A Tóth Andiról szóló legfrissebb híreknek és történéseknek szentelte legújabb YouTube-videóját Dancsó Péter, aki szokásához híven most is többször kiborította a poénvödröt.

Nem túlzás azt állítani, hogy Tóth Andi hazánk egyik legmegosztóbb híressége lett. Az énekléstől való váratlan visszavonulása, Marics Petivel való viharos szakítása, utolsó albumának megjelenése, de a Sztárban sztár című műsor és a kutyájának kiképzése miatt is sokat cikkeztek róla az elmúlt hetekben. Az énekesnőnek bőven kijutott a rosszindulatú kommentekből és a bántó megjegyzésekből is. Legutóbb a népszerű youtuber, Dancsó Péter állt bele, aki legújabb videójában nem csupán az összes fontos hírt szedte egy csokorba, ami az elmúlt hetekben az énekesnőről szólt – többek között azt is, hogy Tóth állítólag életveszélyben van –, hanem egy nagy bakira is felhívta a figyelmet.

„Andi még mindig nem találta meg a tiltás gombot, ezért harci rottweiler védekezik az internetes kommentek ellen” – szúrta Tóthnak Dancsó, aki több kommentet is kiemelt. Érdekesnek találta, hogy az egyik hozzászóló szerint Tóth azért nyújtogatja a nyelvét, mert az ún. „tardív diszkinéziában” szenved, aminek a legfeltűnőbb tünete a nyelvöltögetés és gyors szájnyalogatás.

Dancsó arról is említést tett, hogy bár az énekesnő huszonévesen nyugdíjazta magát, mégsem vonult vissza. Tíz nappal ezelőtt kiadott albuma legalábbis, amely a „Last Album” címet kapta, a youtuber szerint arra utal, hogy várható még az X-Faktor korábbi győztesétől lemez a jövőben. Dancsó kifejtette:

ha a the névelő nélkül használjuk a last szót, akkor azaz előzőre utal, így Dancsó szerint ez Tóthnak nem az utolsó albuma, hanem az előző.

Há' mondtam én, hogy nem fogja abbahagyni – tette hozzá.

(naphíre)

(Borítókép: Tóth Andi, Dancsó Péter. Fotó: TV2, Velvet)