Hírösszefoglalónkban még: Balogh Edina a válásáról vallott, Dolhai Attila mesélt hatalmasat nőtt lányairól, Herceg Erika távkapcsolatban vállalna gyereket.

Opitz Barbi

Az X-Faktor-győztes énekesnő már többször azzal került a figyelem középpontjába, hogy különböző botrányokba keveredett párjával, Serleg Alberttel, akit a szülei sosem fogadtak el. A szerelmesek sokszor szakítottak már, ám úgy tűnik, hogy ezúttal valóban itt a vége.

„Végleg lezártam a kapcsolatomat, rengeteg okom volt rá, és többször ne is kérdezzetek felőle. Nem is szeretném részletezni. Már nincs semmi közöm hozzá. Alapból nem működött már egy jó ideje köztünk ez az egész, belefáradtam. Nem szeretném besározni, mindenki olyan, amilyen” – jelentette be a közösségi oldalán Opitz, akinek édesapjával is megromlott a viszonya, miután az apa meggyőződése mindig az volt, hogy Serleg bántalmazza gyermekét. 

„Úgy vagyok vele, hogy el sem hiszem, mert voltak ők már így! Csak reménykedni tudok, hogy egyszer tényleg megtörténik, és leválnak egymásról” – nyilatkozta Tamás a Borsnak.

VV Fanni

Novozánszki Fanni feltételezhető halála óta már több mint öt év, az egykori valóságshow-szereplő rejtélyes ügye máig sokakat foglalkoztat. A lány lakásán talált 4,5 millió forint nemrég került a család birtokába. Az összeget egyébként VV Fanni azért vett ki a halála előtt, mert egy plasztikai műtétet szeretett volna elvégeztetni. A család ennél nemesebb célra használja most fel: emlékszobrot állít a lánynak. A Bors szerint a szobor valahol a 13. kerületben lesz. 

Som-Balogh Edina

Nemrég derült ki, hogy 11 év után válik a férjétől Balogh Edina. Az édesanya most elárulta, hogy sokszor került mélypontra az utóbbi időben, őszintén vallott erről az időszakról a Best magazinnak.

Vannak olyan napok, amikor egyedül érzem magam, és kicsit sírdogálok, és van olyan is, hogy kétségbeesem.

De van egy mondat, amit ilyenkor mantrázom magamban, mégpedig, hogy bármire képes vagyok” – árulta el Balogh Edina, aki üzent is azoknak, akik hasonló cipőben járnak: „Minden válófélben lévő nőnek  és férfinak erőt és kitartást kívánok, illetve nyitottságot ahhoz, hogy beengedje, megélje az újat!”

Dolhai Attila

Dolhai Attila lányai igencsak felnőttek: Luca húszéves, Emma tizennyolc, Anna pedig tizennégy. Az Operettszínház művészének lányai közül Luca a Zeneakadémián tanul, míg Anna a balettintézet középiskolás növendéke. 

„Benne vagyunk a korban, pontosabban ők öregszenek, mi pedig a párommal gyönyörködünk bennük. Nemrég léptem fel közösen Lucával a Margitszigeten az estemen, de az együttes az Eucharisztikus Kongresszus felkérésére született meg. November elején egy koncertemen ő lesz a vendégem. Nagy büszkeség és fokozott apai öröm ez számomra. De Emma pályaválasztási terveit és Anna táncpróbáit ugyanolyan izgatottsággal kísérjük végig” – mesélte az édesapa a hot!-nak, aki a lányai után sóvárgó fiúknak is üzent. 

A szeretet és a tisztelet egyaránt legyen meg a fiúktól feléjük, ez a legfontosabb nekünk. 

Herceg Erika

Az énekesnő most 35 éves, és úgy tervezi, hogy 40 éves koráig mindenképpen családot alapít a párjával. Herceg elmondta, hogy valószínűleg mindig távkapcsolatban fognak élni, de ennek ellenére is családot alapítana párjával. 

„Nem félek attól, hogy így alapítsunk családot. Nagyon szeretnék gyereket. Ha nem jövőre, akkor pár év múlva” – nyilatkozta a Story-nak az X-Faktor volt mentora. 

(Borítókép: Opitz Barbi. Fotó: Kaszás Tamás/Index)