horoszkóp

Basshunter ismét az expornós Aylarral készít videóklipet

2008.05.22. 15:20
A házipornó-fotóival népszerűvé lett Basshunter ismét a jól bevált módszert alkalmazza a siker eléréshez, az ex-pornószínésznő, Aylar Lie közreműködésével készíti el a legújabb videóklipjét is. Az All I Ever Wanted című klip medenceparti forgatásáról a The Sun jóvoltából mutathatunk be képeket.

Basshunter legújabb klipjében is a pornós múlttal büszkélkedő félig norvég, félig iráni származású Aylar Lie szerepel. Az új klip eredeti és szellemes sztorija egy medenceparton játszódik, ahol a főszereplőnő és barátnői parányi bikiniben süttetik magukat, majd néhány elvetemülten bátor srác a hatás fokozása kedvéért vízipisztollyal locsolja le őket, mire a csajok sikítoznak.

Pornóbotrány hozta meg Basshunternek a hírnevet

Svédországban Basshunter már korábban is ismert DJ volt, azonban ahhoz, hogy Angliában is megismerjék a nevét, egy kis házipornós botrányra volt szüksége. Állítása szerint nem ő rakta fel az orgiába átcsapott bulin készült pikáns fotókat az internetre, azonban a várva-várt ismertséget egyértelműen ennek köszönheti. A pornóbotrány hatására ugyanis a Now you're gone című számae 5 hétig vezette a brit slágerlistát.

Halálos fenyegetés egy klip-főszerepért

Természetesen az akkori sikerhez az is hozzájárult, hogy az erotikus klipben, melyben dekoratív nők leszbikusokhoz méltóan kényeztetik egymást, egy addig ismeretlen iráni származású ex-pornószínésznő, Aylar Lie domborítja a főszerepet. A lánynak a pornós múltja a sikeren kívül halálos fenyegetést is eredményezett: amikor meg szerette volna látogatni Iránban élő édesapját, megfenyegették, hogy ha beteszi a lábát az országba, megölik.

A sztárok is szexszel hívják fel magukra a figyelmet

Basshunter nem az egyedüli híresség, aki a szexualitást választotta a figyelemfelkeltésre. 2004-ben az amerikai Superbowl döntön Justin Timberlake letépte Janet Jackson melléről a ruhát élőadásban, Madonna lekapta Britney Spearst az MTV díjátadóján, majd nemrég megismételte a leszbicsókos jelentet egy háttértáncosnőjével. Azonban minden idők egyik leghíresebb szexvideós pályafutását Paris Hilton tudhatja magáénak, aki több pikáns felvétellel gazdagította a videómegosztó oldalakat.