Döntés született Lesi László, azaz L.L. Junior kisfia, Dávidka halálának ügyében. A 2019-ben történt tragédia kapcsán másodfokon sem találták bűnösnek a rapper volt felesége, Hopp Csilla barátnőjét, P. Carment, aki a kisfiú kezét fogta, mielőtt az kiszaladt volna az úttestre.

L.L. Junior nem hibáztat senkit kisfia haláláért, amiről érthető okokból nem szívesen beszél.

„Nincs jó hír, nincs elégtétel. Tegnap egy újságíró kérdezte, hogy örülök-e az ítéletnek, de én nem értettem azt a szót, hogy »öröm«. Minden alkalommal, amikor felhozódnak a történtek, feltépődnek a sebek. Nekem, Csillának, anyukámnak, Lacikának, az egész családnak. Úgyhogy nem jó erről beszélni, de az semmiképpen nem lett volna jó, ha bárkit is elítélnek, mert senki nem akarta, hogy bekövetkezzen ez a tragédia. Tudjuk, mennyire szerette a fiamat mindenki, aki ott volt körülötte, de az egy normális dolog az ügyészség részéről, hogy keres egy felelőst. (...) Nekünk nem lett volna elégtétel, ha elítélik Csilla barátnőjét vagy a sofőrt, aki egy idős úr és teljesen normálisan vezetett.

Teljesen kivédhetetlen volt, hogy kiszaladt a kisfiú.

Csilla barátnőjével nem tartom a kapcsolatot, ő azóta anyuka lett. Úgy tudom, Csilla sem nagyon tartja vele a kapcsolatot, nem tudom az okát, de úgy tudom, kevésbé kommunikálnak ” – magyarázta a zenész a TV2 Mokka című műsorában a zenész, aki Skype-on kapcsolódott be Orosz Barbarához és Istenes Lászlóhoz. 

A zenész arról is beszélt, milyen a viszonya a fiai édesanyjával, Hopp Csillával.

„Nagyon érdekes, de egyre jobb a kapcsolatunk, hála Istennek. Az idő múltával egyre jobban közeledünk egymáshoz. Már akkor is látta, hogy Lacikának nagyon fontos, hogy apa és anya jóban legyenek. Most megyek a könyvelőmhöz és ügyvédhez, utána pedig Csillához. (...) Egyre jobban vagyunk. Elmúltak a hirtelen nagy dühök, amikor felelőst kerestünk, hogy ki fogta, nem fogta Dávidka kezét.

A sebek begyógyulni látszanak, Lacikára fókuszálunk és az életigenlésre.

Az ő boldogságába vetett hitünk összegyűltek. Vasárnap együtt megyünk focimeccsre is. Ismeri a barátnőmet is, tehát egy intelligens, tök normálisan működő kapcsolat ez” –  magyarázta L.L. Junior, aki mai napig elsírja magát, ha szóba jön Dávidka halála. Nagyobbik fiának, Lacikának azonban csak a szép emlékekről mesélnek.

„Egy élettel teli kisfiú volt, és a legszomorúbb az egészben az, hogy bármi lehetett volna belőle, bármilyen feltaláló, hiszen minden adott volt, csodagyerek volt, egy zseni. Összetett mondatokban beszélt már két és fél évesen, mint Lili... Nagyon érdekes. Hihetetlen jó kommunikációs képességei voltak. Örök sérülés nekünk, hogy ezt nem láthattuk bekövetkezni” – fogalmazott.

(Borítókép: L. L. Junior. Fotó: Velvet/Kaszás Tamás)