Csokorba szedtük a legérdekesebb friss híreket hazánk hírességeiről.

Horányi Juli és Rúzsa Magdi

Tovább gyűrűzik Horányi Juli és Rúzsa Magdi plágiumbalhéja. Mint ismert, az X-Faktor korábbi győztese azzal vádolta meg Rúzsát, hogy az teljesen lemásolta a videóklipjét: szerinte a snittek, a koncepció, a beállítások, fényelés az Elmegyek című klip esetlben pont olyan lett, mint a két hónappal korábban megjelent Sebzetten című dalnál. Később Horányi hangsúlyozta: kifakadása igazából a videóklipeket gyártó cégnek szólt. Meglátása szerint ugyanis mindkettőjüket megkárosították. 

Rúzsa azt nehezményezi, hogy Horányi meggondolatlanul lopással vádolta meg, írja a Blikk.

„Nem szerencsés szerintem, hogy nem elgondolkodva, nem leülve, hanem hirtelen, indulatból lopással vádoljunk bárkit is a médiában. Főleg úgy, hogy ennek nincsen megfelelő jogi alapja. Három darab hasonló hangulatú képkocka miatt nem lehet így nekiesni senkinek szerintem, főleg nem kollégának. Ha ez így működne, én az évek alatt nagyon-nagyon sok kollégát megvádolhattam volna, mert néha előfordul, hogy vannak hasonló hangulatú képkockák egy-egy videóklipben. Mindezek ellenére semmi harag nincs bennem Juli iránt. Biztos vagyok benne, hogy ő is átgondolta már ezt az egészet. Biztos, hogy ő is látja, hogy – tetszik, nem tetszik – mégiscsak nekem esett” – mondta Rúzsa a Tények Pluszban.

Az igazi botrányt valójában az kavarta, hogy sokan félreértették Horányi üzenetét.

„Szeretném leszögezni, hogy egyáltalán nem hibáztatom és hibáztattam Magdit. Sőt, kerestem is őt, hogy ezt meg tudjuk beszélni. Itt mindketten az áldozatai vagyunk gyártó cégnek...” – mondta a Borsnak az énekesnő.

Peller Anna és Lukács Miki

Peller Anna és Lukács Miki néhány héttel ezelőtt a közösségi oldalukon tudatták, hogy elválnak. A sztárpár azért döntött a válás mellett, mert már nem dúl köztük a szerelem, a jó és szoros viszony azonban megmarad köztük, legfőképpen közös kislányuk érdekében. Úgy tudni, az is nézeteltéréseket szült közöttük, hogy Peller rengeteget dolgozik, Lukács pedig nem igazán tudta a karrierjét egyengetni, hiszen ő maradt otthon közös gyermekükkel. 

„Előre nézek, nem hátra, csak a jövő érdekel. Elrendeztünk mindent egymással, nem vagyunk haragban” – nyilatkozta a HOT! magazinnak Peller, akinek szavait a Blikk idézte. Azt is kiemelik, hogy Lukács Miki a jelek szerint továbblépett, ugyanis néhány hete egy női díjkiosztó gálán nagyon közvetlen volt másokkal.

„Érdekes volt látni, hogy folyton ment oda a nőkhöz, mintegy pávatáncot járva körülöttük. Simogatta, szórakoztatta őket, és állítólag volt is olyan, akinél betalált a sok bók” – mesélte a lapnak egy közeli ismerős.

Kökény Attila

Megdöbbentő őszinteséggel vallott élete legsötétebb időszakáról Kökény Attila. A zenész a Frizbi felvételén mesélt Hajdú Péternek arról, hogy 30 éven át keményen ivott – írja a Blikk.

„Amikor bárokban énekeltem, úgy ment a dolog, hogy mire odaértem, már ki volt készítve a whiskym a zongorára, mellétéve a hamutálca. Nagyon sokat tudtam inni egy-egy ilyen alkalommal. Hétvégén simán lecsúszott másfél-két üveg whisky. (...) Volt olyan is, hogy filmszakadásig ittam magam. Huszonöt éves koromban egy lány strigulázta a whiskyjeimet; este tíztől hajnali ötig megittam ötvennégyet, és utána még elmentem egy presszóba, ahol délig folytattam az ivászatot. (...) Tizenhat éves korom óta ittam, olyan ez, mint a sport. Egy idő után hozzászokott a szervezetem, nem álmosodtam el, inkább felpörögtem. Arankával persze, sokat veszekedtünk emiatt. Soha és semmin nem tudtunk összeveszni, csak miattam. Nem bírta elviselni, hogy iszom” – mesélte a műsorban Kökény, aki az alkoholfogyasztásból 2010-ben, a Megasztárt követően vett vissza, de még a cigarettázásról is leszokott. Függőségével két és fél éve számolt le végleg, amikor a Kökény család minden tagja megtért Istenhez.

Az adás pénteken 19 órától lesz látható a Frizbi TV YouTube-csatornán.

Ázsia Expressz

Javában zajlik az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát reality forgatása, amely a jelek szerint nem zajlik zökkenőmentesen. Az egyik versenyző, Nagy Alekosz elmondása szerint a mexikói kaja például igencsak sok gondot okozott a stábtagoknak.

„Jó újra magyar szót hallani! Hetek óta járom a mexikói dzsungelnek megfelelő utcákat... mit mondhatnék? Mint mindig, kiválóan feltalálom magam, de hiányoznak az ízek. Itt ugyanis semmi mást nem tudok érezni, csak azt, hogy valami csíp. Ezek még a gumicukorba is chilit raknak, képtelenek érezni az ízeket, a stáb minden egyes tagja szenved. Az első hetekben büszke voltam magamra, jó érzéssel töltött el, hogy rajtam kívül mindenki gyomorbántalmakkal küzdött. Én bírtam, a testem fel van készítve a háborús körülményekre, hiszen magam is szolgáltam annak idején. A Tacóval azonban nem tudtam megbirkózni, mindenem elgyengült, a forgatás hosszú óráit töltöttem a pálmafás jelű mosdóban. Pár napja egy eseményen találkoztam Mexikó élelmiszerbiztosával. Nem szoktam vulgáris lenni, 13 éves televíziós pályafutásom során sosem nyilvánultam meg torz módon, de egyszerűen ki kell mondanom a szemébe, hogy a mexikói kaja sz*r! Mielőtt idejöttem, másról sem hallottam, csak hogy a Taco a világ vezető étele. Hát, kérem szépen, ez egy apró darab, groteszk alakú chips, amibe ismeretlen eredetű húst dobálnak, zöld szósszal, emészthetetlen darabokkal. Kértem a vezetőt, hogy mindent dobjanak ki a konyhájukból és vezessenek be új dolgokat. Nem válaszolt, elfordult. Ez nem megoldás” – mesélte a Blikknek az egyik forgatási szünetben az egykori valóságshow-szereplő.

Miller Dávid

Újabb kihívás elé néz Miller Dávid: az RTL Reggeli és az X-Faktor után az Éden Hotel műsorvezetője lesz. A népszerű stratégiai reality az RTL+ streaming platformra érkezik, a forgatás Mexikóban zajlik majd. A szabályok egyszerűek: a játékosok feladata, hogy mielőbb párt találjanak maguknak, mert aki egyedül marad, kiesik a 20 millió forintos fődíjért zajló versengésből.

„Nagyon izgatott vagyok, ilyen kalandban még nem volt részem. Egyrészt ez egy újabb kihívás, megint meg tudom mutatni egy másik oldalamat, másrészt nagyon szeretem ezt a formátumot” – nyilatkozta Miller.

(Borítókép: Kökény Attila, Lukács Miki. Fotó: TV2, Velvet)