A hét utolsó hírösszefoglalójában még: Marics Peti és Valkusz Milán reagált a Budapest Parkban történt balesetre, Lékai-Kiss Ramónát és Stohl Andrást lecserélheti a TV2, Judy és lánya elköltöztek, Kajdi Csabánál járt Gálvölgyi János, megjósolták Schobert Norbi és Rubint Réka jövőjét, Bodrogi Gyula a halálról beszélt.

Tóth Andi

Különös okfejtésbe kezdett a minap Tóth Andi: az énekesnő egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben beszélt a csillagjegyekről és megállapította, hogy leginkább egy szűz vagy skorpió jegyű férfit tudna elképzelni maga mellé. 

Beszéljünk két szót a bakokról, mert szegények... Annyira meg nem értett lények vagyunk a világban. Itt van az is, hogy azt hisszük, mi vagyunk a legjobb jegy a világon. Ami így is van, de csak gondoljuk végig, miért. Nem vagyunk olyan hisztisek, mint a halak meg a rákok. Nem vagyunk olyan agresszív, konfliktuskezdeményező egoisták, mint a kos, nyilas, oroszlán. Nem vagyunk olyan álomvilágban élő, »majd lesz valahogy« döntésképtelenek, »it’s okay-emberek«, mint a vízöntő és a mérleg. És nem vagyunk akkora vérbeli g*cik, mint az ikrek! Vitatkozhatsz ezzel, de az ikrek maga az ördög. [...]

Bakként a skorpió és szűz jegyűekkel jöhetek ki leginkább,

de skorpióból én csak a férfiakat tudom elviselni, mert egy skorpió férfi az olyan, mint egy őrző-védő dobermann. A skorpió nő viszont kezet foghat az ikrekkel, és gonosz kacajjal sétálhatnak a naplementében a pokol tüze felé” – fogalmazott Tóth Andi, aki állításait többnyire saját tapasztalatokra alapozta. Marics Petivel közel egy év járás után szakítottak nemrég, és bár szétválásuk pontos okát egyikőjük sem hozta nyilvánosságra, könnyen lehet, hogy az énekesnő egy stabilabb, komolyabb társra vágyott. Nem egy mérlegre, aki jellemzése szerint „álomvilágban él és döntésképtelen". Előző párjának csillagjegye sem passzolt hozzá, Ádám ugyanis rák volt. A hot! magazinnak Tóth Andi korábban elárulta, hogy legfőképpen az nem tetszett neki akkori kapcsolatában, hogy neki kellett helytállnia, problémákat megoldani, míg a fiú az anyukája segítségét kérte a legtöbb kérdésben.

Marics Peti

Mint arról tegnap este a Velvet is beszámolt, Marics Peti akkorát esett a Budapest Parkban rendezett csütörtök esti koncertjén, hogy eltörött a lába. Az énekes nemrég a közösségi médiában tett közzé egy kissé szarkasztikus bejegyzést, valamint társa, Valkusz Milán is reagált a történtekre.

Jó lett volna, ha nem törik el a lábam

– jegyezte meg Marics Peti. A ValMar-duó másik tagja egy 24 óráig elérhető Instagram-történetben tette közzé az alábbi beszámolót:

„Ami történt, az az, hogy nem tudtuk kivitelezni az egész show-nkat, amit akartunk és elképzeltünk, mert a Petinek eltört a lába az első szám közepén, ahol ugráltunk, ugrált. Onnantól kezdve borult a kártyavár, de mindegy, hibáztunk, fejben még többet is estünk, úgyhogy emiatt tényleg kösz mindenkinek, hogy így végig velünk tartottatok... Mindent megtettünk szerintem, bakiztunk, úgyhogy ne haragudjatok emiatt. Köszi, hogy élveztétek így is a show-t” – írta az énekes.

Lékai-Kiss Ramóna, Stohl András

Napok óta nagy erőkkel zajlik egy műsorvezető-válogatás a TV2-nél – értesült a Blikk. A lap információi szerint a kereskedelmi csatorna frissíteni és fiatalítani szeretné a csapatát, egy-egy formátumban pedig a vezető arcokat is lecserélné. A változás a csatorna egyik legsikeresebb műsorát, a Dancing with the Stars táncos vetélkedőt is érintheti, így elképzelhető, hogy Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András párosa megbomlik és teljesen új arcok köszöntik majd a nézőket.

„A műsort az új évadban már új producerek készítik, és a szakmában köztudott, hogy ilyenkor gyakran előfordul, hogy az új vezetők más arcokkal képzelik el a folytatást. Mivel a zsűri friss, ráadásul jól is működtek, így azon a csapaton talán nem érdemes változtatni, de a műsorvezetők, például Stohl András cseréje elképzelhető. Nem azért, mert elégedetlenek vele, hanem mert nem akarják agyonhasználni” – magyarázta egy informátorunk, aki a színész-műsorvezető kiegyensúlyozott családi életére is igyekszik odafigyelni a csatorna.

„András rengeteget dolgozik különböző színházakban, forgat filmet, sorozatot, de egyéb műsorai is vannak a TV2-n, nem is beszélve arról, hogy van egy néhány hónapos kislánya, a felesége pedig biztosan szeretné, ha a színész hangsúlyosan része lenne a pici életének, hogy az ne csak a képernyőn lássa az apját. Ráadásul a TV2 arra is jobban szeretne figyelni, hogy a kiemelt sztárjaik „ne folyjanak a csapból is”, a válogató emiatt is szerveződött” – mutatott rá a bennfentes. Lékai-Kiss Ramóna menedzsere csak annyit mondott, hogy nem tudnak változásról, míg Stohl András sajtóképviselője felhívta a figyelmet, hogy a műsorvezetőnek élő szerződése van az év végéig, a műsorok kiosztárásól pedig a TV2 dönt. A csatorna úgy reagált: folyamatosan keresik az új arcokat.

„A héten többnapos casting zajlott, elhívtuk a korábban már látókörünkbe került izgalmas személyiségeket, hogy többféle szerepkörben, szituációban is kipróbáljuk őket. Mivel az elmúlt időszakban több új formátumot is bejelentettünk, így ezekhez keresünk műsorvezetőket, zsűritagokat és közreműködőket. A forgatások rövidesen indulnak, ezért a végleges, tartalmi döntések előtt időszerű volt most megszervezni egy nagyobb castingot” – árulta el Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Judy

Mint arról tegnapi hírösszefoglalónkban beszámoltunk, Judy-ra ismét rátalált a szerelem.

A Groovehouse énekesnője hónapokkal ezelőtt zárta le házasságát, Majával pedig már el is költöztek a családi fészekből. Anya és lánya Veresegyházán talált új otthonra.

„Tavasz óta új otthonuk van, ahol nagyon jól érzik magukat. Majának közel van az iskola, sok osztálytársa lakik a környéken, akikkel nap mint nap együtt játszhat. Már nem szeretne visszamenni a régi otthonukba. Judy és Balázs nem harcolnak egymással, intelligens emberekként tesznek pontot egy olyan házasság végére, amiért sok éven át küzdöttek, de amit nem sikerült megmenteni” – fogalmazott a Blikknek egy, az énekesnőhöz közel álló személy.

Judy és volt férje, Balázs 2008 óta alkotott egy párt, közös kislányuk 2011-ben született. A házasságuk tavaly novemberben került válságba, és bár rengeteget küzdöttek, hogy megmentsék a kapcsolatot, végül kudarcot vallottak és a válás mellett döntöttek.

Kajdi Csaba és Gálvölgyi János

Kajdi Csaba vendégül látta Gálvölgyi Jánost és feleségét, Jutkát. Az influenszer a közösségi oldalára posztolt egy közös fotót a házaspárral. A kép alá rengeteg komment és lájk érkezett az elmúlt órákban.

„Drága követő rajongó, János hál’ Istennek jól van, Jutka meg ragyog! Messze a legnagyobb kedvenceim! Köszönöm, hogy átjöttetek” – írta posztjában Kajdi Csaba.

Mint arról a Velvet is beszámolt, Gálvölgyi János májusban kórházba került, miután súlyos légzési nehézségei támadtak. A színészt a családtagjai vitték sürgősségire, a mentők ugyanis nem értek ki időben a helyszínre, mert a mentésirányító rosszul mérlegelte a helyzetet. Mint később kiderült, Gálvölgyi tüdőembóliát kapott, egy időre lélegeztetőgépre is került. Ma már szerencsére jól van, azóta a színpadra is visszatérhetett.

Schobert Norbi és Rubint Réka

Angyalok vigyázzák Schobert Norbi és Rubint Réka kapcsolatát a jósnő, Lénárt Évi szerint. A jövendőmondó korábban több híresség jövőjét is kiolvasta tarot kártyából, ezúttal a fitneszgurun és feleségén volt a sor, hogy kivesse rájuk a paklit.

„A házasságuk nagyon stabil, igazi nagy szerelem, örökké tartó, életük végéig együtt lesznek. Aki azt állította róluk, hogy el akarnak válni, az egy irigy szakmabeli, tehát a kollégájuk, aki terjesztette róluk ezt a pletykát. Nagyon sok ellenségük van, még szerencse, hogy az angyalok védelmezik őket” – magyarázta a jósnő Évi, aki szerint Schoberték lánya, Léna pár éven belül férjhez megy és ugyanolyan sikeres lesz, mint a szülei.

A Bors a házaspárt is megkereste, hogy megkérdezze véleményüket a jóslatról. Miután Rubint Réka kifejezetten nyitott a spirituális dolgokra, örömmel vette az elmondottakat.

„Az az igazság, hogy 21 éve járok légzésterapeutához, és hiszem azt, hogy az energiáinkkal és a gondolkodásunkkal hatással tudunk lenni a környezetünkre. Örömmel hallom, hogy a tarot kártya is igazolást mutat a szerelmünkre, s bár nem szoktam jóshoz járni, hiszek a spiritualitásban” – árulta el Rubint, aki 22 éve alkot egy párt Schobert Norbival. „Sok mindenen keresztülmentünk, rengeteg akadályt gördített elénk az élet, de mi akkor is kitartottunk egymás mellett. A kártyától függetlenül is hiszek abban, hogy ha két ember egymás életébe kerül, az nem véletlen, ahogy az sem, hogy kit választunk a párunknak. Éppen ezért számunkra nem is kérdés, hogy a mi szerelmünk a sírig fog tartani."

Bodrogi Gyula

Felépülése óta megállás nélkül dolgozik Bodrogi Gyula. A Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész azóta túl van egy premieren, több színdarabban is játszik, a nyáron pedig újra kamera elé áll. A Bors az új magyar film, a Ma este gyilkolunk forgatásán járt. A legendás művész több kulisszatitkot is elárult, valamint arról is beszélt, mit kért a Jóistentől.

Gőzerővel zajlik a Ma este gyilkolunk című új magyar krimi-vígjáték forgatása. A film főszereplői egy színészotthon lakói, ahol gyilkosság történik. Az otthon egyik lakója, egy idős színész a saját szakállára nyomozni kezd és egymás után kihallgatja a gyanúsítottakat, ám rájön, hogy a tettest megtalálni ennyi kitűnő színész között mesterdetektívhez méltó feladat.

„Amikor megkaptam a forgatókönyvet, a szereposztást mindjárt az elején megnéztem. És hát azt kell mondjam, hogy én mindegyiket nagyon szeretem, mindegyiket más miatt, tehát rögtön elfogult lettem. Szóval ha azt mondom, hogy nekem ez nagyon tetszik, akkor abban benne van, hogy azok, akik benne vannak óriási emberek, és azok rányomják a bélyeget az egész filmre” – magyarázta a színész, aki szerint remek munkát végeznek, ugyanakkor reméli, hogy párjára, Angélára, valamint az unokáira is jut ideje a nyáron. Utóbbiakkal egy okosórán keresztül tartja a kapcsolatot.

„Hordom, de alig értek hozzá. Angélával azonban mindig együtt megyünk mindenhová. Vadászatra is készülök Csejtei Tomi barátommal, júliusban megyünk Szlovákiába, ahol nagyon komoly bakok várnak már ránk, már ott állnak fél lábon, várják, hogy menjünk” – fogalmazott Bodrogi Gyula, aki egy percet sem tékozol el: miután tavaly súlyosan megbetegedett, még jobban kihasználja az időt, amit a családjával, barátaival tölthet.

Én jártam odaát, de Merkely professzor visszahozott.

Megijedni sem volt időm, meg nem is voltam annyira magamnál, hogy megijedjek. Annyira emlékszem, mentem le a lépcsőn, éreztem valamit, visszafordultam, de akkor már Angéla hívta Merkely doktort, nekem ez az egész elszállt. Majd arra ébredtem, hogy meg voltam mentve! Engem valószínű a színpadról visz majd el a Jóisten, mert azt kértem. És hogyha szeret, akkor be is tartja, hogy addig éljek, amíg meg nem halok. De addig éljek, hogyha ez lehetséges!

Béres Anett

Rengeteg pénzért kínált szexmunkát Béres Anettnek egy amerikai cég képviselője, aki arról is biztosította a celebet, hogy soha senki nem látja majd Magyarországon, hogy mit csinál – tudta meg a Bors.

"Szia Anett, OnlyFans ügynökségünk több opciót is tudna kínálni számodra. - pl nem muszáj teljesen levetkőzni ha nem szeretnél a képeken -, mindenképp szeretnék beszélni veled, gyorsan fel tudnánk építeni neked egy komoly fizetős bázist, plusz mi az amerikai piacra dolgozunk, tehát itthon láthatatlanná tudnánk tenni onlyfansen. Szép napot!" – ezzel a szöveggel keresték meg Béres Anettet, aki azonnal melegebb éghajlatra küldte a levélírót.

„Szia! Sértőnek érzem ezt az üzenetet! Inkább éhen halnék, minthogy erre az oldalra regisztráljak! Sajnálatos, hogy ez egy megélhetési lehetőség manapság!” – pirított oda Béres, aki a történetet az Instagram-oldalán is megosztotta azzal a felvetéssel, hogy milyen károkat tudnak okozni az ilyen ügynökségek és weboldalak a fiatal lányok lelkében. 

„Nagyon sajnálom, hogy lányokat erre buzdítanak, hogy ebből éljenek meg! Nyilván nem én vagyok az egyetlen, akinek ezt elküldik! És sajnos sokan a nagy pénz reményében, élnek is a lehetőséggel" – írta felháborodottan a híresség.

Mint arról a Velvet elsőként beszámolt, Béres Anett tavaly júliusban vett részt egy teaszeánszon, amelynek során erősen hallucinogén Ayahuasca-főzetet fogyaszott a barátnőjével, Sáfrány Emesével. A szeánszt követően aludni tértek, ám Bérest hajnalban még mindig látomások gyötörték, aminek következtében az erdőbe rohant és egy zuhanás közben életveszélyes sérüléseket szenvedett.  

( Borítókép: Béres Anett és Tóth Andi. Fotó: Szécsi István/Kaszás Tamás/Velvet/Index)