Hétfői hírösszefoglalónkban még: Hódi Pamela elárulta miért kell megválnia szeretett autójától, VV Ádi elárulta mire költi a ValóVilág 12 főnyereményét.

Palácsik Lilla

Palácsik Tímea húga, Palácsik Lillát férje, Visváder Tamás vette rá arra, hogy menjen el egy fotósképzésre és indítson egy saját vállalkozást. A tanulás után workshopokra járt, valamint referenciamunkát készített barátnőivel és házaspárokkal. Eleinte lassan indult be fotós karrierije, de aztán kapott egy fontos megkeresést.

„Elhívtak minket A legbátrabb páros című műsorba, ahol találkoztunk Tóth Andival, illetve Singh Vikiékkel. Tóth Andiról csináltam portréfotót, illetve az akkori párjával páros fotózást. Aztán Singh Vikiről is csináltam fotókat” – emlékezett vissza Palácsik Lilla a ZWorld Tóth Vivivel című műsorban.

A fotóst egyből elárasztották a megkeresések, ahogy a két híresség megosztotta az általa készített képeket közösségi oldalaikon, ezért a mai napig nagyon hálás Tóth Andiéknak, hogy hozzájárultak sikeréhez.

Nagyon sokat dobott a fotós megkereséseimben, hogy például Tóth Andit is fotóztam, akinek rengeteg követője van

– vallotta be.

Hódi Pamela

Szemfüles internetezők vették észre, hogy Hódi Pamela árulja szeretett Mercedes terepjáróját egy internetes használt autókereskedő oldalon 13,7 millió forintért. Az egészen új, 2021-es modell a Bors megkeresésére elárulta, miért válik meg járművétől.

„Most kezdtem el árulni az autómat, mert le szerettem volna cserélni egy elektromos modellre. Nem vagyok nagy autószakértő, de körülbelül három hónapja váltottam egy plug-in hibrid autóra, csak most kezdtem el árulni a régit” – magyarázta az influenszer, aki félt bevállalni egy teljesen hibrid autót.

„Nem mertem volna bevállalni egy teljesen elektromos autót, hiszen mi van, ha egy nagyobb távot kell megtennem, és lemerülök. Viszont az új hibrid autóval nagyon jók eddig a tapasztalataim, már most nagyon szeretem” – jegyezte meg, aki igyekszik nagyon figyelni arra, hogy az emberek ne mondhassák, hogy felvág autójával, ezért nem is nagyon mutogatja akutális járművét.

Nem szeretem nagy dobra verni, hogy milyen autóval járkálok.

Nem akarom, hogy ez úgy jöjjön le, mintha hencegni, vagy dicsekedni szeretnék vele, de persze nem titkolom és rejtegetem soha, hogy milyen kocsim van” – szögezte le Hódi Pamela.

VV Ádi

Már több mint két évtizede fut a ValóVilág, de még mindig rengeteg nézőt vonz be a műsor. Az idei évad legjobb háromja közé csak férfiak kerültek be: VV Ádi, VV Kikidi és VV Geri voltak azok, akik megküzdöttek egymással.

A végén viszont csak egy maradhatott és VV Ádi lett a szerencsés, aki 37,65 millió forinttal gazdagabban hagyhatta el a villát, aki elárulta mire fogj költeni nyereményét.

„Egy pillanatra sem akartam közel érezni magamhoz ezt a sikert, mert magasról nagyot lehet esni. Hálás vagyok a családomnak, azért lettem olyan, amilyen, mert ők voltak, és nagyon bízom benne, hogy büszkék rám” – kezdte a versenyző a Blikknek, majd rátért az anyagiakra.

„Azoknak a személyeknek szeretnék visszaadni a nyereményből, akiktől sokat kaptam.

A húgomnak szeretnék venni például egy olyan autót, amire vágyik

– árulta el a győztes, aki botrányoktól mentesen vészelte át az elmúlt három hónapot.

„Az elején sokszor éreztem magam kívülállónak, de miután megismertek a többiek, rengeteg pozitívat kaptam tőlük. Ha valaki jó ember és jó értékeket képvisel, azt is megmutathatja a VV-villában” – magyarázta.

(Borítókép: Tóth Andi. Fotó: Kaszás Tamás/Index)