horoszkóp

Paris Hilton barátja születésnapján kirakta melleit

2008.03.11. 14:00
Az örökösnő és aktuális pasija a hétvégén Las Vegasban ünnepelte a zenész születésnapját. A különleges alkalomra való tekintettel Hilton egy szűk ruhát vett fel, amiből majd kibuggyantak feltűnően dús keblei. A celeb valószínűleg így próbálta elterelni a figyelmet arról a gyémántgyűrűről, ami Benji Madden monogramját formázza.

Bár Paris Hilton alig pár hete van együtt Benji Maddennel, a hétvégén egy szerény születésnapi bulit szervezett tiszteletére a Las Vegas-i Lax klubban. A drunkenstepfather.com egyik szerzője szerint a szőke celeb valami speciális melltartót viselhetett a különleges nap alkalmából, ugyanis keblei majdnem kibuggyantak csillogó ruhájából - akárcsak pár héttel korábban a bostoni Estate klubban. Madden, aki ikertestvérével, vagyis Nicole Richie gyermekének apjával, március 11-én ünnepli huszonkilencedik születésnapját, természetesen több ajándékot és egy óriási tortát is kapott, amin ez állt: Benji Love Paris. Úgy tűnik, Paris Hilton mostanában adakozó hangulatban van, pár napja ugyanis guruja tanácsára egy ismeretlen lánynak adta méregdrága nyakláncát.

Klikk a dekoltázsért!

Hilton férjhez megy?

Az előrehozott születésnapi buli előtt egy nappal az örökösnő kisebb kavarodást okozott a sztárfodrász Kim Vo legújabb szalonjának megnyitóján, ugyanis egyik ujján egy óriási gyémántgyűrű díszelgett, ami aktuális pasijának monogramját formázza. A születésnapi partin készült képeken pedig jól látszik, hogy a Good Charlotte gitárosának is van egy hasonló, P és H betűs gyűrűje. Ebből többen azt a következtetést vonták le, hogy Madden eljegyezte barátnőjét. Vagyis könnyen előfordulhat, hogy a celeb valóban kebelbarátnője, Nicole Richie sógornője lesz. A megnyitó után a páros egyébként egy piros sportautóval járta a várost, beugrottak többek közt a Pure nevű szórakozóhelyre, valamint a Luxor Hotelbe.

Az idei év villantásai

2008. január 6. - Paris Hilton

2008. január 7. - Britney Spears

2008. január 13. - Britney Spears

2008. január 16. - Britney Spears

2008. január 27. - Britney Spears

2008. február 05. - Jerry Hall

2008. február 08. - Jemima Khan

2008. február 14. - Jordan/Katie Price

2008. február 18. - Britney Spears

2008. február 19.- Britney Spears