Hírösszefoglalónkban még: Molnár Anikónak húszmillió forintot ajánlottak egy vacsoráért, Kökény Attila nehéz gyerekkoráról vallott.

Molnár Anikó

A hírességeket a népszerűségük révén sokszor olyan ajánlatok is megtalálják, amelyek nem tisztességesek. Molnár Anikónak elmondása szerint egyszer 20 milliót kínáltak egyetlen vacsoráért. 

„A múltkor volt egy férfi, aki hónapokig azzal ostromolt, hogy velem akar vacsorázni, amiért hajlandó fizetni nekem 20 millió forintot” – árulta el a hot! magazinnak, majd hozzátette:

„Ha százezer forintot mond, azt hihetőnek tartom, de húszmillió… Nincs olyan ember a Földön, aki ezt elhinné! Írtam neki, hogy pontosan tudom, a húszmillió forint kamu, de kíváncsi vagyok, mire megy ki a játék. Erre azzal folytatta, neki még többet is megér, ha esetleg úgy alakul az este, hogy továbblépünk. Itt állítottam le, hogy csak egy vacsoráról volt szó” – tette hozzá Molnár, aki végül lebeszélte a találkozót, de egy barátját küldte maga helyett. Az illető természetesen nem jelent meg a helyszínen, így végül a barátnőjével ketten vacsoráztak. 

Kökény Attila

Az Adom a napom első epizódjának vendége Kökény Attila volt, aki az este folyamán egy őszinte beszélgetés keretében mesélt Geszti Péternek az életéről, többek között gyerekkorában tapasztalt anyagi helyzetükről.

Otthon annyi pénzünk sem volt, hogy vegyünk egy szintetizátort

– árulta el az énekes, akinek története mindezek után vett csak egy szívfacsaró fordulatot: 

„A házban akik laktak ismerősök dobták össze a pénzt rá, hogy tudjak venni egy zongorát, erősítőt, két hangfalat, mikrofont, egy mikrofon állványt, de állványra már nem jutott, így az egyik sógorom készített otthon neki egyet”

Molnár Gusztáv

Szinte hihetetlen állapotban talált rá Molnár Gusztávra a Blikk egyik olvasója, aki fotókat is készített a színészről. Molnárról köztudott, hogy korábban voltak problémái az alkohollal, a tavalyi évben 265 napot töltött egy komlói rehabilitációs központban, majdkétkezi munkákat vállalt. Ezen a ponton úgy tűnt, hogy helyre hozza az életét, azonban nemrég borzasztó állapotban fotózták le, amint sebekkel az arcán, zavart állapotban egy kuka mellett alszik, majd később már a járda közepén ájult el. A sokkoló fotók ide kattintva láthatók.

(Borítókép: Molnár Gusztáv. Fotó: Vajda János/MTI)