A színésznő a Critics Choice Awardson nyilatkozott egykori barátjáról.

Matthew Perry tavaly októberben hunyt el Los Angeles-i otthonában, 54 éves korában. A színészt leginkább a Jóbarátok című sorozat Chandler Bingjeként ismerhettük, de hosszú és változatos karrierje során számos más karaktert is megformált a kamerák előtt. Tavalyi tragikus halála után zengett a sajtó, mindenki a korábbi sorozatsztárra emlékezett. Többek között elbúcsúztak tőle a Jóbarátokban egykor vele együtt játszó társai is. A halottkém jelentése után derült ki, hogy a színész ájulásához súlyos ketamin túladagolás vezethetett, majd megfulladt a jakuzzijának vizében.

Az utóbbi időben számos kérdőjel felmerült a színész mentális egészségével, valamint korábbi botrányaival kapcsolatban. Csak néhány napja derült ki, hogy Matthew Perry több nőt is fizikailag bántalmazott, a menyasszonyához például egy alkalommal hozzávágott egy dohányzóasztalt. 

Az 54 évesen elhunyt sorozatsztár egyik legjobb barátja kétségkívül Jennifer Aniston volt, akit nagyon megtört kollégája halála. Megemlékezésként korábban megosztotta utolsó beszélgetéseik egyikét is. A héten a 2024-es Critics Choice Awards vörös szőnyeges interjúja során az 54 éves Aniston arra a kérdésre is válaszolt, hogyan emlékezhetnek meg méltó módon a rajongók egykori barátjáról. A színésznő nagyon röviden csak annyit mondott:

Ünnepeljétek őt!

(Unilad)

(Borítókép: Matthew Perry és Jennifer Aniston. Fotó: Getty Images)