Alább a hét első Instahíradóját láthatja, ugyanis összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Szabó András Csuti egy olyan fotót tett közzé az Instagram-oldalán, amely a dominikai köztársaság legnagyobb szigetén készült róla.

„Sok helyen jártam már a világban, de ez a Saona-sziget mindent visz! Csodálatos, meseszép, már az egész út maga egy fantasztikus élmény” – írta követőinek.

„Sukárság, rajság, fainság” – idéztek a Wellhello Apuveddmeg című dalából.

  • Kocsis Korinna és kisfia a Comó-i tónál töltötte a hétvégét.
  • Ónodi Eszter egy e lőtte-utána posztban tudatta, hogy a krumplihéjból chipset készített.

„Krumplihéj. Előtte- utána. Szemét helyett isteni chips. (A héj természetesen alaposan meg van tisztítva)” – jegyezte meg a színésznő.

  • Metzker Viktória lapozható posztjából kiderül, milyen eseménydús vasárnapot tudhat maga mögött.
  • Dua Lipa az édesapja, Dukagjin születésnapja alkalmából több régi közös fotójukat is előkereste. Ha látni szeretné, hogy nézett ki az énekesnő kislányként, lapozzon!
  • A kis híján végzetes teaszánsz sem vert éket Sáfrány Emese és Béres Anett közé. A légtornász és az egykori valóságshow-szereplő a hétvégén is összefutottak: egy friss bejegyzés tanúsága szerint bulizni mentek. Az alkalomhoz illően ki is csípték magukat.

„Egy igaz barát nevet a vicceiden, még akkor is amikor nem olyan jók. A barát együtt érez veled minden helyzetben. A barát az, aki mindent tud rólad, és még is feltétel nélkül szeret téged. A barát az, akivel olyan közös élmények, helyzetek kötnek össze, amivel örök kötelek köt titeket össze” – írta a képhez a légtornász.

  • Az Exatlon Hungary korábbi versenyzője, Szabó Franciska nem keres kifogásokat, ha az edzésről van szó: vasárnap is megy edzőterembe.
  • Emily Ratajkowski kisfia, Sylvester a napokban tölti be második életévét. A szupermodell a különleges évforduló kapcsán egy videómontázst tett közzé emlékeiről. 

„Az én gyönyörű kisbabám kétéves lesz a héten, és az idő éppen olyan gyorsan szaladt el, mint ahogy ez a videó is. Micsoda két év volt ez, Sly! Rengeteg boldogság, rengeteg fájdalom. Rengeteg lecke. Bármit megtennék, hogy biztonságban tudjalak téged, és hogy az életed csodálatos legyen. Varázslatos dolog a te édesanyádnak lenni. Jobban szeretlek téged, mint gondolnád” – vallott érzéseiről Ratajkoswki. 

(Borítókép: Sáfrány Emese. Fotó: Index/Szollár Zsófi)