Hírösszefoglalónkban még: Fekete Dávid mostantól szabadon mozoghat.

Molnár Anikó

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Molnár Anikó 47 évesen úgy döntött, hogy kipróbálja magát az erotikus tartalomgyártásban az OnlyFans-en. A korábbi Nagy Ő nemrég azt is elárulta, hogy akár ötmillió forintot is megkeres havonta azzal, hogy megosztja a felvételeit.

Most az is kiderült, hogy Molnár Anikó komoly stábbal a háta mögött vágott bele az erotikus fotók gyártásába. A technikai dolgokban Nagy Krisztián és Bacsa Péter segít neki. A trió a kezdetek óta együtt dolgozik, Krisztián pedig a Ripostnak azt is elárulta, hogyan zajlik a munkamegosztás.

„Anikó az Instagramon kért segítséget, és Péter jelezte neki, hogy jól ismeri az OnlyFans és a közösségi felületek működését. Én informatikus és marketinges vagyok, így állt össze a hármas fogat. Anikó persze dolgozik még más fotósokkal, valamint gyárt házilag készült tartalmakat is, de a háttérmunkák oroszlánrészét mi visszük. Mindent patikamérlegen mérünk, vagyis semmi sem történik véletlenül Anikó oldalán.

Elemzéseket végzünk és statisztikákat bújunk, mielőtt egy-egy fotósorozatot az útjára indítunk”

– mesélte Krisztián, aki elárulta, hogy a fotózásokhoz általában lakást vagy stúdiót bérelnek.

„Egy fotózás általában egy teljes napot vesz igénybe, és hetente egyszer Anikó biztosan a kameránk elé áll. Naponta, de minimum kétnaponta tartalmat kell tölteni az oldalra, hogy az előfizetők elégedettek legyenek” – mondta a szakember, aki szerint Anikó egyre többet mutat magából, ami a számokon is meglátszik.

„Az induláskor boldog-boldogtalan feliratkozott, aztán volt egy minimális visszaesés. Anikó jelenleg a tartalomgyártók legsikeresebb 0.71 százalékába tartozik, ami elképesztő eredmény. Ráadásul épp egy újabb növekedési hullámon ülünk. Ez jórészt a befektetett munkának köszönhető, de annak is, hogy Anikó folyamatosan feszegeti a saját határait, vagyis egyre bátrabb, egyre többet mutat” – zárta mondandóját Molnár Anikó munkatársa. 

Mardoll

Az X-Faktor korábbi énekese néhány hónapja elárulta, hogy nem csak a férfiakhoz vonzódik, többször volt kapcsolata hölgyekkel is. Mardoll az Activity legutóbbi adásában szerepelt, amelyben azt a kérdést is megkapta Kiss Ádámtól, hogy el tudná-e képzelni, hogy egy nővel éli le az életét.

Igen, szerintem ez nem annyira nagy dolog

– felelte a rapper, aki később a következőképpen egészítette ki a mondandóját: „ha találsz valakit, akit szeretsz, akivel jóban vagy, és nem toxikus, miért ne?”

Fekete Dávid

Enyhítettek Fekete Dávid házi őrizetén, most már szabadon mozoghat Győrben. Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy az egykori megasztáros ügyvédje a bírósághoz fordult, hogy kérvényezze ügyfele házi őrizetét. A beadvány végül sikeresnek bizonyult, ugyanis a bíróság végül úgy határozott, enyhítenek az énekest érintő kényszerintézkedésen, így mostantól Fekete Dávid Győr közigazgatási területén szabadon mozoghat, illetve bármikor elmehet az ikerfiaiért azok lakhelyére, Lébénybe.

„Ez lehetővé teszi, hogy amint lehet, az utam a kisfiaimhoz vezessen. Alig várom, hogy megölelhessem őket. Végre nemcsak otthon, a négy fal között lehetek velük, de elmehetünk a játszótérre is vagy sétálni a Duna-parton. Azaz megélhetek velük minden olyan élményt, amit eddig a korlátozásom miatt nem tudtunk. Végre lehetnek valódi apa-fia programjaink” – nyilatkozta az énekes a Blikknek, valamint azt is elárulta, hogy szeretne ismét énekléssel foglalkozni.

(Borítókép: Molnár Anikó. Fotó: Ancsin Gábor/Velvet)