horoszkóp

Bódi Sylvi még nem költözik össze új szerelmével

2008.02.17. 11:45
A modell néhány hete jár együtt a német-francia Bertram Klamp LeMercier-vel, a Valentin-napot is kettesben ünnepelték a férfi budapesti lakásán, de az együttélés Bódi szerint még korai lenne. Barátnőinek már bemutatta új szerelmét, legközelebb az édesanyja is megismeri Bertramot.

Bódi Sylvi és kedvese, a nála 19 évvel idősebb Bertram Klamp LeMercier szűk egy hetet töltöttek együtt a Valentin-nap környékén, mielőtt a férfi visszautazott volna Milánóba, írja a Blikk. A férfi eredetileg már a szerelmesek napját sem töltötte volna Sylvivel, de végül csak pénteken utazott haza.

LeMercier két éve egy budapesti filmforgatás alatt annyira megkedvelte a várost, hogy ingatlant vásárolt itt. Bódi Sylvi örül, hogy szerelme saját lakásában kettesben tudtak ünnepelni, mert nem szeretne hotelben randizni, az összeköltözést pedig még korainak tartja. Az együtt töltött idő a modell szerint nagyon jó volt, nem is számított Valentin-napi ajándékra, de Bertramtól kapott egy plüssállatot.

Távkapcsolat, de működik

Bódi Sylvi

Cserébe egy közös fényképüket kereteztette be, hogy - bár nem féltékeny típus, de - mindig a férfin tarthassa a szemét. A rövid vakáción arra is jutott idő, hogy Bódi bemutassa szerelmét a barátnőinek, akik szimpatikusnak tartották a férfit és megállapították, hogy LeMercier rajong Sylviért.

A modell következő alkalommal már édesanyjának is be fogja mutatni a férfit, akit legközelebb talán ő látogat meg Milánóban, annak ellenére, hogy Budapestet százszor jobban szereti. Bódinak nincs ellenére, hogy távkapcsolatban éljen, ez mindig is bejött neki, és egyébként sem szereti, ha egy férfi a nyakán lóg. Egyetlen dolog miatt bizonytalan, hogy az ő vad és bevállalós jelleme hogyan illik majd a férfi higgadt és elegáns énjéhez.

Néhány hete tart

Bódi Sylvi egy előszilveszteri partin ismerkedett meg kedvesével, január első hetében pedig már fel is vállalták kapcsolatukat. A férfi egy német-francia származású modell, aki énekel és színészkedik is. LeMercier decemberben egy reklámkampány fotózása miatt érkezett Magyarországra, akkor ismerkedett meg a magyar modellel.

Azóta is távkapcsolatban élnek, mert LeMerciert üzleti ügyei Milánóhoz kötik, Bódi pedig az édesanyjával utazott el három hétre a Maldív szigetekre, ahol a kitűnő helyi konyha miatt felszedett néhány kilót.