Hírösszefoglalónkban még: így van most Sydney Van den Bosch.

Sydney Van den Bosch

Műtétje után ismét mély lélegzetet vehet Sydney van den Bosch, aki a napokban sikeres beavatkozáson esett át. Az influenszer korábban már átesett egy kétoldali maszektómián (melleltávolítás – a szerk.), miután rosszindulatú daganatot találtak nála. Legutóbbi műtétjéről nem sokat tudni, azonban a hírek szerint már otthonában lábadozik.

„Minden rendben ment a műtét során, Sydney jelenleg regenerálódik, amiben a szerettei támogatják, mint mindig” – nyilatkozta a Blikknek a modell sajtósa. 

Kulcsár Edina

Tegnap beszámoltunk róla, hogy Katzenbach Andrea nyerte a 2024-es Magyarország Szépe versenyt.  A 23 éves lány egy évig viselheti a koronáját, és képviselheti hazánkat a Miss World világversenyen. Azonban nemcsak a zsűrit sikerült meggyőznie, hanem a közöségi médiában is többen megjegyezték, hogy Andrea nagyon hasonlít az egykori szépségkirálynőre és az idei verseny ítészére, Kulcsár Edinára. Végre a korábbi győztes is megszólalt a témában:

„Bár olvastam én is a kommenteket és a zsűritársaim is sokszor hivatkoztak Andreára – tudod, aki hasonlít rád –, de én nem látok akkora párhuzamot kettőnk között” – nevetett a Bors megkeresésére az üzletasszony. 

„Talán az lehet az oka, hogy az utóbbi időben nagyon sok szőke lány volt a győztes. Viszont ő egy másik karakter a barna bőrével és a barna hajával” – tette hozzá Kulcsár Edina

Kökény Attila

Kökény Attila felesége, Aranka hétköznapjai jelenleg nemcsak szórakozásból állnak. A nagy családi házukból egy kisebbe költöznének, de álmaik otthona egyelőre várat magára, ugyanis közel sincs kész állapotban. A felújítás idejére albérletbe költöztek, de jelenleg közel sem kényelmes körülmények között laknak. 

„Ugyan, hamar rábukkantunk az »igazira«, álmaink otthonára, amire rögvest le is csaptunk, de mivel egy öreg házról van szó, ami nem kis felújításra szorul, tudtuk, még legalább fél évig nem fogunk tudni beköltözni. Tehát jelenleg albérletben élünk, és ez – jobb esetben – szeptemberig így is marad. De a karácsonyt már biztosan az új otthonunkban töltjük” – mesélte az énekes, elárulva, hogy máris belefáradt az egész hercehurcába.

„A hátam közepére kívánom ezt a költözést, a tatarozást, meg az ezzel járó stresszt... Abba kapaszkodom, hogy innen már tényleg nem megyünk tovább, így megéri belefeccölni az időt és energiát, nem mellesleg a pénzt. Legalábbis ezt mondogatom magamnak, amikor egy másik lakásba járok át zuhanyozni, mert az albérletünkben egyszer csak elmegy a víz… Volt már ilyen párszor. Az a szerencse, hogy egy havertól bérelem, akinek van egy másik, még üresen álló lakása a lakóparkban, és ilyenkor beenged oda. Ez viccesen hangzik, tudom, valahol az is. Mondjuk, akkor kevésbé tartom annak, amikor papucsban meg köntösben, tusfürdővel a kezemben battyogok át… Nem is ez a legnagyobb baj, inkább az, hogy ide nem nagyon tudnak átjönni az unokáink. Ahhoz kicsi a tér, és nincs plusz szoba. Így most mi megyünk a gyerekeinkhez látogatóba, de az meg nem ugyanaz. Ráadásul nekünk, zenészeknek a nyár a főszezon, így mostanság ritkábban is jutok el unokázni. Hiányoznak” – mondta a story.hu-nak. 

„Ugyanazzal a brigáddal dolgozunk, akikkel korábban is, így szerencsére tudjuk, hogy megbízható szakemberekről van szó. Ettől függetlenül azért rendszeresen oda kell menni egyeztetni, mit és hogyan szeretnénk, ki kell választani a járólaptól kezdve a konyhabútoron át a kilincsekig mindent. Vagyis a feleségem kiválasztja, én meg rábólintok..

és hát, neki vannak igényei…

De én is úgy vagyok vele, ha már egyszer nekiláttunk, akkor legyen is olyan, ami a mi kényelmünket szolgálja akár évtizedeken át. És most nem is luxusdolgokról beszélek. Legyen egy szép kis otthonunk egy szép kis kerttel, többre nem is vágyunk. Különben a házban két hálószoba van, egy nekünk és egy Lali fiunknak, de van egy nagy nappali, amiben lesz majd egy kihúzható kanapé, ha a gyerekeink vagy az unokáink nálunk aludnának. Várjuk, hogy elkészüljön, és közben bízunk abban, hogy nem megy rá a józan eszünk” – tette hozzá az előadó.

(Borítókép: Kökény Attila. Fotó: Papajcsik Péter/Index)