Keddi hírösszefoglalónkban még: Kasza Tibi megvédte feleségét és be kellett zárnia az egyik, Kulcsár Edina nevével fémjelzett üzletnek.

Bochkor Gábor

A rádiós magánélete sokakat izgalomban tartott, különösen akkor, amikor elvált gyermeke anyjától, Várkonyi Andreától, aki hozzáment Mészáros Lőrinchez. A válás óta Bochkor nem vállalta fel még egyik kapcsolatát sem, a Retró Rádió élő műsorában azonban elszólta magát.

A műsorban húsvét miatt egysoros locsolóverseket kértek a hallgatóktól. A rövid verseknek angolul vagy németül kellett szólniuk úgy, hogy azokkal be lehessen mutatni a locsolás hagyományát külföldieknek.

A hallgatók által beküldött versekben nem meglepő módon több pajzán utalás is megbújt, azonban az egyikben felmerült egy női név, aki miatt felcsillant Bochkor Gábor szeme.

Ó, Victoria De Angelis, tőle elolvadok, tényleg

– áradozott a rádiós az olasz Maneskin együttes basszusgitárosáról.

„I am begin, begin De Angelis, this is for you, a little spritz, Aperol spritz…” – énekelte Bochkor az imádott nőnek.

Kasza Tibi

Ahogy arról a Velvet is beszámolt Kasza Tibi a Just Clear gálán megnyerte az év diétaprogramjának díját. Az eseményről feltöltött képeken az énekes mellett ott volt felesége, Kasza-Darai Andrea, azaz Manker is, aki egy nagyon merész ruhában jelent meg a díjátadón. A fotó miatt rengetegen támadták az énekes feleségét testalkata miatt.

„Szegény eléggé megviseltnek tűnik, pedig a hajvitamin mellett multivitaminokat is árulnak, lehet azt se ártana szednie” – írta egy rajongó Mankerről.

Mindig is vékony volt, de most mint egy anorexiás

– tette hozzá egy másik kommentelő a Bors szerint.

Kasza Tibi nem tűrte a bántó kommenteket szó nélkül és Facebook-oldalán felesége védelmére kelt.

„Elég volt egyetlen kép tegnap és ismét szomorkodni láttam a feleségem, hogy jöttek a kommentek arctalan profilokról, hogy anorexiás, adjál már ennek a lánynak enni stb…

Ez az anorexiás kihordott és megszült két csodás gyermeket.

Még arra se mond rosszat, aki szemtől szembe bántja őt, nélkülözésből jött és a saját kreativitásából birodalmat épített, és az ő harca bizony az, hogy szeretne hízni, de nem tud. És én szeretem, szeretem soványan, kövéren, alacsonyan, magasan, nekem mindig ő lesz a legszebb” – írta az énekes.

Kulcsár Edina

Az egykori modell még 2018-ban nyitott saját szépségszalont először Budapesten, később viszont tovább terjeszkedett, és az üzlet franchise-zá nőtte ki magát. Így nemcsak a fővárosban, hanem különböző vidéki városban is megtalálható.

A Kulcsár Edina nevével fémjelzett márka a 2022-es évet még nagy nyereséggel zárta, azonban az egyik franchise vállalkozással valami még sem stimmel. A Bors szúrta ki, hogy a zegedi hajszalon nemrég egy közleményt adott ki, melyben arról tájékoztatja az ottani vendégeiket, hogy hamarosan bezárnak.

„Kedves vendégeink, követőink!

Üzletünk tulajdonosának döntése alapján a szegedi fodrászatunk március 31-től megszűnik.

Csak Kecskeméten működünk tovább, ezért kérünk benneteket, hogyha vásároltatok nálunk ajándékutalványt, és még nem használtátok fel, jelezzétek felénk, és visszatérítjük az árát. Időpontfoglalásra már nincs lehetőségetek!” – olvasható a posztban, amiben az üzlet bejelenti, hogy öt hónappal a nyitás után már be is zárnak.

(Borítókép: Bochkor Gábor. Fotó: Kaszás Tamás/Index)