horoszkóp

Beckhamék ismét gyereket várnak

2004.08.30. 12:15
A biszexuális asszisztenssel folytatott viszonya után David Beckham mindent megtett annak érdekében, hogy rendezze kapcsolatát feleségével. Az ismerősök szerint az új gyereknek köszönhetően végre elfelejthetik a történteket, és új életet kezdhetnek Spanyolországban.
Eddig csak találgatások jelentek meg a brit lapokban Victoria Beckham terhességét illetően, de a hétvégén szóvivőjük hivatalosan is bejelentette, hogy a Spice Girls egykori tagja ismét anyai örömök elé néz, írja az AP.

Fantasztikus, meg minden

A tizenkéthetes terhes kismama és férje a barátok szerint sugárzik a boldogságtól, mióta kiderült, hogy Victoria várandós. "Ez fantasztikus hír. Mindketten nagyon boldogok vagyunk, és azt tervezzük, hogy a baba Spanyolországban fog megszületni" - nyilatkozta elégedetten David Beckham. A házaspár állítólag márciusra várja harmadik gyermekét.

A 30 éves énekesnőnek és a Real Madrid játékosának van két fia, az ötéves Brooklyn és a kétéves Romeo.

Már nincs válság

David és Victoria Beckham élete botrányoktól volt zajos ebben az évben, házasságuk kis híján válással ért véget a világklasszis futballista állítólagos félrelépése miatt. Áprilisban először volt személyi asszisztense, Rebecca Loos nyilatkozta, hogy Madridban szexuális kapcsolatba került a Real Madrid játékosával, majd nem sokkal ezután egy maláj származású modell jelent meg a színen, aki azt bizonygatta, hogy a szőke futballsztár szeretője volt. Sarah Marbeck elmondása szerint 2001-ben, Szingapúrban egy fogadáson ismerkedett meg Beckhammel, és már az első éjszakát együtt töltötték. Victoria állítólag ezalatt Londonban tartózkodott, mert épp Beckham második gyerekét várta, és az első nevelésével volt elfoglalva.

A Real Madrid sztárja és felesége végig azt hangoztatta, hogy a vádak abszurdak, és ügyvédeket kértek fel arra, hogy a magánéletükről keringő pletykák kirobbantotta botrányt rendbe rakják. Később azonban a hírek szerint a focista bevallotta feleségének, hogy megcsalta, Victoria pedig kiborult, és próbaválást fontolgatott. Hogy helyrehozzák kapcsolatukat, Marokkóba utaztak egy "második nászútra", majd pedig Elton John dél-franciaországi villájában töltöttek néhány napot, ahol a jelek szerint kibékültek.

David nem akart

Egyes lapértesülések szerint Beckham nem akart újabb gyereket, mások viszont úgy tudják, hogy a házaspár már jó ideje gondolkodott a család gyarapításán. Egy közeli ismerősük korábban azt nyilatkozta, a sztárpár nagyon szeretne egy kislányt, és szerinte "egy új gyereknek köszönhetően Beckhamék végre elfelejthetnék a történteket, és új életet kezdhetének Spanyolországban".