horoszkóp

Puszi volt az, nem smárolás

2007.09.18. 15:50
Hányszor hallottuk a világ leggyengébb kifogását teljesen egyértelmű helyzetekben. A fantáziadús mesékbe könnyen bele lehet bukni, főleg, ha improvizálni kell. Márpedig ritkán adnak egy órát kínos kérdések megválaszolására, úgyhogy marad a legrégebbi trükk. Nem csinálja másképp Edwin Marton, Hajdú Péter és Sarka Kata sem, akik tele vannak jóbaráttal.

Magyarországot minden bizonnyal a legforróvérűbb emberek lakják. Így ha kikísérnéd a legjobb barátod a reptérre egy hűvös "Jó utat!" helyett normális, ha vad csókolózásba kezdesz vele. Ha esetleg tévé vásárlás közben régi ismerősöd kézen fogva vezetne végig az elektronikai osztályon, majd a pénztárnál kétperces gyakorisággal csókokat nyomna az arcodra, azon sem kell meglepődni, az csak szimpla barátság. Az pedig, hogy egy testi kontaktussal fűszerezett, meghitt hangulatban elköltött ebédről bármi más is eszedbe jusson a kalóriabevitelen kívül, egyenesen botrányosan elmaradott gondolkodásra vall. Legalábbis úgy tűnik ezen a véleményen van Edwin Marton, Hajdú Péter vagy például Sarka Kata.

Előfordulhatott, hogy kaptam puszit

Szemfüles feljelentőnk lett figyelmes Hajdú Péterre, amint két régi jó barátjával vásárolgatott. Hajdú nagyon szerencsés, mert kettejük közül a csinos szőke nő alakjába bújt jóbarát fejezte ki szeretetét arcra nyomott csókok formájában, a másiknak ez nem jutott eszébe. Azért ő is biztos szereti. "Párommal a Westendben lévő Médiamarktban jártunk pénteken délután. A telefonokat nézegettük, amikor mellénk toppant Hajdú Péter egy szép, szőke lánnyal. Kézenfogva nézegették a telefonokat. Pár perccel később pedig a mellettünk lévő pénztárnál álltak, és egy idegen sráccal beszélgettek, miközben a lány többször is megpuszilta Hajdút. Péterünk nem sokáig bánkódott ex-menyasszonya után, úgy tűnik."

Hajdú Péter így kommentálta az esetet: "Orsival voltunk, szerintem a Végvári Tibi volt még velünk. Nem tudok erre mit mondani, lehet, hogy adott puszit, mert jó barátok vagyunk, de meg nincs olyan változás a magánéletemben, amiről be tudnék számolni. Végülis előfordulhatott, hogy kaptam puszit."

Örülök, hogy vele boronálnak össze

Hajdú Péter volt szerelme, Sarka Kata is hasonló szituációba keveredett. Ő legalább egy ponton egyet ért a feljelentővel: korban illene hozzá a fiatal és sikeres férfi akivel, együtt ebédelt édes kettesben. "Az iskolakezdés idején értesültem arról, hogy Hajdu Péter ex kedvese az iskolánk HÖK elnöke miatt hagyta el végleg Pétert. A HÖK elnök elismert és sikeres fiatal, ezért érthető, hogy Kata váltott. Katáék próbálták titkolni, de a Menza étteremben néhány nappal ezelőtt láttuk őket együtt..."

Sarka Kata szerint viszont a feljelentő tér-, kép- és időzavarban szenved, amit pár nappal ezelőtt látott, igazából érzéki csalódás kellett, hogy legyen: "Nagyon régen nem találkoztam vele, nekem van barátom, aki nem ő és úgy tudom, hogy neki is van barátnője. Örülök, hogy vele boronáltak most össze és nem valami ötvenessel."

Nem csókolóztunk

Edwin Marton a repülőtéren vett könnyes, és nyálas búcsút egyik barátjától, az FHM-es ex Miss Balatontól, Gombos Adrienntől. A hegedűs igazán lazán veszi a dolgokat, mert ami egy átlag ember mércéjével csókolózásnak minősül, az ő skáláján a baráti búcsú semleges kategóriájába tartozik. Erre a következtetésre azért jutottunk, mert a leleplező fényképeken csókolózó Edwin Marton így kommentálta lapunknak az esetet: "Valóban találkoztam a szépségkirálynővel a reptéren, hiszen jó barátom, de nem a szerelmem. És egyáltalán nem csókolóztunk."

Igen, léteznek jobb kifogások

Franciaországban bezzeg nem lennének gondban a fantáziátlan celebek, mert ha már maguk nem tudnak kitalálni egy épkézláb mesét, már 19 eruróért (4800 Ft-ért) vehetnének egyet. "Kinek nem volt még szüksége kisebb-nagyobb hazugságokra, hogy leplezze a botlásait?" hangzik az oldal üdvözlő mondata, ami rögtön el is feledteti az esetleges lelkiismeretfurdalást. "Fullasztó a családi légkör, és egy kis szabadságra van szükséged? Kalandra vágysz, vagy esetleg épp a kellős közepén vagy, de nem akarod veszélyeztetni a házasságod? Akkor az Alibila segíteni fog rajtad, hogy mindent megússz."

A cég szolgáltatásai iránt óriási az érdeklődés Franciaországban, de ahogy elnézzük a sivár magyarországi helyzetet, minden bizonnyal nagy haszonnal működne itt is. Bármilyen szituációra kitalálnak egy alibit, legyen szó egy elhalasztott üzleti találkozóról, vagy titkos szeretővel eltöltött hétvégéről. Felelősséget azonban nem vállalnak, a cég szigorúan figyelmezteti vásárlóit, hogy mindenki saját felelősségére használhatja a szolgáltatást, és nem garantálják, hogy működni fog az alibi. Egy biztos: annál, hogy 'az nem csók, csak baráti ölelés' vagy, hogy 'csak barátok vagyunk', egy fokkal értelmesebb kifogást biztos, hogy össze tudnak hozni.