Először szólalt meg az ayahuasca-szeánszon történt balesete óta Béres Anett, azaz VV Anett. A híresség az Instagram-oldalán jelentkezett be, ahol egy hosszú posztban tudatta: nagyon hálás a rengeteg pozitív, biztató üzenetért, melyeket napi szinten kap, s megigérte azt is, hogy őszintén beszél majd a történtekről, amint jobban lesz.

A ValóVilág korábbi játékosa azt is elárulta követőinek, hogy jelenleg is kórházban van, tegnap került sor az utolsó műtétjére. Orvosainak, Istennek, és az angyalainak ad hálát azért, hogy nem lesz maradandó károsodása, de azért azt megjegyezte, hogy nagyon szégyelli magát a történtek miatt. Úgy véli, nagy hibát követett el. 

VV Anett teljes üzenetét, melyre a 24.hu bukkant rá, akkor tudja elolvasni, ha ide kattint.

Mint ismert, VV Anett az a valóságshow-szereplő, akit múlt hét hétfő hajnalban meztelenül, törött csontokkal, öntudatlan állapotban talált meg egy kapálni induló idős férfi egy siklósi szőlősben. Az egykori reality-sztár a barátnőjével, Sáfrány Emesével az azt megelőző szombaton vett részt egy illegális Ayahuasca-szeánszon, a rituálé területéről másnap üldözték el erős hallucinációi.

A menekülés következtében szerzett sérülései miatt Anetten hat órás életmentő műtétet végeztek, ugyanis két csigolyája is eltört, valamint törött bordacsontja átszúrta a tüdejét.

(Borítókép: Béres Anett. Fotó: RTL Klub/Tulok András)