horoszkóp

Amy Winehouse leissza Britney Spearst

2007.11.04. 23:51
Az idei hét lúzere első ránézésre nyilvánvalóan Amy Winehouse, aki tud énekelni, viszont többet iszik, mint egy kefekötő, ráadásul mindig, és Britney Spears, aki néha tud énekelni, de megint rengeteg lemezt fog eladni. A hazai celebvilág képtelen felzárkózni hozzájuk, talán a ránctalanító-krémet reklámozó Csisztu Zsuzsa, aki egy bulvárlap főmunkatársaként perel be minden bulvárlapot, bármit is írjanak róla.

Britney Spears lázában égett ezen a héten a celebritások puncijára éhes közönség. A lemezét ezen a héten megjelentető énekesnő elszórta a pénzét, kivillantotta a punciját, nem védekezik, és persze megint nem kapta vissza gyermekeit. Egy ilyen hét után nehéz volt vele versenyre kelni, de többen azért megpróbálták. Viszont a lemeze tarol.

Az első érdemleges kihívó Amy Winehouse, aki beszéd- és mozgásképtelen állapotában lett az év reménysége a zenei szakma szerint. Legalábbis a Music Television müncheni díjátadóján ez hangzott el.

Ő maga egy szerény köszit bírt elmotyogni, de saját, egyébként jól sikerült számát már nem. Kár, hogy a szerzői jogai felett olyan szorgosan őrködő MTV vezetőit ez nem hatotta meg, és ádáz harcot vívnak azóta is, hogy a felvétel sehol ne lehessen elérhető. Harcukat vívják csak nyugodtan, de úgyis vesztenek, a videómegosztókon ismét feltűnt a cikivideó, és fel is fog még néhányszor.

Hozzájuk képest hol van akkor Molnár Anikó, aki saját mellműtétjének végignézésével kampányol, vagy Csisztu Zsuzsa, aki nyilván mindenkit beperelne, ha azt írnák róla, hogy ráncos, miközben egy ránctalanító krémet reklámoz, arról nem is beszélve, hogy egy olyan bulvárlap munkatársa, amelyik egy juhászra hivatkozva állítja, Dobó Kata feltűnést keltett a birkák között.

Kiszel Tünde nélkül nem hét a hét, úgyhogy Tünde asszony jobb híján a Napi Ásznak árulta el, hogy idén is lesz fehérneműs naptára, meg Donatellás is. Edvin Marton meg nem dughat, de több hét után kénytelen volt beismerni, egy nővel jár.

Bónuszként azért ott van még Brooke Shields, a jó nő a Kék lagúnából, ha tudja még bárki, hogy mi is volt az, aki a saját házának a falát verte le az autójával, merthogy a cipősarka beszorult a gázpedál alá. Valamint a mindenki által ismert Eva Mendes, aki egy nap alatt négyszer húzta meg a Lexusát. Szar ügy.