A fitneszbajnoknő szerint a nagyfogyas.hu körül csak műbalhé folyik, viszonya a tv2-vel kiváló. Schobert Norberttel se a műsor kapcsán van baja, csak a szigetes videóját tartja cikinek.

Parlagon hevert a nagyfogyas.hu, amikor bejegyeztettük a domainnevet, és a tv2-től sem keresett meg senki azzal, hogy zavarná őket az oldal nevének levédetése - nyilatkozta Velvetnek Béres Alexandra, akit az utóbbi időben többen azzal vádoltak meg, nagyot szakít azzal, hogy a nagyfogyas.hu az ő oldalára mutat. Mint Béres Alexandra kijelentette, nem akar üzleti hasznot húzni ebből, ha a tv2 megkeresi, szívesen tárgyal velül a domainnév jövőjéről.

Tekintse meg képeinket!

Béres Alexandra hozzátette, amikor bejegyeztették az oldalt, a tv2 már egy hónapja működtette a műsor saját, a tv2.hu aloldalaként működő szájtját. Bőven lett volna tehát idejük bejegyeztetni a nagyfogyas.hu-t nekik is éppúgy, mint ellenfelének Schobert Nobertnek, vagy bárkinek, aki fogyással foglalkozik. Alexandra hangsúlyozta, a tv2-vel a viszonya kiváló, az oldal körül műbalhé folyik.

Béres ugyanakkor nem akar és nem is tud azonosulni ellenfele, Schobert Nobert a Sziget kapcsán tett nyilatkozataival, a Velvet videóján megjelent állítások szerinte morálisan vállalhatatlanok. Ennél komolyabban azonban nem akarja minősíteni ellenfelét, mert a versenyt akarja megnyerni, nem a szócsatát.