horoszkóp

Jennifer Aniston együtt éjszakázik a hableányok álmával

2007.06.13. 13:11
Jennifer Aniston, és a Levi's farmerreklámból ismert modell románca úgy néz ki egyre komolyabbá válik. Már nem csak a vacsorájukat osztják meg egymással, hanem az ágyukat is. Meg az ásványvizüket.

A Femalefirst értesülései szerint pár nappal ezelőtt Jennifer Aniston új barátját, Paul Sculfort látták, amint a színésznő otthonából távozik kora reggel, ami arra enged következtetni, hogy együtt töltötték az éjszakát.

A hableányok álma, Sculfor a Femalefirst értesülései szerint egy üveg Smartwater márkájú ásványvízzel a kezében hagyta el Aniston malibui házát. Az ásványvíznek egyébként a Jóbarátok Rachelje a reklámarca, úgyhogy az is lehet, hogy ez egy forradalmian új reklámfogás: minden századik üveghez ajándék éjszakát biztosít a Smartwater Jennifer Anistonnal. Aztán persze az apróbetűs részből biztos kiderül, hogy csak az vehet részt a játékban, aki életében legalább egyszer úszkált már szirénekkel. A földhözragadtabb gondolkodók szerint a farmerreklámból ismert Sculfor inkább vagy nagyon másnapos volt, vagy az éjszakai fizikai megerőltetés során elvesztett folyadékot igyekezte pótolni az egyliternyi folyadékkal.

Semmi komoly

Aniston szóvivője szerint semmi komoly nem történt köztük: "Nincs miről beszélni. Túl korai lenne erről nyilatkozni, és nem kezdem el most a magánéletét kommentálni." A bimbózó szerelm híre ellenére a színésznő barátai úgy gondolják Aniston csak élvezi a randizgatást annyi egyedül töltött idő után. A 38 éves színésznőnek a Vince Vaughnnal történt szakításuk óta nem volt komoly kapcsolata . Egyik barátja nyilatkozott: "Nem mondanám, hogy szerelmes belé. Jen egy csomó sráccal randizik. Találkozott jó pár igazán helyes fiúval. Körülnéz, hogy mi a helyzet."

A pár egyik közös barátja Victoria Beckham, aki nagyon jó tanácsokkal láthatja el Anistont, ha esetleg mégis komolyra fordulna a dolog. A volt Posh Spice ugyanis közeli barátja Sculfor volt barátnőjének, a sminkmester Maria-Louise Featherstonenak. A színésznő rajongói csak remélhetik, hogy Beckhamné csak párkapcsolati tanácsokat ad majd neki és nemétkezési tippeket , mert akkor elköszönhetünk Rachel szép idomaitól.