Hétfői hírösszefoglalónkban még: kiderült miből keresi kenyerét Szabó András, azaz Csuti barátnője, hosszú idő után hazatért Kanadából Polyák Lilla és Gömöri András Máté.

Kelemen Anna

Az egész világot megdöbbentette a hétvégi Donald Trump elleni merényletkísérlet, így Kelemen Anna sem hagyhatta szó nélkül a történteket.

A playmate azonban nem hazudtolta meg önmagát, úgyhogy a véleményét úgy fejtette ki, hogy mellé egy fotót posztolt magáról, amelyen csak egy „Elnökválasztás” felirat takarja bájait.

„Már csak az a kérdés, hogy milyen arányban nyeri az elnökválasztást Trump” – írta a posztja alá Kelemen Anna.

„Egy ideje Biden jelenléte egy távoli galaxisba vész, míg a ma történtek bizonyítják, Donald Trumpon a golyó sem fog” – tette hozzá a playmate.

Szabó András

Csuti barátnője, Sudár Bianka 2018-ban a Miss Balaton döntőse volt. Sokan hajlamosak azt gondolni, hogy aki ilyen magasra jut egy szépségversenyen, annak elég kiállnia a kamerák elé és máris jönnek a milliók. A Tények Plusz riportjából azonban kiderül, hogy a valóságban ez egyáltalán nem így van.

Sudár Bianka például a Miss Balaton alatt egy elektronikai termékeket gyártó cégnél dolgozott.

„Értékesítési részlegen dolgoztam, amit nagyon szerettem. Onnantól tudtam, hogy értékesítés vagy marketing, mindenképp szerettem volna emberekkel kapcsolatot tartani” – fogalmazott Sudár Bianka, aki sikerei után sem akart felállni az íróasztal mögül, mert mindig is az volt a célja, hogy egy olyan munkája legyen, amiből stabilan meg tud élni, és ami biztos. A szépség jelenleg egy marketingügynökségnél dolgozik, árajánlatokat, megrendeléseket készít. Nemzetközi gazdálkodás, majd nemrég pedig vezetés és szervezés szakon diplomázott.

„Mindenképpen szeretnék saját vállalkozást. Nekem egyébként a szüleim is vállalkozók, Csuti is, úgyhogy én mindenkitől ezt a szemléletmódot látom” – tette hozzá.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté

Polyák Lilla és 16 évvel fiatalabb férje, Gömöri András Máté tavaly nyáron Kanadába költöztek világot látni és kipróbálni magukat külföldön. A színész házaspár kezdetben sok nehézségbe ütközött, de egy év elteltével sikerült kialakítaniuk a kinti életüket. Most azonban mindketten hazatérnek – derül ki a Blikk beszámolójából.

A sztárpár elárulta, hogy Torontó minden eddigi várakozásukat felülmúlta, nagyon szerettek ott lakni. Polyák Lilla karrierje is remekül alakult, online énekórákat adott, a zenekarával is fellépett, illetve egy nagyszabású ABBA Tribute Show-ban is szerepelt. Férjét pedig felvették az ottani Seneca College-ba színész szakra, ráadásul nagyobbik fiúk Amerikában tanult, így hozzá is közel lehettek.

Azonban a sztárpárnak gyakran honvágya van, hiszen az itteni életüket is szerették. Polyák Lilla korábban többször is hazarepült egyedül a munkái és a színház miatt, de most mind a ketten összecsomagoltak, igaz, mint kiderült csak két hétre. A páros elárulta, hogy a közös zenés estjük, forgatások és podcastműsorok miatt érkeztek Magyarországra és hamarosan zenés élménybeszámolót tartanak a külföldi életükről Szeretettel Kanadából címmel.

(Borítókép: Kelemen Anna. Fotó: Szécsi István/Velvet)