horoszkóp

Kidobták egy étteremből a balhézó Kelemen Annát

2008.05.07. 12:20
A szőke celebet kitessékelték Kovács Kristóf tévés producer étterméből, mivel a vérző fejű Annácska hangoskodott és belekötött a vendégekbe – nyilatkozta a Blikknek az egyik olvasó. A playmate-et ismeretlen kísérője sem bírta lecsendesíteni. A szemtanú szerint miután kidobták őket, Kelemen Anna még a biztonsági őrökbe is belekötött, mivel nem engedték vissza, hogy megmosakodhasson.

A Blikk egyik olvasója saját bevallása szerint szemtanúja volt, amint Kelemen Anna óriási botrányt csapott Kovács Kristóf tévés producer éttermében, a Dérynében. Varró Cecília beszámolója szerint az egykori playmate véres orral és fejjel, illuminált állapotban jelent meg a bejáratnál egy öltönyös férfi oldalán. A személyzet így jobbnak látta, ha lekísérik a meglehetősen furcsán viselkedő celebet és partnerét a borospincébe. Mivel az ismeretlen férfinak ezután sem sikerült jobb belátásra bírnia Kelemen Annát, aki állítólag ordibált, táncolt és belekötött a vendégekbe, kitessékelték őket a vendéglőből.

„Az ajtóban mindenki szeme láttára rendezett jelenetet, kiabált a biztonságiakkal, mégis hogy merik őt kidobni? Be szeretett volna kéredzkedni a mosdóba, hogy lemosakodjon, de nem engedték neki. Szerintem nem az alkohol beszélt belőle, más keményebb anyagok befolyásolták” - nyilatkozta a lapnak a szemfüles olvasó. Kelemen Anna ezután leült a bejárathoz, majd később elhagyta a helyszínt. Kovács Kristóf nem cáfolta, hogy az eset megtörtént, de az incidenst nem kívánta kommentálni. A történet főszereplőjét sem a Blikknek, sem nekünk nem sikerült elérni.

Kelemen Anna alig egy hónapja fejtette ki, hogy elege van a jópofizásból, unja az Annácska figurát, és egyelőre nem akar szerepelni, mivel nem szeretné úgy végezni, mint Molnár Anikó. A szomszédokra kiéhezett kutyája, Zeusz miatt ez a terv mérsékelten sikerült. Miután ugyanis a Blikk azt írta, hogy Kelemen Anna, akinek házi kedvence októberben megharapott egy idős hölgyet, talán felfüggesztett büntetéssel is megúszhatja a gondatlanságból elkövetett maradandó fogyatékosságot okozó testi sértést és a segítségnyújtás elmulasztását, amennyiben elítélik, Zeusz újra támadásba lendült. A célpont ezúttal is egy szomszéd volt, akit a kutya állítólag már kétszer is letámadott. A hölgy elmondta, vastag ruházatának köszönheti, hogy komoly sérülések nélkül úszta meg az esetet.

Botrányosan viselkedett

Ami a kábítószereket illeti: Havas Henrik egyik novemberi blogbejegyzésében azt feltételezte, hogy a playmate újra drogozik, amit Kelemen Anna természetesen rossz néven vett. Pár héttel később Havas Henriket kihallgatták a rendőrségen, akárcsak az állítólag kokainozó celebet is. December végén a rendőrség megszüntetési javaslattal küldte tovább az ügyészségnek a hivatalos dokumentumokat. Kelemen Anna egykori jogi képviselője, dr. Magyar György szerint kevés olyan bizonyíték jutott a nyomozók birtokába, mely megalapozhatta volna ügyfele meggyanúsítását.