Internetes zaklatóval gyűlt meg a baja Béres Anettnek. Az egykori valóságshow-szereplő a követőinek is megmutatta, miket írt neki egy 20 éves fiatalember.

Az egykori valóságshow-szereplő először nem is sejtette, hogy udvarlójának hátsó szándékai lehetnek, ezért is válaszolt az üzenetre. A követő előbb ismerkedni próbált, ám amikor a ValóVilág korábbi játékosa visszautasította, rátért a lényegre. Az alábbi bizarr üzenetet küldte:

„Az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményed a lábfétisről? Ne haragudj a kérdésért kérlek, de kíváncsi lennék a véleményedre róla. Egy őszinte véleményre lenne szükségem, légy szíves” – írta a fiatalember a hírességnek, aki később a Borsnak mesélt a bizarr ismerkedős üzenetről. 

Ennyire beteg üzenetet még sosem kaptam...

Egy húszas éveiben járó srác lehetett, aki úgy írt rám, hogy szeretne megismerni. Nekem már ez is problémás volt, mert az ekkora korkülönbség semmiképp sem fér bele. Kedvesen visszautasítottam, majd előállt ezzel az őrültséggel. Írtam is neki, hogy ezt az anyukájával beszélje meg, ne pedig velem...” – fogalmazott a lapnak Béres, aki először nem is sejtette, hogy egy zaklatóval akadt dolga.

Sokan már azt is furcsának találták, hogy a szőkeség egyáltalán visszaírt a fiatalembernek.

„Anyukám is mindig kérdezi, hogy miért állok le beszélgetni ilyen emberekkel. Nyilván ebben az esetben az elején még nem tudtam, hogy kivel is van dolgom, de egyébként én

szeretem megfejteni az őrülteket. Vagyis inkább csak próbálom, később mindig rájövök, hogy ez egy lehetetlen küldetés”

– válaszolta nevetve az egykori valóságshow-szereplő.

(Borítókép: Béres Anett. Fotó: RTL)