felvételén, amely péntek este 19 órától lesz látható a Frizbi TV YouTube-csatornán.

Lagzi Lajcsi a halasztási kérelem elutasítása kapcsán azt nyilatkozta:

„Vártam, hogy legalább megjelenhessek valaki előtt és megvizsgáljanak, de erre esélyt sem adtak. Néhány nap alatt, gyorsított eljárásban hozták meg ezt a döntést. Magánnyomozókat béreltünk fel, hogy találjanak olyan tanúkat, akiket a bírósági eljárás alatt nem hallgattak meg, és számomra kedvező lenne a vallomásuk. Merthogy dolgozunk a perújításon is, ahhoz pedig olyan új bizonyítékokat szükséges bemutatni, amelyek alapján vagy felmentés születik az ügyemben, vagy sokkal enyhébb ítélet. Ha nem tudunk ilyen bizonyítékokat találni,

felteszem a kezem, és megyek, ahová mennem kell. Akár a bitófa alá is.”

Dér Heni

Maga a megvalósult álom Dér Heni számára az, hogy egy kislányt hord a szíve alatt. Az énekesnő és a férje, Bakos Gergő sokáig azt érezte, hogy nekik nem adódhat meg egy leánygyermek, ezért nagy meglepetésként érte őket, amikor kiderült második közös gyermekük neme.

Valahogy azt éreztük, hogy genetikailag nekünk nem adódhat az, hogy kislányunk szülessen.

Ne kérdezd, hogy miért! Valamiért ezt éreztük. Amikor kipukkadt a lufi, és láttuk a rózsaszín szirmokat, én azt hittem, hogy rosszul csináltam valamit” – nyilatkozta a Fókusz riportjában az énekesnő, aki arról is említést tett, hogy sokáig küzdött azért, hogy bebizonyítsa, ugyanannyit ér, mint egy férfi.

„Pont ezért volt döbbenet, mikor megtudtam, hogy kislányom lesz. Az a fajta felismerés, hogy akkor most kezdem elölről, és a saját csomagomat félretéve megpróbálom őt tisztán úgy nevelni, hogy ezekkel a terhekkel vagy erényekkel együtt vágjon neki az életnek” – vallotta be.

Kulcsár Edina

Titkos esküvőjét követően kórházba került Kulcsár Edina, azaz Varga Edina. Az egykori szépségkirálynő február 25-én hivatalosan is összekötötte életét szerelmével, Varga Márkkal, azaz G.w.M-mel, ám a nagy nap nem lehetett felhőtlen. A várandós modell-üzletasszonyt megviselték a körülötte zajló dolgok, a gonoszkodó emberek megjegyzései, de igyekszik nem ezekre koncentrálni.

„Elmondhatatlan jó érzés, hogy Márk felesége lettem. Valami földöntúli öröm és nyugalom van bennem. És érdekes, hogy bár szörnyű dolgok vannak körülöttünk, mégis pont ugyanúgy érez Márk is. Épp a minap mondta csillogó szemekkel, mosolyogva, hogy nem is érti magát, mert sok minden miatt idegeskedhetne, de mégis képes csak befelé figyelni, és nagyon békés, amióta összeházasodtunk. Ő a legnagyobb támaszom, és azt érzem, hogy ezek után tényleg semmi sem állhat közénk. Azt mondta, szeret, és ne foglalkozzak a hülyeségekkel. Nyilván mi pontosan tudjuk, mi az igazság, és legyen elég ennyi nekem is. (...) Nem szoktam hazudni, most sem fogok: megviselnek a történtek. Főleg a sok gonoszkodás, áskálódás körülöttem.

Nemrég még kórházba is bevitt Márk, mert azt hittük, baj van, de szerencsére mindent rendben találtak. Valószínűleg a sok stressz volt a probléma forrása. 

(...) Mindezek ellenére sem tudok haragudni, csakis sajnálatot érzek a gyarló és rosszindulatú emberek iránt. Márrkal pedig csak még jobban összekovácsolnak minket a nehézségek, úgyhogy egészen felesleges áskálódni” – fakadt ki a Story magazinnak Kulcsár Edina.

Zámbó Krisztián

Bár az önfeledt ünneplésről kellene szólnia, mégis keserédes nap a mai Zámbó Krisztián számára. Az énekes ugyanis éppen ma, azaz március 9-én töltötte be 43. életévét. A különleges évfordulót egy emlék árnyékolja be: édesapja, Zámbó Jimmy ugyanis már nem érhette meg ezt a kort: két és fél héttel a 43. szülinapja előtt hunyt el tragikus hirtelenséggel és körülmények között.

„Nem tervezek nagy szülinapi ünneplést.  A negyvenediknek megadtam a módját, és majd talán a nyolcvanadiknak fogom. 

Korábban tisztességesen megünnepeltem a szülinapjaimat, volt minden, ami csak belefér. De negyven felett ez már nem vonz. 

Az idei ünneplést beárnyékolja az a tudat, hogy édesapám ezt a kort már nem élte meg: nem sokkal a 43. születésnapja előtt halt meg” – mondta a Borsnak Zámbó, aki arra vágyik, hogy exszerelmével, Takács Zsuzskával tölthesse az estét, akivel elég viharos volt a kapcsolata az utóbbi időben. Hol szakítottak, hol kibékültek.

„Egy meghitt vacsora jólesne, szépen kiöltözve.  Még eldöntöm...  De nagyon remélem, hogy Zsuzsi lesz az. Nem kell ebbe semmit belelátni, de 11 évig voltunk együtt, 11 születésnapomat ünnepeltem vele. Ha elfogadja a meghívásom, akkor vele szeretnék étterembe menni” – árulta el az énekes, aki arról is beszélt, hogyan látja magát a jövőben. – „Ha az egészségem megmarad, jó lenne nyolcvan évig is élni, a gyermekeim, unokáim körében, a szerelmemmel, a hegyekben...”

Hajdú Péter

Régi „szép” emlékeket idézett fel Hajdú Péter. A Frizbi című műsor házigazdája elárulta, hogy három nyelvvizsgája van, ám az egyiket nem szerezte meg egykönnyen. Tanára is megkérte arra, hogy a vizsga körülményeiről soha ne beszéljen.

„A külker fősulin úgy volt, hogy ha négyes fölöttire írtuk meg a szigorlatot, akkor szakmaival bővített felsőfokú vizsgát kaptunk az adott nyelvből.. Németből jó voltam, de végül csak a középfokot kaptam meg, mert a szóbelit elsumákoltam. Spanyolból pedig konkrétan lemásoltam a mellettem ülő írásbeliét. Jött a nyelvtanár, és mondta, hogy nagyon jó lett, így meglehet a felsőfok. Én persze semmit nem tudtam, így a szóbelin puskáztam, lebuktam és ki is vágtak. (...) Végül a spanyoltanár közölte velem, hogy meg fog buktatni, mivel én három éven át átvertem, és másodszor is kivágott. Tanszékvezetői engedély kellett ahhoz, hogy diplomám lehessen. Meg kellett tanulnom negyven tételt úgy, hogy nem tudtam spanyolul. Úgy magoltam be mindent, mint egy verset. Kihúztam valamilyen biztosítással kapcsolatos tételt és elmondtam. Végül a tanszékvezető közölte velem, hogy négyes lett az írásbelim, de azt biztosan másoltam, és mivel ezt a tételt tudtam,

ad egy kettest, és kapok egy középfokot, de soha senkinek nem mondhatom el, hogy spanyolból nyelvvizsgám van”

– mesélte a Ripostnak Hajdú.

Oláh Ibolya

A Megasztár után szinte teljesen kivonta magát a médiából, ám most újra tévéműsorban szerepel Oláh Ibolya. Az énekesnő tudatosan tartotta távol magát a szerepléstől, és maga is csodálkozik, hogy igent mondott a TV2 Sztárban sztár című műsorára.

„A Megasztár után, konkrétan 2008 óta teljesen kivontam magamat a médiából. Tudatos döntést hoztam, tudom, ki vagyok és mit akarok. Nagyon-nagyon besokalltam. Tudtam, hogy én

attól nem leszek jobb és nem leszek több, ha az újságok hülyeségeket írnak rólam, ha folyton rólam beszélnek.

Azt gondolom, hogy alkotni és előadni dolgokat, valamint dolgozni csak úgy lehet, ha nem szerepelsz a médiában. A nagyon jó dolgok azonban akkor találnak meg, amikor teljes mértékben kivonod magadat ezekből a történetekből. (...) Nem igazán gondoltam azt, hogy egyszer majd megint a tévé képernyőjén leszek, mert nem volt benne a közeljövőben szereplő terveimben. Azonban most közel tizenöt év után megint a képernyőn vagyok, de aztán majd

lehet, hogy tizenöt évre megint eltűnök, aztán majd megint megjelenek. Nem tudom, mit hoz még az élet.

Az viszont biztos, hogy én nem versenyzek ebben a műsorban, hanem egyszerűen csak jól érzem magamat a stábtagokkal és a táncosokkal. Nálam nincsen versenyszellem. Szeretem a munkámat. Igyekszem az egész történetből úgy kijönni, hogy ha ki is esek, akkor az úgy történjen, hogy száz százalékot tudtam nyújtani” – fejtette ki a Glamournak az énekesnő.

L. L. Junior

Március 8-án elkezdődött L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válóperének tárgyalása. A valóper azonban nem indulatoktól mentes: a rapper a 24 órán át látható Instagram-történetében alaposan beolvasott egykori párjának és az anyagiakra is kitért.

„Én nem is értem, miért nem a kislányomról beszélünk, akivel csak heti kétszer beszélhetek 10 percre, mintha elítélt lennék.

A pénzről pedig egyelőre csak annyit mondok, hogy utazásom napján 11 milliót utaltam el, csak úgy, papír nélkül a hölgynek, és egy csomó pénzt fog alaptalanul még kapni, ami tisztán talált pénz neki, de ő aggódik.

Miközben én itt kint dolgozok és édesanyám 67 évesen is dolgozik éppen a Hunyadi piacon. Nem kell aggódni, mert a kislányomnak mindig mindenre meglesz. De az hogy havi 250.000 forintos gyerektartás igénye mellett ő eszközként kezeli Lilit, hogy bosszút álljon az új kapcsolatom miatt, az tényleg felháborító! Egyezzünk meg Kinga, és zárjuk le azt az egész témát!” – üzente Körtvélyessynek L.L. Junior, akinek szavait az nlc.hu idézte. A rapper azt is megmutatta, hogy egy fehér Range Rover terepjárót ajándékozott kislánya anyjának, amikor ő elköltözött. L.L. Junior ezt annak érdekében tette, hogy a nő biztonságos körülmények között vihesse a bölcsődébe a gyereküket.

„Végezetül pedig annyit, hogy egyáltalán nem vagyok rossz apuka, akármennyire is állítana be a sajtó így, múlt héten hat verziót küldtünk el Kínának, hogy megkíméljük Lilit és Lacikát a vihartól, ami elkerülhető, meg lehetett volna egyezni. Ő és az ügyvédje a pert választják a megegyezés helyett. Most meg azt olvasom, hogy aggódik a jövője miatt...

Csilla, akit két gyerekkel hagytam el (épp Kinga miatt), ugyanúgy tanúsítja majd, milyen apa vagyok, és hogy tűzön-vízen át megyek a gyerekeimért. Döbbenet ez a bosszú, amit át kell éljek!

Kedves Kinga, egyezzünk meg és kíméljük meg a gyerekeimet ettől a felesleges cécótól. Légy okos, és lásd be, hogy ezzel így a gyerekeknek ártasz!” – fejtette ki.

Békefi Viki és Feng Ya Ou Ferenc

Egyáltalán nem fél a szüléstől Békefi Viktória. A Sztárban sztár leszek! első szériájának győztese, aki egy kislányt hord a szíve alatt, már várandóssága 26. hetében jár, s férjével, Feng Ya Ou Ferenccel már nagyon várják a csöppséget. Mint kiderült, otthonuk felújítása mellett az énekesnő kismamatornára és szülésfelkészítésre jár, de a munkát sem hanyagolja, ugyanis szinkronizálni szokott. Békefi azt is elárulta, apás szülést terveznek-e.

„Az az érdekes, hogy mindenki azt kérdezi, hogy félek-e a szüléstől, de valahogy azt érzem, hogy nem. Talán azért nem, mert erre nem lehet felkészülni. Nem lehet tudni, hogy mi fog történni: lehet, hogy két óra alatt megszületik a baba, de az is lehet, hogy nem így lesz. Az egész helyzet, meg emberfüggő. Én nem szeretnék úgy odamenni a szülőszobára, és a kórházba, hogy már előre félek valami fölösleges dolog miatt. (...) Volt olyan óránk, amikor az apás szülésről volt szó. Nyilván minden szülés más, úgyhogy majd ott fogom mindent megtapasztalni, de

már fel vagyok készülve nagyon sok eshetőségre. Nagyon szeretném, ha a párom bent lenne és apás szülésem lenne”

– magyarázta a Borsnak.

(Borítókép: Kulcsár Edina. Fotó: Index/Papajcsik Péter)