Olvassa el ma is reggeli hírösszefoglalónkat!

Till Attila

Till Attila és Stohl András kettőse az Ázsia Expressz 2024-es évadának egyik legnépszerűbb párosa lett, köszönhetően a humoruknak és lazaságuknak. Tilla felesége, Korpás Krisztina korábban nem követte az Ázsia Expresszt, ám ezúttal lelkesen nézi a műsort, és most a férje szerepléséről is megszólalt.

„Ebben a műsorban tényleg meglátszik, ki hogyan áll az élethez, és a férjem nem mutat hamis képet magáról. Tilla soha nem a problémát keresi, hanem a megoldást. És szerintem bármelyik kollégáját megkérdeznénk, ugyanezt mondaná róla, mert őt szinte mindenki szereti” – mondta a Best magazinnak Krisztina.

„Talán azért, mert nem szállt el magától, nem gondolja, hogy neki a tévés múltját vagy a szakmai életét tekintve előjoga lenne bármihez, és mindig, minden helyzetben igazságosan áll mindenkihez” – tette hozzá.

Bereczki Zoltán

A színész élete egyik legnagyobb félelmével nézett szembe, amikor nevelt fián és az egyik barátján kellett segítenie. 

„Mindig is féltem a darazsaktól, ezért igyekeztem inkább elkerülni őket. Idővel azonban elkezdtem dolgozni ezen, és most már egészen jól kezelem ezt a félelmemet. Volt az életemben egy olyan eset, hogy valakit meg kellett mentenem egy nagyon komoly veszélytől... Sok évvel ezelőtt egy szőlősben a nevelt fiam és egy barátja véletlenül felbolygatott egy darázsfészket. Üvöltve rohantak ki, de még a pólójuk alól is darazsak jöttek... Ott, abban a pillanatban olyan higgadtság jött rám, hogy eszembe sem jutott, hogy félek a darazsaktól. Ez a siker pedig, hogy segíteni tudtam, ráébresztett arra, hogy ezt lehet kezelni” – mesélte a hot! magazinnak a színész.

Hujber Ferenc

Hujber Ferenc nemrég ünnepelte az 50. születésnapját, amelynek kapcsán a hot! magazinnak adott interjút. Ebben beszélt azokról a kihívásokról és mélypontokról, amelyek meghatározták az életét. Élete mélypontjáról elárulta, hogy az volt, amikor egyszer megpofozta kedvesét, amit azonnal vissza is kapott. 

„Amikor kimentem Angliába, még füveztem, ami ott senkit nem érdekel. Ültünk otthon, én merengtem, megváltottam a világot, majd megbolondultam. Mert ez a szer az arra hajlamos emberekből nem nyugodtságot vált ki, hanem épp ellenkezőleg: felpörget, indulatossá tesz. Rengeteget veszekedtünk a párommal, mindkettőnkből kijött ez az ősvadság. (...)

Életem legsötétebb pontja az volt, amikor egy veszekedés során pofon ütöttem Krisztinát.

Rögtön visszakaptam. De akkor ott eldöntöttem, ezt azonnal abbahagyom. Ez volt a mélypont, ahonnan elindultam fölfelé” – vallotta be Hujber. 

(Borítókép: Till Attila. Fotó: