Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Csonka András

Őszintén vallott magánéletéről a Palikék Világa by Manna műsorában Csonka András. A színész a Három igazság új epizódjában mondta el, hogy részben szakmai sikereinek köszönhetően nem találta meg azt, aki igazán szereti, de megfogalmazta élete egyik legnagyobb vágyát is: fogadják el őt úgy, ahogy van.

„A magánéletem mindenféle szempontból problémásan alakult. Ez persze, egy szelete ennek a történetnek. Arról beszéltünk, hogy szeretném, ha szeretnének, szeretném, hogy elfogadjanak. Az ember, ha ezt annyira akarja, annyira ambicionálja, hogy közben nem veszi észre, hogy nincs egy valaki, aki szereti. Mert mindenki szeressen, de hol van az az egy valaki? Ebben nem mutogathatok senkire, hogy miért nem, vagy miért nincs, vagy miért volt ez a dolog problémás. Ezt a dolgot önkritikával kell szemlélnem, mert ebben én vagyok a hibás. Ha újraforgathatnám életem filmjét, sokkal több figyelmet fordítanék a magánéletemre, amit nem tettem meg. Amikor egy őrült nyüzsgés van körülöttem, akkor az ember azt mondja, meglesz ez, rendben lesz ez, és a szőnyeg alá söpör mindent. De nem lesz meg. Aztán egyszer csak 58 éves lesz, és rájön, hogy hoppá. Mi lesz, ha úgy megöregszem, ki lesz körülöttem?” – magyarázta Csonka a műsorban, akinek szavait a Blikk idézte.

Schobert Lara

Valkusz Milánnal hozták hírbe Schobert Larát. A ValMar duó tagja és a fiatal influenszer is megcsillogtathatja főzőtudását a Hal a tortán e heti fordulójában, ahogy a Papadimitriu Athina, Paprika Dorina és Visváder Tamás is. A hírességeket a hétfő esti adásban utóbbi látta vendégül, aki a vacsora elején halkan megjegyezte: Schobert és Valkusz biztosan ismerik egymást, mivel fiatalok, ám Schobert rögtön leszögezte: személyesen még nem találkoztak, csak Instagramról tudják belőni a másikat – mutatott rá az nlc.hu.

Gáspár Győző keresztlánya, Paprika Dorina ezt hallva a következőt jegyezte meg: “Itt az ideje akkor, hogy...” Ám a mondatot nem fejezhette be, mert Valkusz egyből rávágta, hogy neki barátnője van. Végül Schobert is tisztázta a helyzetet.

„Nem gondolom azt, hogy van ennek alapja, hogy köztem meg a Milán között bármi is lenne. Egy érző lélek férfi, és van barátnője is, úgyhogy azt biztos nagyon-nagyon tiszteli” – jelentette ki a fiatal lány.

Vajna Tímea

Továbbra sem mondott le a családalapításról Vajna Tímea, aki a legfrissebb hírek szerint ezúttal abban reménykedik, hogy egy budapesti csodakezelés segíthet neki édesanyává válni. A modell-üzletasszonynak, aki sosem titkolta, hogy endometriózissal küzd, s hogy cisztákat is távolítottak el a petefészkéről, egy, a talpán végzett ideginger-terápia segíthet legnagyobb álma valóra váltásában. 

A Blikk szúrta ki, hogy Vajna egy budapesti rendelőben járt, ahol a talpon és a lábfejen található idegleképződési pontok kézi ingerlésével érnek el maradandó változást a szervezetben, annak megfelelően, kinek mi a problémája. A lap megkereste  módszer hazai atyját, Vargha Zsoltot, aki elárulta: az évek során több száz nőnek segítettek az anyává válásban.

„Minden szervezet egyedi és megismételhetetlen, így mindenkinek más mennyiségű kezelésre van szüksége. Volt olyan hölgy, aki másfél hónap terápia után várandós lett, de akadt, akinek fél évre is szüksége volt a sikerhez. Egy alkalom semmiképpen nem elegendő, a terápia során hónapokon át, heti több alkalommal kezeljük a pácienst” – nyilatkozta a lapnak a szakember. Mindez azt jelenti, hogy Vajnának egy időre fel kell adnia Los Angeles-i életét, legalábbis míg a kezelés tart. A Blikk becslései szerint a modell-üzletasszony eddig legalább 11 millió forintot költött arra, hogy anya lehessen.

Molnár Gusztáv

Remekül halad az alkoholfüggőségével vívott harcban Molnár Gusztáv. A színész tavaly novemberben vonult az elvonóra, s azóta senkivel, egyetlen szerettével sem tarthatta a kapcsolatot a külvilágból. A Drága örökösök sztárja mostanra testileg és lelkileg is rengeteget erősödött, testvére, Csilla látogatása is sok erőt adott neki. 

„Rengeteg időt töltenek a szabadban, dolgoznak, házimunkát végeznek, mindig csinálnak valamit, és ez látszik is Gusztin. Rettentően le volt fogyva, amikor bekerült oda, ám most úgy néz ki, mint aki kigyúrta magát. Izmos, ami ez nagyon jól áll neki, látszik, hogy nem egész nap üldögél, hanem sokat dolgozik. Nagyon örülök, hogy ilyen jó színben láttam. (...) Alig hittem a fülemnek, amikor Guszti könnyekkel a szemében arról beszélt, hogy azt hitte, elfordultam tőle. Nem tudta, hogy jöttünk volna már korábban is, ahogy a mostani látogatásról sem tudott semmit. Elmesélte, hogy a karácsony pokoli nehéz volt neki ott bent, egyedül, ráadásul amikor már lehetett volna látogatni, csak nézte szomorúan a többieket, akikhez sorra érkeztek a családtagok” – magyarázta a Blikknek a színész húga, aki szerint Molnár akár már most elhagyhatná az intézményt, de önszántából tovább marad.

„Korábban úgy tudtam, egy évig mindenképpen bent kell maradnia, de most kiderült, hogy addig marad, amíg úgy érzi, még nem gyógyult meg, és továbbra is szüksége van a terápiára. Amikor kijön, akkor is támogatják majd a többiek, akik már kigyógyultak a szenvedélybetegségükből. Nagyon büszke vagyok a testvéremre, hogy meghozta ezt a döntést, és ekkora akaraterővel végig is csinálja, amit eltervezett.”

(Borítókép: Vajna Tímea. Fotó: Velvet)