Keddig hírösszefoglalónkban még: Havas Henrik és Gálvölgyi János barátságukról mesélt.

Szabó Zsófia

Nemrégiben indult el Lékai-Kiss Ramóna és a TV2 podcastje, a TV2 Titkok Ramónával. A műsorban, tíz epizódon keresztül hírességek legnagyobb sikereivel és legnehezebb pillanataival. A korábbi adásokban már mesélt Tóth Gabi a válásáról, édesanyjával való viszonyáról, illetve Till Attila is, aki pedig a családjáról, a tévézésről és az alkoholfüggőségéről vallott. A legfrissebb részben pedig Szabó Zsófia lesz a műsor vendége.

A videó július 3-tól lesz elérhető, de a mér megtekinthető beharangozóból is sok érdekes dologra fény derül.

„Az első megnyugvás, az első olyan időszak, amikor a helyemre kerültem, az az volt, amikor megismertem a volt férjemet.

Én akkor elvonultam ebből a celebvilágból

– mondta Szabó Zsófia, amire a műsorvezető egyből visszavágott, hogy a nyilvánosság előtt zajlott még az esküvő is.

„Nem hívtunk oda senkit, odajöttek” – vágta rá Szabó Zsófia, akinek a mai napig vannak gondjai a hívatlan vendégekkel.

A házam előtt folyamatosan kocsi áll és még a szemetemben is turkálnak

– árulta el az aggasztó hírt a sztár, aki arról is fog mesélni a műsorban a beharangozó alapján, hogy hogyan próbálta megmenteni házasságát.

Rippel Ferenc

Elsőre érthetetlen, hogy az 51 éves világrekorder artista miért van egyedül, hiszen sikeres karrierrel és huszonéveseket meghazudtoló testtel rendelkezik. Azonban mégis 11 évvel a válása után még mindig nem talált rá az igazira, saját bevallása szerint azért, mert ő is spártai szabályok szerint éli az életét és ezt várná el leendő párjától is, ráadásul csontkovács is lett, és még az első randevún is szakmai szemmel méri fel a partnerét.

Nekem nagyon nehéz párt vagy barátnőt találni.

A gyakorlott szemem azonnal kiszúrja a hibákat, és nem lehet rögtön azzal kezdeni egy ismerkedést, hogy szia, Feri vagyok, én vagyok a barátod, és már mondom is, hogy húzd ki magad, javítsd a pozíciódon” – vallotta be a Blikk szerint a Tények Pluszt riportjában az artista, aki szerint ez csak itthon okoz nehézséget. Vannak ugyanis olyan országok, ahol teljesen természetes, ha valaki már a kinézet alapján dönt.

„Brazíliában az első lépés az ismerkedésnél, hogy milyen az alakja szinte ruha nélkül vagy fürdőruhában. Mert abban a pillanatban, ahogy az alakja, a formája tetszik, és ha a beszélgetés és a kémia is kialakul, az egy nyert ügy” – magyarázta Rippel Ferenc, akiről felmerült egy hír, hogy egy korábbi barátnőjével azért szakított, mert a hölgy csokoládét evett.

„Én folyamatos testi-lelki fejlődésben vagyok. A közös éttermi vacsoráinknál sem az egészséges ételeket választotta, utána pedig panaszkodott, hogy nem érzi jól magát. Nem sikerült leszámolni a csokoládéfüggőségével sem, a sasszememmel gyakran kiszúrtam, hogy sutyiban csokit eszik.

Én a hozzáállását, ő meg az életvitelemet nem tudta elfogadni

– összegezte Rippel Ferenc.

A szakember szerint ez a viselkedés nem vezet sikerre, és ha Rippel Ferenc továbbra is egy nem létező ideált kerget, hosszú távon boldogtalan lesz.

Ezt úgy hívják, hogy tárgykapcsolati neurózis, azaz ő a szerelmének a tárgyát keresi.

Van egy nagyon konkrét elképzelése arról, milyennek kell lennie a párjának, és arra castingol. Csak az az egy elképzelés létezik számára. Ez olyan, mint amikor egy gyerek a klasszikus játék során a kockát próbálja betuszkolni a háromszögbe” – magyarázta Roboz Zsóka pszichológus, aki szerint, ha nem lesz nyitottabb a párkeresés során, továbbra is kudarcra ítéli magát.

Havas Henrik és Gálvölgyi János

Gálvölgyi János és Havas Henrik első találkozása a kilencvenes évekre nyúlik vissza, és azóta szoros barátságot ápolnak egymással. Ezt a kapcsolatukat most a Friss hírek podcastműsorban is megerősítették – szúrta ki a story.hu.

„Az életedet, miután együtt ültünk 17 évig egy bizonyos műsorban, úgy ismerem, hogy nincs az a szöglete, amit én nem tudnék. De áruljuk el, azért szoktunk civilben is találkozni” – mondta el Gálvölgyi János a Heti hetesben töltött éveikre gondolva.

Valamit beszéljünk meg, bár lehet, ebből családi perpatvar lesz: mikor szoktunk mi biztosan találkozni? Amikor a Dorka férjhez megy.

Ezt te mondtad. Mert Dorka minden esküvőjén egymás mellett ülünk” – reagálta rá viccelődve Havas Henrik a színész lányával viccelődve, amire reagálva Gálvölgyi kifejtette, hogy szerinte a lánya már nem megy többet férjhez.

(Borítókép: Szabó Zsófia. Fotó: Papajcsik Péter/Index)