Hírösszefoglalónkban még: Gálvölgyi János a betegségéről beszélt, videón Szalai Ádám álomesküvője, Gáspár Evelin csalás áldozata lett.

Tóth Andi

Tóth Andi néhány hónapja szinte sokkolta rajongóit bejelentésével, miszerint elege van, visszavonul az énekléstől.

Semmi nem változik, nincs fellépés és pont...

– nyilatkozta korábban Tóth Andi menedzsere. Valamelyest árnyalja ezt a képet, hogy azóta kiderült: az énekesnő újabb dalokat jelentet meg, sőt még fellépéseket is vállal. Legutóbb a Tina Turner-emlékkoncerten való részvételét erősítette meg, aminek kapcsán a menedzsmentje úgy nyilatkozott, hogy haknikra továbbra sem, kizárólag minőségi koncertekre mond igent Tóth.

A Sztárban Sztár zsűritagja a visszavonulása óta a modellkedésbe is belevágott, de most ismét gitárt ragadott, majd énekelni kezdett, amiről egy videót is közzétett a korlátozott ideig elérhető Instagram-sztorijában. Tóth Andi tehát egyelőre nem egy visszavonult énekesnő látszatát kelti, ami bizonyára annak tudható be, hogy rendkívül hiányzik neki a zenélés.

Gálvölgyi János

Gálvölgyi János május elején került kórházba, ahol az intenzív osztályon kezelték és mélyaltatásban volt. Az egész ország aggódott a színművészért, aki szerencsére gyorsan felépült és már a színpadra való visszatérését is megerősítette. Gálvölgyi most először arról is mesélt, hogy saját szemszögéből, hogyan élte meg a kórházi kezelését. 

„Nagyra értékelem most már az itt és mostot. De az, hogy a következő minutumban mi lesz velem vagy a világgal, az továbbra sem nyomaszt. Ez mindig is így volt és most sem változott. Nem is emlékszem semmire, hogy hogyan is történt, hogy majdnem egy pillanat alatt kiszálltam a buliból. Három napig voltam mélyaltatásban: nem tudok álmokról, látomásokról, nem jelent meg a túlvilág” – emlékezett vissza a Nők Lapjának a színművész.

Szalai Ádám

Július elején összeházasodott a korábbi magyar válogatott csatár, Szalai Ádám és a gyönyörű kedvese, Krista Tcherneva. A Toszkánában rendezett lagzira meghívást kapott Marco Rossi szövetségi kapitány és a Bayern München segédedzője, Lőw Zsolt is. Szalai Ádám a közösségi oldalain most egy videót tett közzé a legboldogabb napjukról.

Gáspár Evelin

Gáspár Evelin már nem először futott bele csalók hirdetéseibe, akik az ő arcával reklámoznak különböző fogyasztószereket, amelyeket úgy tüntetnek fel, mintha a celebnek ezek segítségével sikerült volna elérnie az álomalakját.

„Nem először történik ez meg velem, és tartok tőle, hogy nem is utoljára. Próbálok tenni ezek ellen az oldalak ellen, de a rendőrség tűt keres a szénakazalban, hiszen ezek az oldalak lenyomozhatatlanok. Ugrálnak különböző szerverbankok között, és iszonyú nehéz megtalálni a felelősöket” – reagált felháborodva Evelin. 

Íme, a hirdetés, amellyel megpróbálnak másokat lehúzni:

„Tizenöt éves, kőkemény munka áll amögött, ahogy most kinézek. Ezt a munkát teszik tönkre az ilyen hirdetések, és ebből már nagyon elegem van! Rendszeresen és nagyon keményen edzek személyi edző segítségével. Közben egy bőrfeszesítő kezelésre is járok, hiszen a fogyás után erre is szükség van. Életem egyik legnagyobb és leghosszabb harcát vívom, amelyhez nem használok semmiféle csodaszert” – fakadt ki a műsorvezető.

„Ráadásul akaratlanul is felelősnek érzem magam az ilyen, a nevemmel reklámozott kamuszerek miatt. Csak a bűnözők és a Jóisten tudja, milyen kemikáliákat kevernek össze, hogy aztán gyógyszertárként értékesítsék... Akár meg is ölhetnek valakit a nevemben, ami szörnyű és elfogadhatatlan” – mondta a Ripostnak a lány, akit egy ismert magyar előadó is felhívott, hogy megrendelte az egyik ilyen szert, de az hatástalannak bizonyult. 

(Borítókép: Tóth Andi. Fotó: Kaszás Tamás/Velvet)