A pénteki hírösszefoglalónkban még: Rácz Géza ismét Schobert Norbert segítségét kell kérje, Palik László szerint „majd a nézők döntik el, nagy-e ré ez a kabát”.

Tóth Gabi

Nemrégiben indult el Tóth Gabi és Papp Máté Bence nyári tábora, az Egy a ritmusunk. Az ott táborozó 40 gyermek és a felügyelők is rengeteg élménnyel gazdagodnak, azonban a sztárpárnak is tartogatott meglepetést a tábor.

A Bors úgy tudja, hogy szerda délelőtt egy lakossági bejelentés miatt jelentek meg a Nébih munkatársai a tábor pomázi helyszínén, hogy ellenőrzést végezzenek.

Tudtuk, hogy lesznek rosszindulatú emberek, akik mindent megtesznek azért, hogy ellehetetlenítsenek minket.

Kaptunk is egy ellenőrzést a hatóságtól: bejelentés érkezett hozzájuk, hogy mindenképpen menjenek el vizsgálódni Tóth Gabi és Papp Máté Bence táborába. Mi örültünk ennek. Megkínáltuk őket hideg vízzel, és jó érzés volt hallgatni, hogy mindennek megfeleltünk, sőt, nagyon meg is dicsérték a körülményeket” – fogalmazott Tóth Gabi, aki számított arra, hogy lesznek, akik tönkre akarják majd tenni a tábort.

„Várható volt, hogy lesz valami...

De aki névtelenül feljelentget, az nem gondol bele abba, hogy felkészült vagyok rosszindulatból.

Sajnos, sokat tapasztaltam. Így hát nekem Tóth Gabiként kétszer annyit kell teljesítenem az élet minden területén csak azért, hogy egyszer elfogadjanak, hogy ne találjanak fogást rajtam és a munkámon a rosszakarók. De semmi baj ezzel. Én továbbra is minden energiámmal arra koncentrálok, hogy: a csoda bennünk van, hát úgy is viselkedünk” – mondta az énekesnő.

Rácz Géza

Egy időre eltűnt a nyilvánosság elől Rácz Géza, aki 18 évesen és közel 330 kilósan vágott bele a fogyókúrába Schobert Norbert segítségével. A fogyókúra jól haladt és a fiatal elérte a 167 kilogrammot, de egy nehézség miatt visszahízott. A 21 éves fiúnak most 216 kilogrammról kell újra elkezdnie fogyni.

Meg akartam halni!

Egy lány miatt kerültem rossz lelki állapotba, és az evést választottam vigaszként, az sem érdekelt, ha nem élem túl. Nem foglalkoztam sem magammal, sem Norbival, csak ettem” – fogalmazott Rácz Géza, akinek ismét Schobert Norbert segít.

A fitneszgurunak sem voltak könnyebb évei, hiszen sztrókja volt, miközben a Gazdasági Versenyhivatallal és annak bírságával küzdött.

„Nehéz két év van mögöttem, ami alatt még magammal sem tudtam igazán foglalkozni, nemhogy Gézával. Most, amikor ismét meglátogattam, bevallotta, hogy nem figyelt magára, ette a pörköltet kenyérrel, tésztával, pizzával. Nem mondanám, hogy jojó-effektus áldozata lett, mert akkor többet hízott volna vissza, mint amennyit lefogyott, de ez a súly még mindig nagyon veszélyes” – mondta el a Blikknek Schobert Norbert, aki elárulta, hogyan segít majd a fiúnak.

Először a fejben kell rendet tenni és tudnia, mit akar.

Kap még egy esélyt, de ezt neki is akarnia kell, hiszen 18 évesen azt mondta neki az orvos, hogy ennyi túlsúllyal nem éri meg a 19. születésnapját sem. Még mindig veszélyben van, ezért küzdenie kell, én pedig segítek neki. Egy ennyire komoly túlsúllyal rendelkező embernek vagy a gyomor bypass vagy a cukorbetegek számára kifejlesztett injekció a drasztikus megoldás, noha mindkettő óriási veszéllyel jár. Több ismerősöm is van, aki megitta ennek a levét, és sajnos, sokan ehhez a megoldáshoz nyúlnak. Én vittem Gézának egy cipőt, kapja a szénhidrát-csökkentett ételeket és a rostkészítményemet, ami segít, hogy kitisztítsa a beleket, emellett pedig eltelíti a gyomrát, így kevésbé lesz éhségérzete” – mondta a fitneszguru, aki szerint Rácz Gézából akár egy „százkilós, nem vékony, de nem is kórosan elhízott fiatalember” is lehet.

Palik László

Nem fél az új feladattól Palik László, aki a Palikék Világa by Manna különkiadásában árult el részleteket a Legyen Ön is milliomos! című műsorral kapcsolatban. A műsor vendége pedig nem volt más, mint Wágner Tamás a Legyen Ön is milliomos! kreatív producere. 

A beszélgetés során a műsorvezető elárulta, hogy azonnal igent mondott, amimkor a TV2 vezérigazgatója, Pavel Stanchev felkérte és egyáltalán nem fél amiatt, hogy Vágó István után kell beülnie az ikonikus műsor játékmesteri székébe.

„Egy dolgot tudok mondani, értem! Többek között azért is, mert a Vágó Pistának és nekem ugyanaz az eredetünk. Külön fázisban, külön korban, de mindketten mondhatjuk azt, hogy Vitray-tanítványok vagyunk, voltunk. Ezért aztán mindent értek – azt is, ahogy uralta a teret Pista –, mert ezt tanultam, ezt lélegeztem be. A majd 4 évtizednyi televíziós pályafutásom alatt ez vált a rendszerem részévé.

Hogy a kérdésedre válaszoljak, ilyen fajta félelem nincs bennem.

Egy nagyon pozitív izgalom van bennem, mert továbbra is azt mondom, hogy én imádom ezt a formátumot” – fogalmazott.

„Az, hogy elég okos vagyok-e én erre a szerepre, egyrészt a folyamatban fog kiderülni... ez egy nagyon érdekes kérdés.

Másrészt majd a nézők döntik el, nagy-e ez a kabát

– tette hozzá Palik László.

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Papajcsik Péter/Index)