Pénteki hírösszefoglalónkban még: Zámbó Krisztián reagált Dudás Miklós kirohanására, T. Danny keményen odaszólt exének.

Hunyadi Donatella

Kiszel Tünde lánya már születése óta rivaldafényben van, így megszokta már a csípősebb kritikákat, azonban még ő sem tud minden komment mellett szó nélkül elmenni. Nemrég a ZWorld című podcastben mesélt arról, hogy még a mai napig sokan kritizálják külseje miatt

„Felkerült egy interjú, amit rengetegen megnéztek, és minél többen megnézik annál több negatív komment jön.

Nem értettem miért írnak ilyeneket: »távol állnak a szemei egymástól, miért ilyen mély a hangja, milyen az orra«

– idézte fel a kommenteket Hunyadi Donatella, aki korábban rosszabbul kezelte a negatív kritikát, olyannyira, hogy majdnem az egészsége is rá ment erre.

Nekem is volt, amikor kicsit megingottam ebben az egészben, és majdnem elmentem egy ilyen depressziós irányba.

Hála Istennek annyira biztos családi hátterem van, és annyira tartom ezeket az elveket, ezt az értékrendet, hogy ez nem vitt el engem” – árulta el A sztár, aki kitért arra is, hogy milyen volt Kiszel Tünde édesanyaként.

„Édesanyám mindig, mindent szeretettel próbált megoldani, hogy soha nem volt nálunk kiabálás. Mindig leültünk egy asztalhoz, hozott két teát, és megértően, szeretettel mondta el, hogy ez miért nem jó” – emlékezett vissza Hunyadi Donatella.

Zámbó Krisztián

A magyar olimpikon, Dudás Miklós szerda este váratlan nyílt levelet osztott meg követőivel, amelyben könyörtelen őszinteséggel írt arról, hogy felesége megcsalja, miközben a közvélemény őt hibáztatja a házasságuk megromlásáért.

Nem ez az első alkalom, hogy az olimpikon és modell párjának kapcsolata megromlott, ez a se veled se nélküled helyzet pedig Zámbó Krisztiánnak sem ismeretlen, aki az elmúlt tizennégy évben számtalanszor élt meg mosolyszünetet Takács Zsuzsával úgy, hogy a vitáikat mindig a nyilvánosság előtt folytatták le. Az énekes most a Borsnak mesélt arról, hogy ő már rájütt, hiba volt mindent megosztani követőivel, így van egy fontos tanácsa Dudás Miklós számára is.

Ismerem Mikiéket, mindig is ilyen olaszosan éltek.

Kedvelem Mikit, a mai napig váltunk olykor üzenetet, és tudom, hogy nagy a szíve, de még egy nagy gyerek. Nem tagadom, köztünk is volt Zsuzsival több mosolyszünet, és én is beleestem ebbe a hibába: eleinte én is mindig kiírtam magamból a dühömet. Zsuzsika pedig mindig nagyon türelmesen kezelte az egészet, ami akkor bosszantott is” – magyarázta az énekes.

„Nálunk viszont azért más a helyzet, Mikiéknél ott van két kisgyermek. Az internet nem felejt, ezek a gyerekek olvasni fogják ezeket a cikkeket. 

Azt tudnám tanácsolni, hogy akármennyire is haragszanak egymásra, ne osszanak meg ebből az interneten semmit!

A gyerekeiknek épp elég lehet az otthoni vitát látni” – üzente a válófélben lévő párnak.

„Tanultam a múltbéli hibáimból, sőt, elismerem, annak idején talán azért is írtam ki magamból a sérelmeimet, hogy az emberek biztassanak, megsajnáljanak, kedves szavakat írjanak. Most már tudatosan nem teszem ezt, sőt, már az is zavar, ha valaki a túl boldog pillanatokat tolja az internetezők képébe. Ez túl intim, nem tartozik akárkire. Láthattunk rá példát, hogy az internetezők enélkül is szétcincálnak egy kapcsolatot, ott van például Tóth Andi és Marics Peti, vagy Tóth Gabi és Krausz Gábor esete. Mi Zsuzsikával megfogadtuk, hogy soha többé nem teregetjük ki a szennyest, Mikinek és Ivettnek pedig azt kívánom, hogy le tudjanak ülni megbeszélni a dolgaikat, és rendbe jöjjön köztük minden” – fogalmazott Zámbó Krisztián.

T. Danny

A szakítás sosem egyszerű, különösen, ha sok a sérelem a két félben és ezt most Telegdy Dániel, vagyis T. Danny is megtapasztalhatta. A rapper egykori volt barátnője, Kecskés Enikő egy podcastban mesélt arról, hogy milyen problémáik voltak a zenésszel és arról, hogy szerinte T. Danny nem eléggé felnőtt.

„Nekem fontos lett volna, hogy békében zárjuk le, de ez nem rajtam múlt. Nem találkozunk, nem beszélünk, semmi nem történt érdemben, hogy ezt rendbe hozzuk.

Szerintem ahhoz két felnőtt ember kell, hogy egy kapcsolat működjön, de szerintem nincs két felnőtt ebben a sztoriban.

Ha valaki szerelmes, bizonyos dolgokat nem tesz meg. Mindig lehet még javítani és rontani is a helyzeten, ő szerintem inkább rontott. Volt esélye javítani, de nem javított, ez vezetett ide” – mondta akkor Lakatos Leventének a modell.

A rapper azonban nem hagyta szó nélkül a kritikát és legújabb számában, a Szívtipróban, komolyan neki ment Kecskés Enikőnek.

Exem kitálal egy podcastben, úgy tűnik, ennyire rossz lettem

– hallható a dalban, majd pár sorral később már durvább vádakkal támadja volt barátnőjét.

„Velem vetetné meg az Andrássyt, kussolj, egy Rolexet is kaptál” – emelte ki a dalszövegből a Blikk.

(Borítókép: Hunyadi Donatella. Fotó: Papajcsik Péter/Index)