horoszkóp

Ki a hét lúzere? Kelemen Anna vagy a vetkőző focistarokon?

2008.05.11. 20:45
Kelemen Anna magas labdát adott a bulvárvilág közszereplőinek. A napokban véres orral és fejjel, illuminált állapotban jelent meg egy étteremben, ahol belekötött a vendégekbe, így nagy feltűnés mellett kikísérték. Ganxsta Zoli azzal a szövegével turnézik a magyar sajtóban, hogy legszívesebben a Dunába dobná Pákót, Geszti Péter cégét pedig az APEH üldözi. A nemzetközi mezőnyben a szokásos Amy Wino és Wayne Rooney malacformájú rokona szerepel.

Van egy olyan érzésünk, hogy az eheti lúzer Kelemen Anna lesz, mert meglehetősen magas labdát adott a bulvárvilág közszereplőinek. A napokban az ordibáló szőke celebet vérző orral kísérték ki Kovács Kristóf tévés producer étterméből. A playmate-et ismeretlen, öltönyös kísérője sem tudta lecsendesíteni. A Blikk olvasójának beszámolója szerint az egykori playmate véres orral és fejjel, illuminált állapotban jelent meg a bejáratnál, a személyzet így jobbnak látta, ha lekísérik a meglehetősen furcsán viselkedő celebet és partnerét a borospincébe. Ott Kelemen Anna állítólag ordibált, táncolt és belekötött a vendégekbe, ezért kitessékelték őket a vendéglőből. A szemtanú szerint miután kidobták őket, Kelemen Anna még a biztonsági őrökbe is belekötött, mivel nem engedték vissza, hogy megmosakodhasson.

Ganxsta Pákóval turnézik, Geszti cégét az adóhatóság üldözi

A hét mezőnye

Ganxsta Zoli egy rövid ideje azzal hívja fel magára a figyelmet, hogy Fekete Pákót gyűlöli nyilvánosan. A napokban majdnem verekedésbe torkollott a Claudia-show felvétele, ahol – és már megint megemlítjük - Kelemen Anna, Ganxsta Zolee, és Fekete Pákó vitatkozott össze egymással. Ganxsta Zoli azzal a szövegével turnézik a magyar sajtóban, hogy legszívesebben a Dunába dobná Pákót, akit Kelemen Annához hasonlóan teljesítmény nélküli senkinek tart. Ezzel a megnyilvánulásával azonban az ő művészi értéke is csökken bizonyos körökben. Pákó utólag arról beszélt, a rapper az öltözőben még barátságos volt vele, de a stúdió nyilvánossága előtt neki esett. Liptai Claudia végül berekesztette az erősen műbalhégyanús beszélgetést.

A napokban 44. születésnapját ünneplő Geszti Péter nem adhatja át magát az önfeledt partizásnak, mivel kiderült, hogy cége, az Akció Reklámügynökség Kft. a 16. helyen szerepel az APEH feketelistáján, ahol 180 napot meghaladó 100 millió forint feletti tartozásokat gyűjtik. Az ügyben Bakonyi Ágnes, az APEH szóvivője elmondta, a tartozás pontos összege adótitoknak minősül, de 100 millió forint felett van. A Blikk megkereste Gesztit is, aki az ügyvezető igazgatóhoz, Angyalosi Lászlóhoz irányította az újságírót. Angyalosi úgy fogalmazott, az Akció Kft.-nél volt egy adóhatósági vizsgálat, amelyik mindenféle megállapítást tett, amivel ők nem értettek egyet. A cég egyébként már évek óta nem működik.

R. Kelly pere elkezdődött, Amy Wino férje félrelépett

Be kell látnunk, Kelemen Anna szereplése is középszerű ahhoz képest, amilyen megjelenésekkel kedveskedtek a nemzetközi hírességek az irántuk érdeklődő bulvárfogyasztóknak. R. Kelly-nek nincs nagy szerencséje, mivel kiderült, a hat éve húzódó pere folytatódik. A zenészt még 2002-ben gyerekpornográfia vádjával tartóztatták le, ügyének tárgyalása azonban különböző rejtélyes okokból húzódott évekig. Minden bizonnyal most sem megy majd olajozottan, felvetődött ugyanis, hogy az ügy koronatanúját a zenész megbízásából lefizették.

Nagyon drukkoltunk, hogy a héten Amy Winehouse-t ne kelljen megemlítenünk, nehogy untassuk önöket az énekesnő állandó szerepeltetésével a lúzerlistán, de sajnos a sors megint közbeszólt. Mint kiderült, Amy Winehouse férje, a hónapok óta börtönben ülő Blake Fielder Civil egy ismeretlen szőke nővel kavar. A pentoniville-i börtönből származó információ szerint a szerelmespár már a házasságot tervezgeti. Wino másik szép ügye, hogy önként rendőrségre vonult, hogy kihallgassák egy crackvideó miatt, ami januárban került nyilvánosságra. Most azonban nemcsak ő érintett a drogozás ügyében, ugyanis azon a memóriakártyán, amelyen a Winehouse-féle videó is szerepelt, Bob Geldof brit zenész és politikai aktivista gyermekéről, Peaches-ről is találtak egy felvételt. Az apa azonnal elvette lányától a hitelkártyáit, hogy ne tudjon többet drogot venni.

Rooney rokona megmutatta malacformáját

A Manchester United futballistájának, Wayne Rooney-nak a malacformájú unokatestvérét csupán az esztétikai értékek rombolása miatt szerepeltetjük a héten. Natalie Rooney levetkőzött mellnagyobbító műtéte után. A képeken látható, a műtét nem sikerült igazán jól, de még ha szebb is volna a felújított testrész, talán az sem dobná fel túlságosan a rokont.