Összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek az Instagramon.
  • A Pride-hónap alkalmából egy terhes transznemű férfi került a brit Glamour címlapjára, ami eléggé megosztotta az internetezőket. Sokan nem értik, miért borzolják ilyennel a kedélyeket, de volt olyan is, akit mélyen megérintett Logan Brown története, aki transznemű férfiként esett teherbe nembináris partnerétől. A baba időközben világra jött.
  • Egy szép szerelmi vallomással is felér az a bejegyzés, amellyel G.w.M, azaz Varga Márk jelentkezett az Instagram-oldalán. A rapper egy olyan fotót tett közzé, amelyen a feleségével, Kulcsár Edinával látható, aki nemrég adott életet első közös gyermeküknek. A kis Amara május 11-én jött világra, érkezése pedig szemmel láthatóan csak tovább erősítette a szerelmesek kapcsolatát.

„De szeretleeeeeeeeeeeeeeeeeek szép feleségem. Te vagy a másik felem!” – üzente G.w.M, akinek az egykori szépségkirálynő kommentben válaszolt is.

„Továbbra is leírhatatlan amit érzek irántad! Köszönöm, hogy vagy!”

  • Sáfrány Emese azt tudatta, hogy megtanult golfozni.

„Tényleg azt vallom, hogy egyszer mindent érdemes kipróbálni és kár lett volna ha ez kimarad” – írta a légtornász.

  • Hajdú Péter imádnivaló felvételt mutatott legkisebb gyermekéről, Dominikról.

„Háromból az egyik csodám” – írta a tévés a képhez.

  • David Beckhamről és lányáról, Harperről egy aranyos apa-lánya felvétel látott napvilágot.
  • Ha bikinis tartalmat tesz közzé magáról, garantáltan leveszi minden követőjét a lábáról Szabó Zsófi. A Reggeli műsorvezetőnőjének közösségi oldala tele is van lehengerlő felvételekkel, vonzóan karcsú alakja miatt pedig sorban zsebeli be a dicséreteket. Nemrég Olaszországban járt, ahol egy fehérneműcég legújabb kampányához fotózták: egy hupikék bikiniben is kamera elé állt. A műsorvezetőnő erről szóló lapozható posztját akkor tudja megtekinteni, ha ide kattint.
  • Ashley Graham „vissza a valóságba” bejegyzése is lapozható: három gyermekét is láthatjuk, valamint azt, hogy a plus size modell a köpölyözés mellett döntött.
  • Nagy port kavart az Instagramon a minap az a tükörszelfi, amelyet Polgár Kriszta készített magáról. A Texasban élő egykori szépségkirálynő a kockahasát villantotta meg, de sokaknak szemet szúrt inas alkarja is. A háromgyermekes édesanya szigorral érte el ezt a formát, de azt is elárulta követőinek, hogy a majonézről is lemondott. Pontosabban úgy fogalmazott:  „Szerintem egyébként a legnagyobb titok, hogy lejöttem a »szerről«, a majonézről, gyerekkorom óta félelmetes mennyiségben fogyasztom, egy tubus pár nap. A testem sokkot kapott most, hogy így elvágtam. Negyed annyit eszem azt is lightot.”

Az alábbi fotót azonban jól meggondolta, hogy megossza-e.

„Szeretem látni a munkám gyümölcsét. Még akkor is, ha néha talicskán kell kb. betolni a terembe. És mivel a nyáron végre igazi ételeket ehetek, úgysem így fogok kinézni, hát megörökítettem most. Mindenesetre most büszkeséget érzek. Hogy tisztán, mindenféle segédeszköz nélkül (egyedül kétnaponta fehérjepor) elérem, amit kitűztem.”

(Borítókép: Szabó Zsófi. Fotó: Index/Németh Kata)