Angelina Jolie lesmárolta Clint Eastwood feleségét

2008.05.21. 14:40
Nincs ideje unatkozni a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválra érkezett fotósoknak és újságíróknak. Angelina Jolie legelőször a díszbemutót koronázta meg bejelentésével, miszerint valóban ikreket vár, most pedig Clint Eastwood nejének szájon csókolásával hívta fel magára a vigyelmet. Természetessé vagy divattá válik a leszbi csók?

A legcsókosabb szájú színésznőnek is kikiáltott Angelina úgy tűnik, igyekszik kellemesen eltölteni az idejét Cannes-ban. A dél-franciaországi kikötővárosba ő is a Filmfesztivál miatt érkezett: két filmjét is bemutatatták, a Kung Fu Panda és egy Clint Eastwood film, a Changeling, amelyben főszerepet játszik. A boldog Angelina a fotósok legnagyobb örömére egy szájra csókkal üdvözölte a rendező feleségét, Dinát. ( Megnézheti itt! ) A színésznőtől egyébként nem áll távol egy másik női ajak: bevallottan biszex, és a Kifutó a semmibe című életrajzi filmben igencsak nagy beleéléssel kóstolgatta partnernője, Elisabeth Mitchell száját.

Klikk!

Csókolózni persze jó dolog. Viszont, ha két nő csókolózik, arról erősen megoszlanak a vélemények. Főleg, ha olyan két nő csókolózik, akik a mindennapokban egyébként férfival osztják meg életüket és az ágyukat. Minden idők legbotrányosabb és leghíresebb leszbi csókja még mindig Madonnához kötődik. Az énekesnő köztudottan nem veti meg a saját nemét, de mindenki szája tátva maradt, amikor a 2003-as MTV díjátadó ünnepségen a színpad közepén smárolta le az akkor még tini lány Britney Spearst. Innentől kezdve megindult a lavina, a leszbikus csók divattá nőtte ki magát, mi több, még Woody Allen is egy ilyen jelenettel reklámozza új filmjét, amiben két dögös színésznő, Scarlett Johansson és Penelope Cruz esik egymásnak. Madonna pedig minden bizonnyal felmérte, hogy azóta mennyire megnőtt iránta az érdeklődés és nem átalkodott megismételni a régi, bevált trükköt.

Jolie valószínűleg úgy érzi, elhanyagolják, ezért az utóbbi napokban nagyon belehúzott, nehogy lemaradjon róla bárki is. Cannes-i tartózkodása alatt legelőször terhességtől megduzzadt melleit kapták lencsevégre, és egy amatőr videó is előkerült, amelyben a szado-mazo szex szépségéről számol be .